Charlotte asperud. Skræmmende optagelse af morders råben

FAKTA: Charlotte Asperud blev dræbt med et koben

Charlotte asperud

Der er dog ingen, der kan forklare, hvorfor netop Charlotte Asperud skulle være mål for den sigtedes vrede. I stedet tæskede han angiveligt lægen voldsomt. I forbindelse med efterforskningen offentliggjorde politiet en lydfil, hvor man hører gerningsmanen gentagne gange give sit offer ordre om at lægge sig ned. Efter knap et døgn døde Charlotte Asperud af sine kvæstelser. Ifølge retsgenetikerne havde dna-sporet et sammenfald med den 54-åriges dna, der gør det 1. Nordsjællands Politi har haft kontakt til flere læger, der arbejder eller har arbejdet på sygehuset i Hillerød. Som læge arbejdede Charlotte Asperud som bagvagt på akutmodtagelsen på Hillerød Hospital og havde vagter i Sundhedshuset i Helsingør og akutmodtagelsen på Frederikssund Hospital.

Next

Politi frigiver lydfil med gerningsmand i sag om drab på læge

Charlotte asperud

Det dødelige overfald skete natten til tirsdag 30. Hun var engageret i aktiviteter for beboerne i Tisvildeleje og aktiv motionsløber i området. Manden blev tirsdag formiddag klokken 10 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Helsingør. Politiet har nemlig hos den mistænkte drabsmand fundet en udskrift af hans journal, hvor både den dræbte læges og flere andre lægers navne var blevet understreget. Men nu tyder det altså på, at motivet kan have været et andet. Hvad der præcist førte til anholdelsen af manden, ønsker Nordsjællands Politi ikke at oplyse forud for grundlovsforhøret.

Next

Medier: Mistænkt for bestialsk drab på læge var hendes patient

Charlotte asperud

Den 54-årige mand nægter sig skyldig i drabet på Charlotte Asperud, men som kunne afsløre, belastes han blandt andet af et superstærkt dna-bevis. Derfor har politiet også oplyst flere detaljer om offeret i håb om, at nogen kan ligge inde med en viden eller har set noget til hende eventuelt i selskab med andre, som kan vise sig at have betydning for sagen. Politiet har været i tæt dialog med Charlotte Asperuds nærmeste pårørende inden offentliggørelsen af hendes navn og billede. Manden taler med en dialekt, som typisk tales i København og i Nordsjælland, oplyser politiet. Den sigtede for drabet på den 58-årige læge Charlotte Asperud i Tisvildeleje var tilsyneladende også ude efter andre læger fra Nordsjællands Hospital. Baggrunden er drabssagen, hvor den 58-årige læge Charlotte Asperud blev overfaldet og dræbt i sit eget hjem.

Next

FAKTA: Charlotte Asperud blev dræbt med et koben

Charlotte asperud

Manden, som er fra Hørsholm, blev anholdt i går i kølvandet på den omfattende efterforskning af drabet, der fandt sted sent sidste måned. Han understreger, at der er tale om et langt sejt træk, men siger også, at politiet gerne ønsker flere henvendelser i håb om, at lydoptagelsen kan blive et gennembrud i den meget voldsomme drabssag. Ved indbrudstyveriet på den nærliggende adresse i Tisvildeleje i maj 2016 brød den nu mordsigtede hængslerne til en garage op og stjal en række havemaskiner. Morderens stemme For en uge siden valgte politeit at fortælle offentliggøre drabsofferets identitet sammen med en 44 sekunder lang uhyggelig ludoptagelse under selv overfaldet. Denne mand vil Nordsjællands Politi gerne høre fra. Drabet skete på Aspevej i Tisvildeleje 30.

Next

Skræmmende optagelse af morders råben

Charlotte asperud

En analyse af gerningsmandens stemme viser, at der er tale om en voksen mand, som taler med en dialekt, der typisk tales i Københavnsområdet og Nordsjælland. På optagelsen kan man høre en mand stemme. Det er således uvist, hvad der har ledt op til, at politiet mener, at den 54-årige står bag den voldsomme forbrydelse. Morgenen efter var meldingen, at hendes tilstand var kritisk, og samme aften blev hun erklæret død. Politiet har ikke ønsket at fortælle, hvor lydfilen stammer fra.

Next

Politi søger vidner i sag om drab på kvindelig læge

Charlotte asperud

Det kan være borgere, som har set Charlotte Asperud enten alene eller i selskab med andre, både i lokalområdet og andre steder, siger efterforskningsleder Henrik Gunst. Ifølge politiet har manden adresse i Hørsholm, og han er i forvejen kendt af politiet. Charlotte Asperuds pårørende er tillige orienteret om offentliggørelsen af lydfilen. Den 58-årige Charlotte Asperud døde efter et overfald, der fandt sted den 30. Ifølge sigtelsen fik Charlutte Asperud 19-20 slag i ansigtet med en stump genstand.

Next