Digi ilkka. Ilkka

Digilehti

Digi ilkka

Digilehti Digilehti on digitaalinen kopio paperisesta lehdestä. Avautuvasta kalenterista voit valita haluamasi julkaisupäivän. Lukeaksesi digilehteä tarvitset voimassa olevan Komiat-lehden tilauksen sekä internetyhteyden laitteeseesi. Ota I-Mediatili käyttöösi Henkilökohtaisen I-Mediatilin aktivoimiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi. Löydä vanhat lehdet arkistosta Digilehden arkistosta löydät Komiat-lehdet 15. Voit myös hakea sanahaulla juttuja sekä päivän lehdestä että arkistoiduista lehdistä. Näin otat Digilehden käyttöösi Komiat-lehden painetun lehden tilaajana voit lukea Digilehteä veloituksetta.

Next

Ilkka

Digi ilkka

Lukeaksesi digilehteä tarvitset voimassa olevan tilauksen. Lukeaksesi digilehteä sinulla tulee olla voimassa oleva I-Mediatili. Aktivoinnin jälkeen verkkopalvelun tilaajasisältö on käytössäsi Lue lehti missä ja milloin tahansa Komiat-lehden digilehti on painetun lehden kopio digitaalisessa muodossa. Aikaisempiin lehtiin pääset myös Digilehti näkymän alareunassa olevan kalenterikuvakkeen kautta. Digilehti on sähköinen versio painetusta lehdestä, jota voit käyttää missä ja milloin tahansa, kun sinulla on internet-yhteys käytössäsi. Jos haluat hakea myös aikaisemmin julkaistuista lehdistä, laita ruksi ruutuun Hae myös arkistosta. Digilehden voit lukea tietokoneella tai mobliililaitteen selaimella.

Next

m.pcinpact.com

Digi ilkka

Digilehti on luettavissa heti aamulla tietokoneella, tablet-laitteella sekä älypuhelimella. Digilehden arkistossa voit palata myös aiemmin julkaistuihin lehtiin. . Arkiston löydät digilehden vasemmasta alalaidasta Kalenteri-kuvakkeen takaa. Arkistosta löydät julkaistut lehdet 15. Näkymän yläreunassa on hakukenttä, johon voit kirjoittaa hakusanasi. Syötä asiakasnumerosi ja postinumerosi 3.

Next

Digilehti

Digi ilkka

Arkisto on käytettävissä, kun luet digilehteä tietokoneella. Ottaessasi digilehden käyttöösi, saat samalla arkiston, josta löytyvät lehdet alkaen 15. . . .

Next

Tilaa Ilkka

Digi ilkka

. . . . .

Next

m.pcinpact.com

Digi ilkka

. . . . .

Next

Ilkka

Digi ilkka

. . . . . . .

Next