Citymarket tarjouslehti. m.pcinpact.com

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä. Äänestä Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla:. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan.

Next

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Täyttämällä sähköpostiosoitteeni annan luvan käyttää sitä Kesko Oyj:n Kauppakeskus Eastonin sähköpostimarkkinointiviestinnän toimittamista varten. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan.

Next

m.pcinpact.com

Citymarket tarjouslehti

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt: 1. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Tietoa siitä, miten käsittelemme tietojasi löydät. Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Next

m.pcinpact.com

Citymarket tarjouslehti

Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Next

m.pcinpact.com

Citymarket tarjouslehti

. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Ehdota Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta:. Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1—5 senttiä.

Next

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Summan antaminen kohteille Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Tilaa uutiskirje, niin pysyt kärryillä Eastonin asioista! Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa:. Asioi Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana.

Next