Arena cineplex repertoar. CineStar Novi Sad 4DX

U bioskopu

Arena cineplex repertoar

Molimo vas da odmah prebrojite vraćeni iznos novca, te proverite vreme početka predstave i dvoranu. Svi popusti se ostvaruju direktno na blagajni bioskopa. Vaš Facebook nalog će se automatski povezati sa Cineplexx nalogom. Pratite nas na našim društvenim mrežama i , gde ćemo vas obaveštavati. Samo velikim naporima i svi zajedno možemo kolektivno da doprinesemo zaustavljanju širenja korona virusa.

Next

CineStar Novi Sad 4DX

Arena cineplex repertoar

Javno dostupni podaci vašeg Facebook profila će se popuniti. Nažalost, korisnik sa vašim Facebook identifikacijom ne postoji u našoj bazi podataka. Javno dostupni podaci na vašem Facebook profilu biće popunjeni. Luftika je lifestyle magazin za lepši život sa zanimljivim i korisnim recenzijama. Tu je i poseban vodič kroz događaje u kojem su najsvežiji repertoari u pozorištima. Čuvajte se i budite nam zdravi! Ukoliko želite da kreirate novi Cineplexx korisnički nalog sa ovim Facebook profilom, molimo vas da odaberete opciju registracija.

Next

Repertoar bioskopa

Arena cineplex repertoar

Ukoliko želite da se povežete sa postojećim Cineplexx korisničkim nalogom, molimo da se prijavite u polju prijave. Ovde ćete pronaći najbolje restorane, barove, pabove i poslastičarnice, najbolja mesta za šoping. Za ulaznice kupljene online putem, povraćaj sredstava će biti automatski izvršen na vašu bankovnu ili Loyalty karticu. Bulevar Oslobođenja 119 21000 Novi Sad +38121 38 33 999 Radno vreme blagajne: Radno vreme bioskopa zavisi od početka prve projekcije. U slučaju potrebe, upite možete slati na info. Bioskop Cineplexx zadržava pravo da za posebne događaje definiše specijalnu cenu ulaznice. Nažalost, korisnik s vašim Facebook Id-em ne postoji u našoj bazi podataka.

Next

Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Arena cineplex repertoar

Ako želite da se povežete putem postojećeg Cineplexx korisničkog naloga, molimo prijavite se u polju prijave. . Za B2B cene ne važi doplata za trajanje filma. U slučaju grupne posete osoba sa invaliditetom potrebna najava bioskopu 3 dana pre zeljene projekcije. Posebno mestno na Luftici namenjeno je onima koji traže korisne informacije o svadbama. Vaš Facebook nalog će biti automatski povezati sa Cineplexx nalogom.

Next

Repertoar Arena Cineplex

Arena cineplex repertoar

U kontaktu smo s nadležnim službama, te čim budemo u mogućnosti, otvorićemo bioskope. Verujemo da je ovo samo jedan tužan i neočekivan film, ali s happy endom i da ćemo uskoro ponovo neopterećeni uživati u filmovima na velikom platnu! Povraćaj sredstava za ulaznice kupljene na blagajnama bioskopa možete zatražiti na blagajnama, po ponovnom otvaranju. Osobe sa invaliditetom imaju pravo na besplatnu kartu, uz pokazivanje validnog dokumenta. Ukratko, blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma, što znači tokom radne nedelje od 14:30 sati, a vikendom od 11:30 sati. Napomena: Do 17:00 sati podrazumeva projekcije koje počinju do 16:59. Molimo vas da obavezno prilikom kupovine ulaznica, na koje ostvarujete popust neophodnu ispravu date na uvid na blagajni bioskopa.

Next

U bioskopu

Arena cineplex repertoar

. . . . . .

Next