Bistriteanul. BistritaNews

Ultima Oră

Bistriteanul

Jandarmii sunt si ei in prima linie, in aceasta perioada. La nivel national, s-a ajuns la aproape 6. Cei doi se cunosteau si venisera impreuna in satul Sieu Sfantu. In cele doua autoturisme se aflau cinci persoane. Duminica dimineata, in jurul orei 08:00, un barbat de 30 de ani a fost vazut de un localnic. Medicul este internat in spital, in Cluj-Napoca si a fost declansata o ancheta epidemiologica pentru a se stabili cu cine a intrat acesta in contact.

Next

BistritaNews

Bistriteanul

E vorba de zone cu risc ridicat, fiind vorba de sute de persoane aflate in izolare. In miez de noapte, un incendiu puternic era anuntat la 112. Intre victimele Holocaustului care au fost comemorate azi in intreaga tara s-au aflat si bistriteni. El deține compania produ­cătoare de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime. Mohammad Murad a venit în România în anul 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară.

Next

m.pcinpact.com

Bistriteanul

Barbatul avea 71 de ani si a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in urma cu mai bine de o saptamana si jumatate, dupa ce i s-a facut rau. Depune cererea unica de plata in perioada 2 Martie - 15 Mai 2020! Sunt expusi 24 de ore din 24, avand contact cu nenumarate persoane. Bistritenii care se deplaseaza la tara, pentru a-si lucra gradina sau livada, risca sa primeasca amenzi foarte mari. Scutiti sunt doar cei care isi castiga traiul din agricultura. Prin dragostea si bunavointa celor care sustin campania noastra realizata in cola Economie-Finante In contextul instituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei prin Decretul presedintelui Romaniei nr.

Next

Sintereag

Bistriteanul

Administratie Un numar de aproximativ 90 de voluntari se dedica zilnic actiunilor de aprovizionare, de pregatire de mese calde, monitorizare telefonica a beneficiarilor si distribuirea pachetelor pregatite sa aduca o minima bucurie celor in nevoie. Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Dumitra, care a fost internat in spital mai bine de o saptamana. De asemenea, 96de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentruacestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile Militarizate Jandarmii aflati intr-o actiune de patrulare pe strada Colibitei au constatat ca in zona caii ferate, doua persoane un barbat si o femeie s-au stabilit acolo in urma cu 3 zile si provoaca galagie, arunca resturile menajere la intamplare si deranjeaza ordinea publica a locatarilor. Au aparut clarificari din partea Ministerului Afacerilor Interne. Masura este necesara pentru remedierea unei avarii aparute pe reteaua de distributie a apei potabile. A lăsat frica provocată de pandemie la o parte, și-a urcat copilul în mașină și au pornit spre un loc necunoscut, dar care avea să le aducă liniștea. Starea de urgenta reprezinta o situatie de criza care atrage o serie de masuri exceptionale, motiv pentru care se impune sanctionarea mai aspra a anumitor fapte savarsite in aceasta perioada.

Next

Sintereag

Bistriteanul

Evenimentul a fost deschis de managerul Complexului Muzeal, Alexandru Gavrilas, care le-a urat tuturor bun venit in locul in care istoria se pastreaza cel mai bine in judetul nostru. Antreprenorul Murad are afaceri și în domeniul imobiliar. Ce modalitate au găsit autoritățile locale pentru a-i permite familiei aflate în izolare să își ia rămas bun. Ca metoda suplimentara de preventie, la receptia fiecarui Showroom, va invitam sa va masurati temperatura, cu ajutorul termometrului frontal fara atingere. In toate cele trei cazuri, soferii se aflau sunb influenta bauturilor alcoolice.

Next

Sintereag

Bistriteanul

Vor fi afectate strazile Drumul Dumitrei Vechi, Arcasului, Memorandumului si Vasile Goldis. Se aplica pana la remediere a avariei. In fapt, intr-o curba periculoasa, masina a colizionat in spate caruta, iar o persoana a cazut din atelaj. In urma intalnirilor religioase organizate ilegal, cea mai afectata zona a judetului nostru este comuna Petru Rares. Deja a inceput desfacerea sarpantei, astfel ca lucrarile la Heliport sunt in grafic. Doar ca prezenta lor i-a iritat pe O imagine tulburatoare - intr-un sat din Bistrita-Nasaud. Creste numarul bistritenilor diagnosticati cu noul coronavirus care decedeaza.

Next

m.pcinpact.com

Bistriteanul

La fata locului, in urma verific Administratie Aproximativ 45 tone de echipamente medicale, constand in 100 de mii de combinezoane de protectie, vor fi aduse in tara, in perioada 13-17 aprilie, cu aeronave de transport apartinand Fortelor Aeriene Romane. Patru localitati ale judetului au ramas fara apa, de aseara, a precizat Aquabis intr-un comunicat. Program showroom: luni-vineri 08-18 si sambata 09-14 Program service: luni-vineri 08-17 Prioritatea noastra numarul 1 este sanatatea angajatilor si a clientilor nostri! Antreprenorul spune că unul dintre cele mai rele lucruri care i se poate întâmpla este să iniţieze un proces împotriva altui om de afaceri sau altei persoane şi spune că grupul pe care îl conduce este printre puţinele cu peste 1. Cifra este impresionata: 60,93%, mai precis 1. Pana acum 82 de bistriteni au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. El aducea o mulțime de produse de fiecare dată când venea din Liban. Dupa doua zile in care am avut doar cate doua noi cazuri pozitive, in ultimele 24 de ore, numarul acestora s-a dublat.

Next

PS Benedict Bistrițeanul: Stihul „Miluiește

Bistriteanul

Puteau oricand sa traga in noi. O batranica din Rebrisoara a fost surprinsa zilele trecute, ingenuncheata in mijlocul pustiului. Alti aproape 2700 de evrei au fost din Beclean, Sintereag si. Potrivit Agerpres, totul s-a intamplat vineri. Cat timp vor fi afectati locuitorii: Doua defectiuni la reteaua de distributie a apei, in Herina, i-au obligat pe cei de la Aquabis sa sisteze furnizarea apei potabile in localitate. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat aseara inca 8 decese la nivel national, numarul acestora ajungand la 176. Urmele de ulei si stalpisorii rupti in Parcul Municipal au ridicat serioase semne de intrebare.

Next