Byggnads a kassa mina sidor. A

Byggnads (Svenska Byggnadsarbetareförbundet)

Byggnads a kassa mina sidor

Mina sidor har låst sig Klicka på länken nedan för att läsa vad du kan göra om Mina sidor har låst sig. Där kan du få hjälp med frågor om tjänsten. Jag får upp en grå sida och kommer inte vidare. Förutom byggnadsarbetare så passar Byggnads a-kassa även för dig som arbetar inom måleriyrket. Vad gör jag när jag inte kan logga in med min e-legitimation? Den meddelar dig när du har något nytt du behöver göra eller skicka in till oss.

Next

Välkommen till oss på Byggnads a

Byggnads a kassa mina sidor

A-kassans målsättning är att ha korta handläggningstider och snabba utbetalningar för dig som blivit arbetslös. Det finns ett antal testsidor där du kan testa om legitimationen fungerar se länk nedan. Beslut och information direkt till Mina sidor Eftersom kommunikationen mellan dig och oss sker digitalt får du ett sms eller ett mejl eller både och från oss när du får ett meddelande, har en ny uppgift på din Att göra-lista eller när vi vill påminna dig om något. Du kan som mest få ersättning på 80 % av en lön upp till 25025 kr per månad. Fyll i dina kontaktuppgifter Under Min profil lägger du in din e-postadress och ditt mobilnummer och väljer om du vill få ett mejl eller ett sms när det har hänt något nytt i Mina sidor.

Next

Logga in

Byggnads a kassa mina sidor

Adobe Reader är gratis och enkel att installera. Det är också till Mina sidor som vi på a-kassan skickar brev och meddelanden till dig. Kontaktuppgifter till support, oavsett bank eller Telia finns på. För att få ersättning från a-kassan måste du uppfylla vissa villkor som du kan läsa mer om på. Logga in på Mina sidor uppe till höger i huvudmenyn eller genom att följa.

Next

Byggnads a

Byggnads a kassa mina sidor

Inställningen kan göras så att kakor bara tillåts från en specifik plats exempelvis Mina sidor. Du använder den för att legitimera dig när du är i kontakt med myndigheter och företag. Vi rekommenderar därför att du alltid rensar webbläsarens temporära mapp när du har avslutat din session på en offentlig dator. Om du inte har svarat efter 20 minuter loggas du ut automatiskt. Om du behöver skicka in ett dokument till oss laddar du enkelt upp och skickar det i Mina sidor. Om den inte fungerar där ska du kontakta den som utfärdat e-legitimationen.

Next

Byggnads (Svenska Byggnadsarbetareförbundet)

Byggnads a kassa mina sidor

På så sätt har du din elektroniska legitimation med dig hela tiden och kan logga in på var du än befinner dig. Innan du loggas ut får du frågan om du vill logga ut eller fortsätta att vara inloggad. På får du som användare hjälp av smarta frågeflöden som anpassar sig utifrån din situation när du ansöker om ersättning från oss. Fyll i en tidrapport Ytterligare en uppgift på Att göra-listan är att fylla i en tidrapport. Firefox Som standardinställning accepteras kakor.

Next

Byggnads a

Byggnads a kassa mina sidor

Teknisk support Har du tekniska frågor om tjänsten ska du ringa 08-519 096 44 eller mejla till. Du som arbetsgivare kan välja mellan att signera och skicka intyget digitalt, eller skriva ut och underteckna intyget och skicka det med posten. Logga in på Mina sidor genom att följa eller via huvudmenyn. Tack vare ersättningen från a-kassan kan du ansöka om nytt jobb utan att behöva oroa dig för din personliga ekonomi under tiden. Avgiften är samma för samtliga medlemmar oavsett yrke och lön men kan bli lägre om du även är medlem i fackförbundet Byggnads eller Svenska Målareförbundet. Om du tryckt på bakåtknappen pilen högst till vänster på en internetsida när du håller på att fylla i dina tidrapporter sparas tidrapporten som ett utkast. Så här söker du ersättning Fyll i en ansökan om ersättning När du har loggat in på Mina sidor fyller du i e-tjänsten Ansökan om ersättning.

Next

Logga in

Byggnads a kassa mina sidor

Dock är det så att om låsningen sitter i din webbläsare hjälper det inte att bli utloggad från servern. Behöver du en annan webbläsare? Andra versioner och webbläsare kan fungera, men de som är listade nedan är de som rekommenderas. På webbplatsen kan du hitta kontaktuppgifter till de som utfärdar e-legitimation. Vår uppgift är framförallt att betala ut ersättning till medlemmar som har rätt till ersättning från a-kassan. Mitt medlemskap För dig som är medlem och vill uppdatera dina uppgifter eller ändra betalningsmetod.

Next

Information om Byggnads a

Byggnads a kassa mina sidor

Vi har två e-tjänster där du som medlem kan logga in. För att kunna logga in i Mina sidor behöver du godkänna kakor. Tekniska krav Tillåt popup-fönster Vissa tjänster i Mina sidor, till exempel Skriv ut och spara dokument kräver att du tillåter popup-fönster. Logga därefter in och se om låsningen släppt. Tänk därför på att rensa datorn från temporära filer när du sitter vid en offentlig dator.

Next