Brusa högre lilla å. Brusa högre lilla å: oktober 2008

Björn J:Son Lindh

Brusa högre lilla å

Det här är alltså inget personligt mot Järkan. Ska bara fixa stålborste, komponenter och vahettere motivation. Valslukare som tror på småfolk och sjunger konstigt borde inte heller hålla på med luftfart. Är det något vi behöver så är det en samklang mellan det globala ekonomiska sammanbrottet och den enorma pandemin - annars lär ju vi moderna människor oss ingenting. Förresten, jag ska vara lite stor av mig och länka tillbaka till en protobloggare som var blogg långt innan blogg var blogg.

Next

Brusa högre lilla å

Brusa högre lilla å

Innan jag kom hem hade jag dessutom lyckats med två cykelvurpor utanför Dramaten, en bortsupen mobiltelefon, lossnad sula från vänsterstöveln och förmodligen ett gäng bekanta som jag aldrig mer kommer våga möta med blicken. Vi kör en hit från 1929 medan det fortfarande är världsekonomiskt läge för en sån. På Metros löpsedlar kunde man igår se en vän till mig på bild. Utan ett nära förestående sammanbrott för civilisationen så kommer vi fortfarande att läsa Johan Staël von Holstein-krönikor på Newsmill. Just idag är det dock något annat som lockar. Jag hade ingen aning om det, men blev genast intresserad.

Next

Brusa högre lilla å: december 2008

Brusa högre lilla å

Jag ska låtsas ha en själ och kanske även en astralkropp. Ja, alltså, tänk om de utför lite nyfiket filmande i samma anda som den där. När jag gör det, läser jag alltid avsnittet om fetma. Inget är så karaktärsbyggande som bakfulla skamkänslor och klassiskt svenskt självhat på lördagsförmiddagen. Jag hoppas att ni kan se den framför er nu. Han kom över ett litet cirkustält för bara 5 000 spänn! Johannes Nilsson heter han, och han kräks upp text borta på.

Next

högre lilla By Björn J:son Lindh Altsax by Josef Ohlmer

Brusa högre lilla å

Sen kom vi fram till att ritad tomtemössa plus dvd-boxar på Metrolöpet är ett första steg mot det hägrande målet: att med illustrerad tomteluva på bildbylinen få provsmaka och betygsätta årets alla julöl. Jag ger er lite highlights här nedanför. De skulle nog inte kunna pricka in Hökarängen på en karta, ens om man stod med en pistol mot deras huvuden. Koftan gör mig till yllefolket. Jag ringde till honom och frågade hur det kändes.

Next

Brusa högre lilla å: december 2008

Brusa högre lilla å

Jag sa att jag sett på tv vad som hände när Cartman testade sig hos scientologerna, och att jag inte orkar med nåt sånt ståhej. Måla mitt hus i någon mild lasyrfärg. Då hade vi aldrig behövt lida av all denna själsmördande blogghouse och skinnjackiga Justice-electro! Jag kikade in genom en springa, hoppades på att få se en skånsk Tom Cruise sitta och ratta e-meters och tokhetsa mot psykiatrin. En trenchcoat som så gärna fladdrar i vinden. Jo, för att nog kan jag väl vara med och betala för att Fredrik Strage surfar Youtube under ett helt år, det är inga problem, men att vara med och pröjsa en chefslön på ledarredaktionen för Peter Wolodarski, nä, där drar jag gränsen. Den rikskände Nisse i Hökarängen såg vi heller inte till.

Next

Brusa högre lilla å

Brusa högre lilla å

Då finns en överhängande risk att han sänker den skyhöga hipphetsfaktorn som vi Stockholmare ända sedan Swemix-tiden jobbat så hårt för att bygga upp. När man plåtar koftan så dödar man goda energier i den, tror jag. Jag leker just nu med tanken att jag ska ha den här koftan på mig och bosätta mig i en antroposofby. Jag ären erfarenhet rikare och mycket nöjd. Jag ska så och skörda efter en särskild astrologisk kalender. De är marina däggdjur som numer känns som könssjukdomsryggsäck, jättevid bralla med massa snoddar, tatueringar, fire juggling on the beaches of Costa Rica.

Next