Bussiaika taulut. Aikataulut

Aikataulut

Bussiaika taulut

Aikataulut: Bussit lähtevät lentokentältä laiturilta 1, joka sijaitsee ylätasanteella. Sarjalipulla voit matkustaa myös Linkkarissa. Las Palmasin sisäisen liikenteen busseja Las Palmas on nykyaikainen kaupunki, ja myös bussiliikenne on toimiva, Helsingin veroinen. Linjan 45 vuoroilla Hyvinkään kaupunkialueen ulkopuolella käytetään tai lipputuotteita. Nettisivuilla olevat aikataulut ovat ajantasaiset ja mahdolliset aikatauluvirheet on korjattu ja muutokset on päivitetty alla oleviin aikatauluihin. Bussimatkan hinta riippuu lipputyypistä, maksutavasta ja siitä, kuinka monella vyöhykkeellä liikut saman matkan aikana. Ivalo-Saariselkä — Kiilopää lentokenttäkyytien aikataulu pdf-tiedostona Lentokenttäaikataulu tehdään joka kuukaudelle erikseen.

Next

Aikataulut

Bussiaika taulut

Liikutpa sitten bussilla tai linja-autolla, tervetuloa mukaan! Jos matkustat monena päivänä, edullisemmaksi tulee ostaa muovikortti, johon voi ladata matkoja. Näillä matka saattaa kestää vähän kauemmin, koska pysäkkejä on useita. Kaikki Paimion kautta ajettavat vuorot on peruutettu 30. Lähtöpäivät M-S P 2 Helsinki Lahti 23:59 Heinola 0:30 Jyväskylä 3:00 Hirvaskangas Oulu 8:20 8:20 Rovaniemi Sodankylä 13:45 13:45 Kakslauttanen 15:04 15:04 Saariselkä Ivalo 16:25 16:25 Inari 17:00 17:00 Karigasniemi 18:40 18:20 Nordkapp 22:15 22:15. Kaupungissa lähes joka paikkaan pääsee linja-autolla. Waltti-matkakortille voit ladata pieniäkin summia, ja matkustaminen on aina halvempaa kuin jos ostaisit kertalipun käteisellä. Paikallisliikenne tarjoaa jopa yli 30 erilaista, kaupungin sisäistä reittivaihtoehtoa puolen tunnin välein.

Next

Aikataulut

Bussiaika taulut

Sunnuntaivuorot ajetaan normaalisti sunnuntain aikatauluilla. Hyvinkään paikallisliikenteen aikataulut ja linjat Talviaikataulut 8. Paikallisliikenteen liikennöitsijänä toimii kilpailutuksen voittanut Koskilinjat Oy. Valitettavasti Vainion Liikenteen vuoroja on jouduttu keskeyttämään koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan johdosta. Kaikki maksuvälineet linja-autoissa ovat kuitenkin edelleen käytössä. Liukkaan mäen vuoksi linja 9 ei t.

Next

Aikataulut, reitit ja pysäkit

Bussiaika taulut

Las Palmasista pääsee bussilla helposti lentokentälle, Maspalomasiin, Playa del Inglesiin, Puerto Ricoon ja Puerto de Moganiin. Bussi nro 60 Santa Catalinan linja-autoasemalla Lentokentältä Las Palmasiin pääsee busseilla nro 60 ja 91 molemmilla San Telmoon ja Santa Catalinaan asti. Matka-aika kultakin päätepysäkiltä rautatieasemalle tai päinvastoin on noin 15 minuuttia. Tervetuloa Rovaniemen paikallisliikenteen eli Linkkarin verkkosivuille! Toimialueenamme on Kainuu, eli Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi. Tarkista aikataulut ja ajettavat vuorot.

Next

Aikataulut

Bussiaika taulut

Kajaanin seudun joukkoliikenteen sivustolta löytyvät Kajaanin kaupunkiliikenteen ja Kajaanin seutuliikenteen liput, hinnat, reitit, aikataulut ja muut tiedot. Vaihtoaika on voimassa yhden tunnin. Kaupungin sisäiset linja-autot ovat keltaisia. Kaupunki toimii palvelun suunnittelijana ja tilaajana. » Reitit ja aikataulut Reitit ja aikataulut Aikataulut ajalle 12.

Next

Aikataulut ja linjat

Bussiaika taulut

Matka kestää noin puoli tuntia. Muutos ei koske Turku-Uudenkaupungin Autotehdas-Uudenkaupungin linja-autoasema -linjaa. Bussit kulkevat mainittuja matkailijoiden suosimia reittejä, mutta jatkavat vielä eteenpäinkin. Paikallisliikenteen tunnisteet sosiaalisessa mediassa: linkkari roiliikenne. Viimeinen linja lähtee lentokentältä klo 23:15 Päätepysäkki San Telmo.

Next

Aikataulut

Bussiaika taulut

Bussit nro 60 ja 91 eivät kulje yöaikaan. Paikallisliikenteen - Linkkarin - autot tunnistat niiden kyljissä revontulet taustanaan laukkaavista porohahmoista. Yleisimpiä turistien käyttämiä linjoja ovat seuraavat. Pahoittelemme virheistä ja muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa harmia. Yöllä kaupunkiin pääsee busseilla nro 01 ja 05.

Next

Bussit, linja

Bussiaika taulut

Viikonloppuisin voi ostaa edullisesti menopaluu-lipun eripuolille saarta. Tarkista tästä linkistä Vainion Liikenteen - alkaen toistaiseksi -Kaikki Lohja—Helsinki -vuorot on peruutettu maanantaista 30. Vyöhykkeitä on Rovaniemellä kolme: A, B, C. Waltti-matkakorttia ei toistaiseksi voi ladata Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelu Osviitassa. Pitkänmatkan bussit ovat väriltään sinisiä. Alkuvaiheessa Waltti-liikennettä on vyöhykkeillä A ja B.

Next