Bilderammer. £ 0

Picture Frame

Bilderammer

Den rigtige ramme til enhver lejlighed Dit ønske kan være nok så usædvanligt; der findes intet, som vi ikke kan indramme. Indret dig med billeder i rammer Uanset om du bedst kan lide at indrette dig med fotografier af familie og venner eller postkort og andre billeder, giver det noget særligt at sætte dine billeder i rammer. Det gør det både mere sikkert for dig og er også med til at sikre at du får din billedramme klar til at bruge — det er jo du handler for. Den klassiske aluramme fremstår enkelt og stilren og passer godt ind i de danske hjem. Med en dekorativ barokramme, kan du virkelig lade dit objekt komme til sin ret! Vores netværk består af rammeproducenter, som vi stoler på, og hvis kvalitet opfylder de højeste standarder.

Next

£ 0

Bilderammer

Hvis du gerne vil samle flere billeder på et sted og samtidig skabe et roligt udtryk, kan du stille dine rammer på. En anden specialist, som også leverer alurammer i topkvalitet, er vores mangeårige partner Nielsen. Du kan også lave dine egne billedcollager og sætte dem i en plakatramme for at skabe et endnu mere personligt udtryk. Tænker du på at indramme et feriebillede, et eksamensbevis, en medalje, et spisekort eller blot et fotografi? Hæng dine rammer og plakatrammer sikkert op Når du skal hænge noget op på væggen, er det altid en god idé at du sikrer dig, at det hænger godt fast. Billedrammer, fotorammer og plakatrammer i mange størrelser og farver Uanset om du skal bruge en fotoramme til dine bedste foto eller en plakatramme til at indramning af plakat kan du finde det hele her.

Next

Plakatrammer

Bilderammer

Tilfredsheden hos vores kunder er i top, og det er altid vores højeste prioritet, at finde den bedste løsning til vores kunder, uanset hvike behov eller særlige krav de har. Vi anbefaler rammerne fra vores partnere Walther og Mira. Plakatrammer i aluminium Rammerne i aluminium har en smal profil der giver et meget enkelt og minimalistisk udseende. Et par tips til dine indramninger Vi kan klare de fleste rammemål i vores shop. En flot plakatramme i aluminium er en klassiker i de danske hjem. Passepartout'en er relativt billig, også på specielle mål, så det kan sammen med en standardmål billedramme være en økonomisk måde at indramme sit billede med skæve mål på. Vi laver gode tilbud på rammer i standardmål eller på rammer i specielle størrelser.

Next

Rammer og plakatrammer i alle størrelser

Bilderammer

Derfor er de alle konstrueret så indramning og efterfølgende ophængning klare nemt og uden værktøj. Vores store lager er klar til at pakke vores store udvalg af rammer og kan i de fleste tilfælde levere dine fotorammer eller plakatrammer fra dag til dag. Det gør vi fordi plexiglas ikke knuses som almindeligt glas. The more detail, the better Characters remaining: Do you have time for more questions about your experience with ArtToFrames? Vores udvalg består af mange forskellige, udvalgte mærker i høj kvalitet. På bagsiden af rammerne findes beslag for nem ophængning. Vores egetræsrammer er eksempelvis lavet af massivt egetræ der er skovet og forarbejdet på bæredygtig vis.

Next

Picture Frame

Bilderammer

Det er litt mer komplisert, men du kan lage tre bilderammer selv. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores tilbud, og vi er altid klar til at udvikle nye idéer sammen med vores kunder. Rammer i flere farver og størrelser Som det kan ses af ovenstående, så har vi et stort udvalg på lager lige fra lyse og mørke antikke træramme til store og små, smalle og brede alurammer. Det er enklere å kutte et stykke tre inn i en mugg og fikse det med tommel. Vi prøver altid at have gode priser til dig fra starten. Skulle du dog have brug for en ramme i et mål der ikke lige passer kan du løse det ved at få lavet en ramme i specialmål eller bruge et passepartout. Og søger du et større antal billige billedrammer, så giver vi gerne et tilbud på det - også selv om det drejer sig om blandede farver og størrelse.

Next

40 kreative forslag til hvordan du bygger bilderammer selv

Bilderammer

Om det så gælder tilpasning, så rammen kommer til at passe lige præcis til dit ønske, så står vi gerne til rådighed. Hennetecs udvalg af rammer er bredt og dækker alt fra skolefotos til kæmpeplakater, fra 9x13 fotos til plakater i A0 og op. Billedrammer lavet i massivt træ er ikke alene en flot måde at præsentere motiver på, men fremstår også varmere og med mere dybde. Når du klikker dig ind på den enkelte ramme, kan du se hvilken størrelse den er, samt hvilke størrelser af billeder, der passer til den. Etter å ha rammet rammen ut av tre, maler du i en farge eller beholder materialets naturlige effekt. Custom framing online gives you options you could never see in a showroom. Vores rammer er lavet til at blive brugt.

Next