Audi a8 kombi. Erste Fahrt im neuen Audi A8 /Details/Review/First Drive/Fahrbericht

Ojeté vozy Audi A8 Combi

Audi a8 kombi

The instrument panel is kept largely clear of buttons and switches. Ha az ütközés veszélye hátulról fenyeget, az Audi őrangyala automatikusan a legoptimálisabb helyzetbe állítja a memóriás üléseket, becsukja az ablakokat és a tetőt, és a fejtámlát a fejhez igazítja. With its wide range of infotainment and connectivity technologies, you won't have to take a break from your digital lifestyle. Fingertip response: the controls The luxury sedan's interior deliberately adopts a reductive design; the interior architecture is clear and with a strictly horizontal orientation. Always pay careful attention to the road, and do not drive while distracted.

Next

Upgrade

Audi a8 kombi

Az adaptív csillapítás-szabályzással kiegészített alkalmazkodó légrugózás szintén széria, s az Audi drive select menetdinamikai rendszerbe normál, kényelmes, sportos és egyéni beállítás integráltan működik. The classiest seat in the new Audi flagship model is in the rear right - the optional relaxation seat in the Audi A8 L that comes with four different adjustment options and a footrest. Az éles teszt során messze nem értük el a gyári adatokat, de tény, hogy a nagy dízellel 10 liter körüli fogyasztás, a benzinessel 13 literes átlag, a kis dízellel 8,5 liter száz kilométerenként elérhető cél. Az év második felében elsőkerékhajtással is elérhető a zászlóshajó. The optional Rear Seat Entertainment consists of two tablets that give you access to streaming services, vehicle data and navigation features.

Next

Upgrade

Audi a8 kombi

Az embert 28 fokos hőmérséklet alatt 100 méterről felismeri, sárga színnel kiemeli az út szélén a fekete-fehér látképben. In this seat, the passenger can warm and massage the soles of their feet on a unit with multiple settings incorporated into the back of the front-passenger seat. © am A rendszer fejlettebb fokozatában együttműködik a kiegészítő vezetésinformációs és biztonsági elemekkel. It has versatile adjustment options, a footrest and heating and massage function. Experience the best of two driving worlds. Unfortunately I couldn't get that vehicle due to my credit score, though that wasn't the end. Arra kérünk támogasd munkánkat, hogy a nehéz körülmények között is naprakész információval szolgáljunk neked.

Next

Used Audi A8 for Sale (with Photos)

Audi a8 kombi

The exclusive top engine version is the W12 with a displacement of 6. The Audi A8 is a combination of accessible luxury, high levels of comfort and dynamic automotive refinement. Rendkívüli helyzetben, megcsúszásnál, farolásnál vagy vészfékezésnél beavatkozik: bekapcsolja a vészvillogót, becsukja az ablakokat és a tetőt, befeszíti az első biztonsági öveket, amelyeket a veszély elmúltával normál helyzetbe állít. For charging the vehicle battery, we offer practical and suitable solutions. We leased our first A4 with him when we finally were ready for a more sophisticated sedan.

Next

Upgrade

Audi a8 kombi

The new comfort head restraints complete the experience. Tervezői futóműve tekintetében is piaci szegmense legsportosabb luxuslimuzinjaként pozícionálták az új A8 modelleket. A 6,6 literes átlagfogyasztás maszlag, de 9-10 literrel városban is elautózunk. A távolabbi részleteket infrakamera figyeli, 300 méterre lát előre, nem vakítja el a szembejövők fénye. Tudja előre, hogy milyen ívű kanyar következik, ennek megfelelően világítja be a kanyart.

Next

Audi A8 kombi k prodeji na TipCars

Audi a8 kombi

The height is indicated without the external antenna and with or without roof bars according to the most usual configuration. With the optional Rear Seat Remote, various comfort and infotainment functions can be controlled by touch input. Very happy as usual with the service and experience. A 3D-s navigáció nem minden, az Audi elsőként alkalmazta a Google Earth térképeit, ezzel kombinálja a naprakész Tele Atlas információk alapján az útvonalakat. Ha épp dugóban ácsorgunk a multimédiás rendszer és az online kapcsolat révén időjárásjelentést, híreket vagy egyéb személyre szabott információkat tekinthetünk meg. A korábbi egy radarszem helyett az új A8-asban két szem figyel a ködlámpák hagyományos helyén.

Next

2019 Audi A8 L

Audi a8 kombi

Az első kiszállítások áprilisra várhatók, a 4. A hátra érkező forgatónyomatékot kívánságra — az A8 4. Full product portfolio and pricing will be confirmed closer to on-sale date in the fall of 2018. My second option there was a 2008 S class, in which I was approved. It can optionally be charged by Audi Wireless Charging. A későbbiekben csatlakozik a kínálathoz a 3.

Next

Autó: Audi A8 teszt: mi fér bele 48 millióba?

Audi a8 kombi

A legutolsó utáni pillanatban, amikor a vezető nem reagál a veszélyhelyzetnek megfelelően, az autó intelligens őrangyala fél másodperc alatt maximumra emeli a fékhatást, valamint megfeszíti az öveket. A pár órás teszten nem találtunk. Az új A8 esetében szintén az alapfelszereltséget bővítő quattro állandó összkerékhajtás kifejezetten sportos, a hátsókerék-hajtású karaktert hangsúlyozó szabályzás mentén működik. A hatalmas központi kijelzőn a vezető szeme előtt jeleníti meg a képet, a meleg tárgyak kipufogók, emberek, állatok jól kivehetőek. Width measurements are indicated without outside mirrors and in brackets with mirrors unfolded. Ha ekkor fékezni kezd a sofőr, maximális fékerővel teszi.

Next