100 spørsmål. Morsom Quiz

Fotballquiz

100 spørsmål

Hvordan bør slektningene til en pasient med plutselig hjertedød utredes? Hvilke to land grenser det lille fyrstedømmet Andorra til? Hvilket klubblag spilte sovjets Lev Yashin for fra 1950 til 1970? Hva var Michelangelo som herjet i verden i 1991? I hvilken tysk by ligger Signal Iduna Park? Ingen 55 Hva er de to største retningene innenfor islam? Som med Trivial Pursuit er dette ypperlig underholdning som man neppe blir lei av med det første. Hva heter landet vi her skal frem til? Hvilken sport ble oppfunnet av William G. Gjensidige har svært gode bilforsikringer, og har meget konkurransedyktige priser, ikke bare første år. De fleste tilhører miljøet i London, et lite antall er ikke-europeiske. Dersom du svarer feil, får du 1 ny sjanse. Hvilken norsk gruppe ga i 2010 ut albumet «Leite etter lykka»? Ja 17 Hva heter hovedstaden i Spania? Ifølge vaskeseddelen er boken en autoritativ og praktisk guide til behandling i kompliserte situasjoner. Paris 86 I hvilket land ble Buddha født? Noen har et enormt konkurranseinstinkt og liker å delta i konkurranser der — Quiz spørsmål og svar — finnes i alle sjangere og varianter.

Next

Quiz spørsmål og svar

100 spørsmål

Hvilken type klesplagg er lederhosen? I hvilket land ligger mesteparten av Pampasen? Hvilken øynasjon er verdens største vaniljeprodusent? Det finns en del inkonsekvenser på det här området, orsakade av sparsamhet med utrymme i boken, i det här fallet att inte sätta ut identiska böjningsuppgifter flera gånger i en artikel. Tenk deg at det skjer en forferdelig flyulykke midt på grensen mellom to land. Hvilken engelsk fotballklubb spiller hjemmekampene sine på King Power Stadium? Hva er kallenavnet til det tyske herrelandslaget i fotball? Som trener har Giovanni Trapattoni vunnet seriegull med lag i fire forskjellige land? I hvilket fjellområde ligger Titicacasjøen? Hva er så skjørt, at hvis du nevner det ved navn, så ødelegges det? Den gamle regelen med at målvakten må stå med begge beina på streken under straffespark endres til…? Hvilket britisk lag var det siste til å vinne Mesterligaen? Mozarella 100 Hvilken type nøtter blir brukt i marsipan? Hvilken klubb spiller Martin Ødegaard for tiden for på utlån fra Real Madrid? Quiz spørsmål og svar — Vi har flere typer Vi har oppgaver fra de helt enkle til de nesten umulige. Hva het Kristiansand frem til 1877? I hvilket land heter valutaen Renminbi? Når vi fikk spørsmål fra kunden, «Hvor skal vi gå da? Sir Ian McKellen 39 Hvem spilte Neo i The Matrix? I hvilket århundre ble den engelske poeten William Shakespeare født? Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Norge har Europas lengste kystlinje. Peter Jackson Sport 41 Hvilket år scoret Maradona med hånden sin? Har du tatt en quiz spørsmål og svar på vår side der du fikk spørsmål du ikke kunne svaret på? Takket være meg er det mulig å se gjennom vegger. I hvilket fylke ligger kommunen Kvinnherad? De fleste spørsmålene er relevante, men noen er mer spesielle, som for eksempel: Hva er Ross-prosedyren? Etter flateinnhold, hvilket land er det største på det afrikanske kontinentet? I hvilken spansk by ligger moske-katedralen La Mezquita? Hvor mange land i verden ender på -stan Stort bonuspoeng om du kan navnet på alle? Russland 20 I hvilket land ligger øyen Bali? Oslo domkirke 75 Hva heter barna til Kong Harald og Dronning Sonja? De fleste du sannsynligvis har vært borti av denne typen, har lite reell verdi.

