C more fotboll. C More Sport

Sport

C more fotboll

Peleistä neljä selostetaan jokaiselta kierrokselta suomeksi, näiden joukossa kaikki Barcelonan ja Real Madridin ottelut. Vinnarna utses av en jury bestående av Allsvenskans 16 huvudtränare och lagkaptener samt av 32 utvalda journalister och experter. Daniel Gordonin ohjaama dokumentti kertoo dopingin värittämästä pikajuoksumaailmasta ja siihen kietoutuneista ihmiskohtaloista. Samaa taistelua käytiin urheilun saralla, kun naistoimittajat suljettiin ulos miesten maailmasta. Ei mainoskatkoja, Mertaranta, asiantuntijat ja analyysit. Edessä oli konfliktien, vammojen ja paineiden täyttämä college-ura.

Next

C More Sport

C more fotboll

Vuosien 1970 ja 1973 mestarit ja heidän vastustajajoukkueidensa tähtipelaajat saavat puheenvuoron. Lopulta Leijonat raivasi tiensä loppuotteluun Venäjää vastaan. Mikä sai maailman tunnetuimpiin kuuluvan urheilijan vaihtamaan uuteen lajiin ja pienempiin ympyröihin? Ankaran kritiikin kohteeksi joutunut Leijona-joukkue pelasi jatkuvasti selkä seinää vasten. Puulaakijoukkueeksi haukuttu ryhmä marssi lohkovoittoon ja myös mitalipeleihin. Leijonien menestystarinaa avataan myös aikaisempien vuosien ja vuosikymmenten tapahtumien kautta. Dokumentissa Jones kertoo elämästään puolen vuoden vankilatuomion jälkeen. Lisäksi hän oli runkosarjan paras pistemies neljästi ja mukana tähdistöottelussa 11 kertaa.

Next

Sport

C more fotboll

Kari Jalosen Leijonat oli alkulohkossa väkevä, mutta taipui puolivälierissä kisaisännälle. Entä onko sukupuolen ja seksuaalisuuden hyödyntäminen hyväksyttävää urheilumarkkinoinnissa?. Koivu, Barkov, Granlund, Komarov, Jokinen, Aho. Luvassa on siis kauden aikana 380 peliä huippufutisherkkua, jotka pelataan pääasiassa perjantaista sunnuntaihin. Koko San Franciscon lahden alue oli baseball-huumassa, mutta kaiken muutti toinen historiallinen tapahtuma: alueen suurin maanjäristys sitten vuoden 1906. Muun muassa Hoop Dreams -dokumentista tunnettu Steve James on kotoisin samalta seudulta ja hän tarkastelee nyt tässä dokumentissa, mitä vuonna 1993 oikein tapahtui ja mitä kyseinen tapaus kertoo hänen ja Allen Iversonin synnyinseudusta.

Next

C More Sport

C more fotboll

Lopulta Leijonat selvittivät kuitenkin tiensä mitalipeleihin. Kansantalous nousee ja laskee lätkämenestyksen mukana. Paluu areenoille nostattaa muistot pintaan. Antero Mertaranta käy läpi urheilijoiden uran tärkeimmän päivän. Yksi syistä lopettamispäätöksen takana oli Jordanin isän murha.

Next

C More

C more fotboll

Siirto vaikutti vahvasti myös Gretzkyyn itseensä sekä jääkiekon suosioon Yhdysvalloissa. Joukkuetta on sanottu historian kaikkein parhaaksi. Kolmas kausi lajin ykköstiimissä Mercedeksellä sai räjähtävän startin, kun Bottas palasi voittajaksi yli vuoden tauon jälkeen. Kuusiosaisessa sarjassa nähdään Iivo Niskanen, Lauri Markkanen, Petra Olli, Timo Jutila, Eva Walhström ja Matti Suur-Hamari. Samalla Yhdysvalloissa oli käynnissä myös jalkapallon maailmanmestaruuskisat. Hänen kokeilunsa tekivät lopulta big airistä sellaista kuin se on nykyään, mutta hän ei selvinnyt kokeiluistaan ilman vammoja ja vaikeuksia.

Next

C More

C more fotboll

Tässä dokumentissa Evert ja Navratilova keskustelevat lapsuudestaan, tenniksestä ja unohtumattomista kaksintaisteluistaan. Kuulemme lajista asiantuntijoiden kertomana ja valotamme skeittauksen matkaa alakulttuurista olympialajiksi. Kevään 2011 mestaruuden jälkeen Leijonat luisteli kotijäälle isoin odotuksin. Entinen mahtijoukkue kynti syvällä, ja joidenkin mielestä koko ohjelmasta oli luovuttava. Taistelu kärjistyi Lisa Olsonin tapaukseen, jossa toimittaja sai osakseen härskiä ehdottelua ja ahdistelua. Selostajina Teemu 'wabbit' Hiilinen ja Laura 'Lapa' Kyntäjä. Mukana kilpailussa F1-kuljettajien lisäksi muita moottoriurheilusta tuttuja kasvoja.

Next

Sport

C more fotboll

Barcelona - Atletico Madrid vuodelta 2008. Billsin epäonneksi jokainen ottelu päättyi tappioon. Vinnarna i kategorierna presenteras i sändningen på torsdag. Jokinen-Koivu-Filppula oli Leijonien selkäranka, muttta puolivälierän sankari löytyi nelosketjusta. Katsottavissa myös kaikki otteluiden ennakkostudiot, analyysit, huippuhetket ja taustatarinat. Dokumentissa puheenvuoronsa saavat niin mediapyöritykseen joutuneet naisurheilijat kuin urheilumarkkinoinnin asiantuntijat.

Next