Cmore ilmainen kuukausi. Katsele ilmaiseksi!

Käytön aloittaminen

Cmore ilmainen kuukausi

Lisäksi moottoriurheilua, amerikkalaista jalkapalloa, golfia sekä kamppailulajeja. Kausi käynnistyy Super Cupilla eli Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien kohtaamisella Tallinnassa 15. Aloita C Moren maksuton kuukausi tästä C More tarjoaa sinulle huippusarjat ja -elokuvat Hollywoodista sekä maailmalta, mutta myös kattavan valikoiman koti- ja pohjoismaisia elokuvia. Kokeilujakson jälkeen ilmainen hupi muuttuu maksulliseksi. C More on loistava ratkaisu talven pimeisiin iltoihin, tai vaikka joulupyhiin.

Next

Käytön aloittaminen

Cmore ilmainen kuukausi

Perjantaista sunnuntaihin ovat C Moren urheilukanavat vapaasti katseltavissa: C More Max, C More Sport 1, C More Sport 2. C Morella näet myös Formulat ja kaikki uusitut jaksot Muumilaakson tarinoista. Maksullisissa suoratoistopalveluissa ei näytetä mainoksia. Tämän kuukauden bonuskanavan löydät kanavan omalta kanavapaikalta. Otteluita pelataan neljänä päivänä viikossa perjantaista maanantaihin. Tilaa ilmainen kokeilukuukausi ja varmista, että pääset jatkossa katselemaan laadukkaita elokuvia ja sarjoja.

Next

Katso elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi

Cmore ilmainen kuukausi

C More Sport + Viasat Urheilu on monipuolinen urheilupaketti täynnä maailman kovimpia futis- ja jääkiekkoliigoja sekä F1:ä ja muuta huippu-urheilua. Tilaa C More Sport, 1 kk tai 2 kk ilmaiseksi Huippujalkapallon uusi koti on nyt C Morella! Ota yhteyttä nettitukeen nettituki nivos. Veikkauksen vedonlyöntikohteina olevia urheilutapahtumia suorana lähetyksenä. Palvelu on toiminnassa ilmaisen kokeilujakson ajan irtisanomisesta huolimatta. Kuukausimaksut ovat useimmiten kymmenen euron luokkaa. C Moren urheilukanavat ovat vapaassa katselussa 13.

Next

C More ilmainen viikonloppu 27.

Cmore ilmainen kuukausi

Tarjoamme C More Sport -kanavapaketin sinulle tutustumishintaan! Palveluihin on rekisteröidyttävä luomalla käyttäjätili. House of Cards ja Orange is the New Black. Käytä suoratoistopalvelujen maksuttomat kokeilujaksot ja pääset pitkäksi aikaa käsiksi rajattomaan tarjontaan leffoja ja tv-ohjelmia. Maksukorttia ei veloiteta, jos irtisanominen on tehty ajoissa. Irtisanominen kannattaa tehdä viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä.

Next

C More ilmainen viikonloppu 27.

Cmore ilmainen kuukausi

Tähän tarvitaan sähköpostiosoite ja pankki- tai luottokortin tiedot. Rekisteröitymisen jälkeen palvelu on heti käytettävissä missä ja milloin tahansa. Alaikäiset eivät voi avata tiliä. Vietä aikaa katsomalla laadukkaita elokuvia ja sarjoja milloin haluat, miten haluat. Näiden pakettien seurassa aika ei varmaan tule pitkäksi, kanavilta löytyy taatusti jotain kiinnostavaa katseltavaa vuorokauden jokaisena tuntina. Lisää ilmaisia elokuvia ja tv-ohjelmia — Yleisradion kanavien ohjelmia ja radiokanavia.

Next

C More ilmainen viikonloppu 27.

Cmore ilmainen kuukausi

Kategoriat Avainsanat , Artikkelien selaus. . Saat kokeilla palvelua kokonaisen kuukauden ilmaiseksi, ilman sitoutumista. Vastakkain ovat siten paikalliskilpailijat Real Madrid ja Atletico Madrid. Ai mikä se maailman suosituin suoratoistopalvelu sitten on? Ilmaisten kokeilujaksojen pituus vaihtelee parista viikosta kuukauteen.

Next

Katsele ilmaiseksi!

Cmore ilmainen kuukausi

Valtava määrä elokuvia ja sarjoja esim. Jos palvelua ei ole tarkoitus käyttää ilmaisen kokeilujakson päätyttyä, on parasta irtisanoa palvelu heti rekisteröinnin jälkeen. No, se on kiinalainen yllätys? Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana, mikäli paketteja ei irtisanota. Mikäli rakastat urheilua ja halua nauttia sekä suurista että pienistä urheilutapahtumista, tämä kampanja om sinulle. .

Next

Katsele ilmaiseksi!

Cmore ilmainen kuukausi

. . . . .

Next