Next

Drikkelek: 100 spørsmål 💯

100 spørsmål

Grønn 82 Hvilket år dødde prinsesse Diana? I hvilket fylke ligger Nesbyen? Soccer Maniac, Sensible Soccer eller Kick Off. Kun hunnmygg 9 Reiser lys raskest gjennom vann eller luft? Du står foran tre dører til rom som inneholder ulike farer. De er også sosiale, enten man spiller en og en mot hverandre, eller er flere på hvert lag. Er den nederlandske byen Groningen en havneby? Et eksempel på det siste er vår teoritentamen for de som skal ta. Etter de internasjonale målene, hva er minimum lengde på langsiden av en fotballbane? Flyplassen het for få år siden Madeira lufthavn, hva heter den i dag? Hvilken kulturinstitusjon administrerer innkjøpsordningen for litteratur, som er en statlig og økonomisk støtteordning for norske bokutgivelser? Hva heter Europas travleste flyplass? For hvilket landslag spiller Liverpools Xherdan Shaqiri? Spørsmål-svar-metoden er en uvant tilnærming til kliniske problemstillinger for en godt voksen kliniker. Fun fact: Hvorfor er fargene blå og hvit de dominerende på Facebook? Hvor har Europarådet sitt hovedkontor? Hvilket lag spiller hjemmekampene sine på «Stadium of Light»? Hvilken rolle har permanent pacemakerbehandling ved hypertrofisk kardiomyopati? Hva heter den store elven som renner tvers gjennom, og nærmest deler Ungarn i to? Hvor mange riktige svar du klarer å «sette i krysset» i vår store fotballquiz? Hva heter den største av Saturns måner? Hvilken sang var Norges første bidrag til Eurovision Song Contest? Hva heter hjemplaneten til Supermann? Hvilket av hjulene på bilen beveger seg ikke når du svinger til høyre? Med sine 4 545 meter over havet, er Dom et av Europas høyeste fjell.

Next

0

100 spørsmål

Det er nemlig relativt vanskelig å gifte seg når man er død. Derfor er kunnskap innen et tema, ofte nyttig på et eller annet vis innenfor et helt annet tema. Hvilke fem bokstaver gjør en gutt til en mann? Røros er per i dag Norges eneste bergstad. Hva heter planten «dent-de-lion» fransk på norsk? Du vil legge merke til hvordan jevn øving utvikler disse scorene. Hvilket land kommer Teslagrunderen Elon Musk fra? Morsomme quizspørsmål til bursdagsselskapet, festen, eller når du bare ønsker å trimme «de små grå». Vi var dessverre ikke helt klar med denne kategorien til påsken som var i år.

Next

Fleip eller Fakta

100 spørsmål

Hvilke to lag var det som møttes i denne kampen forrige spørsmål? En blomst i narsissfamilien med gul, trompetformet blomsterkrone. Hellas 45 Hvor mange spillere er på hver side i sandvolleyball? Å stille de riktige spørsmålene er en del av selve legekunsten. Hvem regnes som påskebudskapets mest sentrale kvinne? Slik blir du bedre i quiz spørsmål og svar Hjernen din blir aldri full, så det er bare å fylle på så mye du kan. I hvilket europeisk land er Durres og Elbasan, henholdsvis nummer to og tre på listen over landets største byer? Hvilket amerikansk popikon var Guy Ritchie tidligere gift med? At regjeringen i en sak sier den vil gå av dersom stortingsvedtaket går imot regjeringen 10. Selv om du bør kunne noe for å score høyt i disse konkurransene, er også dette quiz som er ment som ren underholdning. Se for deg at du befinner deg midt på havet i en robåt full av hull uten årer omringet av blodtørstige haier. Sunni og Shia 56 I hvilket land er de første Oljemaleriene fra? Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar.

Next

Åtte spørsmål for å bli bedre kjent med noen

100 spørsmål

Hebridene indre- og ytre Hebridene. Muskelceller og fettceller er to helt forskjellige celletyper. Hva sa den ene veggen til den andre? Hvor mange kanter har et trapes? I hvilken by ligger Europas største og travleste havn? Konsulter alltid en lege før du begynner på et treningsprogram. Thomas Edison 99 Hvilken ost skal tradisjonelt bli brukt på pizza? New York City Sport og fritid Spørsmål 1. Sumo Wrestling 43 Hvor mange minutter er det i en rugbykamp? Han var 41 år når han tiltrådte i 2000. Hva heter fjellområdet hvor fjell som Knutsholstinden og Skardstinden ligger i? Å gjøre feil er ikke et problem, så lenger du lærer av dem. I hvilket fylke ligger dalføret Hallingdal? Judas 4 Hvilket tv-dyr var skippy? Italia, Tyskland, Portugal og Østerrike.

Next