Depeche taske. Depeche tasker og punge

Depeche tasker og punge

Depeche taske

Skindtasken kan bæres i den justerbar samt aftagelige skulderrem og kan pifte et hvert outfit op, når du sommetider er i tøjkrise. Skindetuiet består af ét stort rum til kort, sedler og kvitteringer og har tre stiklommer til kreditkort. Du har mulighed for at bære skindtasken med den aftagelige hank, som har nogle fine nitter eller med den justerbar samt aftagelige skulderrem, som giver dig mange anvendelsesmuligheder. Dette lækre kreditkortetui i skind fra Depeche er en perfekt gave til kvinden, der har alt. Denne skønne bæltetaske fra Depeche, er det oplagte valg til kvinden der elsker at rejse meget. Janni Hørdums Depeche tasker giver et unikt udtryk.

Next

Depeche tasker i mange forskellige modeller.

Depeche taske

Denne lækre skindclutch fra Depeche er det perfekte valg til dig, som elsker et tidløst og stilsikkert design. Depeche har hjemme i Jylland, hvorfra brandet har formået at skabe et produktsortiment med international appeal. Derudover finder du også to stiklommer, en kuglepensholder samt en lynlåslomme. Tasken er opdelt i to rum der begge åbnes og lukkes af en lynlås. Husk altid at ringe forinden, så du er sikker på varen er på lager og lagt til side til dig.

Next

Depeche (2020) • Køb modetøj fra Depeche online hos Miinto

Depeche taske

Den lækre kvalitet og det tidløse design sikrer dig et produkt, som du vil elske og benytte i mange sæsoner frem. Den skønne Depeche crossover i skind har udvendigt en bred lynlåslomme på forsiden. De rå lynlåse og det grove skind sikrer et rocket look, mens den praktiske størrelse sørger for, at du altid kan have de vigtigste ting lige ved hånden. Råt og feminint design Designet er råt, men med feminint touch og giver en følelse af eksklusivitet. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Next

DEPECHE

Depeche taske

Det store hovedrum lukkes af en solid og smuk lynlås. Skuldertasken er designet med et tidløst udtryk der gør det nemt for dig, at tilføje denne til alle dine looks. Lille smuk taske i lækker læderkvalitet fra Depeche. Den gode plads er godt camoufleret af det skønne design, og afslører ikke, at clutchen nemt kan holde på dine mest essentielle ejendele. Denne rigtig fine skuldertaske fra det danske designermærke Depeche vil hurtig blive et hit hos kvinden, som leder efter en taske, du kan bruge til enhver anledning.

Next

Depeche Skuldertaske

Depeche taske

Tasken har et fint håndtag på toppen, men kan også bruges som skuldertaske. Lukkes med magnetisk knap og en skjult lynlås. Denne lille skindtaske har et rum og invendig lynlåslomme. Derudover har rummet også en lynlåslomme, hvor du kan gemme lidt mindre sager. Bæltetasken kan bæres som crossover eller op tværs over kroppen med den justerbare rem. Med denne ændring er brandet Depeche nu kendt for at producere accessories i det lækreste skind. Depeche Depeche er et dansk tøj- og læderbrand der i årtier har produceret tøj og lædervarer af høj kvalitet.

Next

Tasker

Depeche taske

Denne flotte clutch passer perfekt til den klassiske kvinde, som elsker et tidløst design. Denne skønne crossover fra Depeche, er det perfekte valg til kvinden der drømmer om en smart lille taske til hverdagens gøremål. Med denne stilsikre sag har du en klassiker i garderoben i mange år frem. Skulderremmen er justerbar, så tasken kan bæres som crossover, når du ønsker at have hænderne fri. Find din Depeche favorit blandt de mange forskellige modeller alt efter om du er til en bumbag, crossbody eller clutch, så kan du være sikker på, at der tænkt på designet med smukke detaljer, såsom nitter, lynlåse, stikninger, som alt sammen skaber samt med blikfang. Derfor er accessories fra Depeche ideelle til sofistikerede og moderne kvinder med en sans for elegant og feminint design. Depeche komplimenterer enhver stil Depeche er garant for tasker og punge i alverdens farver og design, som ikke går på kompromis med det elegante look.

Next

Depeche Skuldertaske

Depeche taske

I dag fokuserer Depeche på tasker og bælter, hvor passionen og visionen for brandet er at skabe et fashion brand, der er funderet i kvalitet, funktionalitet og med produkter i et tilgængeligt prisleje. A Diverse Collection for the Raw and Feminine We focus and concentrate only on what we do best: creating edgy designs dedicated to high quality, understated luxury and distinct details. Udvendigt er denne skønhed designet med det fineste nitter der med garanti vil tiltrække nogle misundelige blikke på din vej. Ligeledes har vi Depeche håndtasker i forskellige størrelser, så du både kan finde en håndtaske, der er god til job eller studie, og en håndtaske, der har en god størrelse til weekendens byture eller familiekomsammener, hvor du typisk ikke behøver at have ret meget med dig. Hos brandet finder vi nemlig både nitter, flet, frynser, stikninger samt tydelige syninger, der alle er med til at sætte præg på produkterne.

Next