Båt till riga från stockholm. Billiga flyg till Riga från 629 kr

Boka Stockholm Riga Färjor på m.pcinpact.com

Båt till riga från stockholm

Åk på nöjeskryss från Stockholm till våra grannländer! År 1997 hamnade Rigas gamla stadskärna Vecrīga på Unescos världsarvslista. Undertecknat sällskap vann inte tävlingen men ändå fick vi fina tröstpriser i form av fyra småflaskor mousserande vin! Vid ankomst i Ventspils finns vår Bordershop i terminalen med attraktiva priser. Busstransfer till Östercentrum, därefter promenad i Visby. För att hitta mer Stockholm Riga färjor som inkluderar tidtabeller, Stockholm Riga färjepriser och info hur man bokar Stockholm Riga färjor. Kryssning mellan Stockholm och Gotland Res till Gotland för att upptäcka ön under en dag — vi erbjuder olika upplevelsepaket i land, både för barnfamiljer och andra Gotlandsnyfikna. Från Ventspils är det 2,5 timme med bil till huvudstaden Riga. Det går även att hyra cykel eller bil.

Next

Stockholm Riga: Billiga Flyg Från Stockholm Till Riga

Båt till riga från stockholm

Därefter görs en ny bedömning. I kryssningen ingår: A-hytt havsutsikt , 90 min sightseeing i Riga, Frukostbuffé en av dagarna. Från Stockholms hamnar avgår färjor till Finland, Ryssland och Baltikum. Förbokas senast 3 dagar innan avresa. Priserna är korrekta vid senast uppdaterat datum och tid.

Next

Kryssning från Stockholm

Båt till riga från stockholm

Fyll sminkväskan med parfym och smink till bra pris. Sommartid ger de ljusa kvällarna och nätterna staden ett magiskt skimmer, och om vintern är staden, med lite tur, täckt av ett gnistrande snötäcke som lyser upp i mörkret. Vill du lyxa till det med en svit med separat sovrum och vardagsrum med havsutsikt? För alla resor bokade under 2019 t. Med det mesta inom promenadavstånd så får du en resa där du kan uppleva något nytt varje dag. Restauranger, i Riga finns många mysiga och stämningsfulla restauranger.

Next

Båtlinjer till och från Sverige

Båt till riga från stockholm

Du väljer själv om du vill resa enkel väg, tur och retur eller stanna några nätter i land. Härifrån går färjor till Stockholm med en restid på 17 timmar, och till Lübeck i Tyskland med en restid på 31 timmar. Dagen avslutas med Pippiteatern som börjar 15. Man behöver inte krångla med olika tåg eller bussar. Ta gärna en promenad i Gamla Stan. Boka gärna in dig på vår sightseeingtur, med en helt underbar guide som berättar inspirerande och personligt om Riga — självklart på svenska.

Next

Långkryssning

Båt till riga från stockholm

Staden är mycket fräsch och det finns många nybyggda fasader, då den viktigste turistattraktionen är bärnsten och stickade plagg på torgen. Se våra prisvärda Missa inte att för exklusiva erbjudanden och rabatter!. Boka en härlig minisemester till Helsingfors. Vi kommer därför att göra allt vi kan för att hjälpa dig med dina kommande resplaner. Här finns arkitektur i världsklass, otaliga muséer och lands största kultur- och nattlivsutbud. Staden ligger vid mynningen av Daugava, nära utloppet i Rigabukten i Östersjön.

Next

Färjor från Sverige till Lettland

Båt till riga från stockholm

Vi blev uppgraderade till en Suite, vilket var en underbar överrraskning. I skogsområdena är tallen det träd som dominerar. Läs mer om vilka upplevelser vi erbjuder genom att följa länken nedan. Bussen kör därefter till Dalmansporten, ringmurens östra sida. Förbokar du dina måltider sparar du upp till 15% på priset! Cinderella lägger till vid Kajplats 7, cirka 1,5 km från centrala Visby. Säsong: Året om Tid: 2 nätter, ca 40 timmar Stockholm - Riga: 40 tim 2 nätter.

Next

Nöjeskryssning med Cinderella från Stockholm

Båt till riga från stockholm

Turen går vidare till Almedalen, till den gamla medeltida hamnen, som idag är en vacker park med en damm och fontän med en fantastisk vy över Visbys medeltida stad med sin ringmur. Inga obligatoriska vaccinationer krävs, men passa på att se över ditt grundskydd av vaccin mot polio, stelkramp och difteri i samband med resa. Du får en broschyr med information om hur du bokar din upplevelse. Tallink Silja trafikerar 1 rutt, Stockholm till Riga går 7 gånger i veckan. Färjehamnen och passagerarterminal i dag, erbjuder bra passagerar faciliteter och ligger bara en kort promenad från den gamla stadsdelen. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

Next

Färja till Riga

Båt till riga från stockholm

Det finns också flera vattendrag då många av vattendragen är längre än 10 km. Boka ett hotell eller hyrbil för din resa till Riga Utöver att hitta det bästa priset på ditt flyg från Stockholm Bromma till Riga kan du även använda Skyscanner för att hitta ett i Riga eller en. Riga har verkligen något för alla. Pris Dagkort 60:- Förköp i samband med bokning av kryssning eller köp ombord på fartyget. Biljettfinnare Stockholm Riga Ring oss på telefonnummer: Stockholm Skärgårdsstiftelsen gör det möjligt. Hade rätt så ont i rumpan efter detta. På Romantika kan ni besöka nyrenoverade Lotte Village i anslutning till Fast Lane, med gott om sittplats för de vuxna.

Next