Carspect norrköping. Bilbesiktning nära dig

Bilbesiktning nära dig

Carspect norrköping

Information om Norrköping Norrköping är med sina nära 90000 invånare, Sveriges tionde största stad. Ett tillägg på 30 kronor tillkommer vid betalning på stationen för bokad besiktning av personbil. Kör in på den första avfarten i rondellen och åk fram en bra bit fram. En grundsten för oss är öppenhet och det genomsyrar allt vi gör. Boka online eller besök en av våra stationer. Stationen besiktar även lätta lastbilar. Skriv in ditt registreringsnummer och sök station för att se vad en besiktning kostar i närheten av dig.

Next

Carspect bilbesiktning

Carspect norrköping

Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Staden växte på allvar fram under 1600-talet när flera industrier byggdes här. På Besikta Bilprovning besiktar vi de flesta typer av fordon — från bilbesiktning till besiktning av motorcykel, husvagn och tung lastbil. Framtiden ser spännande ut och vi hälsar dig varmt välkommen in i vår värld. Samma gräns gällande maxhöjd och axelbredd gäller alla fordon. För våra öppettider besök våran hemsida. Vilka fordon vi tar emot på stationen, ser du nedan.

Next

Carspect Norrköping Ingelsta

Carspect norrköping

Carspect Bangårdsgatan har drop-in på personbil och lätt lastbil. Boka bilbesiktning från 399 kr direkt online, via telefon eller sväng förbi på drop-in! Inne i Norrköping: Kör du från Norrköping C och kör österut på Norra Promenaden så ska du ta dig fram till rondellen vid Max och sedan ta in på den tredje avfarten in på Ståthögavägen. Besikta bilprovning — För din egen säkerhets skull! Vilka fordon tas emot: Carspect Bangårdsgatan tar emot alla personbilar upp till 3500 kg med maxhöjd 3 meter och axelbredd på 2 meter. Vi söker ständigt kontakt med människor som vill arbeta på ett kundorienterat sätt och är nyfikna på människor! Vid efterkontroll tar Carspect ut en lägre avgift än vid kontrollbesiktning. På Carspect Ingelsta kan du smidigt komma på drop-in-besiktning.

Next

Carspect bilbesiktning

Carspect norrköping

Vi är övertygade om att det är så du vill ha det. För drop-in status behöver du ringa till Carspect för att få drop-in status på Carspect Bangårdsgatan. Åk fram cirka 270 m så har du Carspect Ingelsta till vänster. Dessa bilprovare finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och de flesta medelstora och mindre städer i Sverige. Om Carspect En bilbesiktning kan hjälpa dig att upptäcka fel innan de blir så stora att de skapar problem som är dyra att åtgärda och kan innebära livsfara för dig och andra trafikanter.

Next

Öppettider för Carspect AB i Norrköping.

Carspect norrköping

Åk igenom två rondeller så finner du sedan 1,1 km fram på vänster sida Carspect Ingelsta. Vi söker också en rak och förutsättningslös dialog med dig som exempelvis är fastighetsägare, hyresgäst eller annan samarbetspartners. Carspect i Norrköping tillhör besiktningskedjan som har 83 besiktningsstationer runt om i Sverige. Ta in till höger på denna väg för att sedan åka in på nästa gata till vänster, Bangårdsgatan. Efter cirka 800 m så ska du hålla vänster så du kör in på Malmgatan. I flera av våra besiktningspaket ingår därför extra säkerhetskontroller och rådgivning om hur du bäst förebygger fel — utan extra kostnad.

Next

Carspect bilbesiktning

Carspect norrköping

Kom och besikta hos Norrköpings trevligaste besiktningsstation! Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Motala ström rinner genom staden och mitt däri står en byggnad som heter Strykjärnet och som sedan 1991 är ett byggnadsminne. Utgångspunkten i vårt arbete är att ge dig en säkrare besiktning. Vi vill förändra branschen och vet att det finns stora möjligheter att lyckas med det. Vägbeskrivning: Utanför Norrköping: Börjar du från norr om Norrköping och åker söderut på E4 så ska du ta dig fram till korsning 121-Trafikplats Ingelsta och hålla dig i högerfilen så du åker mot väg 51.

Next

Carspect Bangårdsgatan

Carspect norrköping

Ta in på första avfarten in på Packhusgatan och kör sedan vidare in på Hamnbron och Sjötullsgatan. Här väljer du om du vill följa med under din besiktning eller njuta av att dricka en kaffe och läsa ett magasin i vår kundlounge. Du hittar öppettider till dessa här på dessa sidor. Nu har det blivit smidigare och trevligare att besiktiga bilen. Inne i Norrköping: Från Norra Promenaden vid Norrköping C så ska du köra österut till rondellen som ligger vid Max Hamburgerrestaurang. Det finns 37 andra besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd från Carspect i Norrköping.

Next

Carspect Bangårdsgatan

Carspect norrköping

Tänk på att du får körförbud den 1 januari. Vi ser fram emot att träffa dig och ditt fordon. Vid kontrollbesiktning av personbil så kostar det 100 kr mer för drop-in än om du förbokat och vid kontrollbesiktning av lätt lastbil så blir det 55 kr mer. Vid avbokning eller ombokning av besiktning för andra fordon så behöver du ringa till dem. En besiktning av personbil tar cirka 20 minuter.

Next