Dna tv tallennus. Vertailussa tv

DNA TV:n tallennus

Dna tv tallennus

Haluaisin luopua kokonaan perinteisestä koksikaapelista, vaikka se saattaakin tulla tarpeeseen siinä vaiheessa jos verkkoyhteys pätkii. Ei ole toosalla edelleenkään mitään asiaa olohuoneeseemme. Pilvestä on mahdollista katsella myös tilaamiaan ohjelmakirjastoja. Levy saattaa kadota tai siirtyä tilaan jossa tallenteita ei tule. Omat ja foorumilla esille tulleet ongelmat huomioiden antaisin arvosanan joka on lähempänä välttävää kuin tyydyttävää.

Next

DNA TV:n tallennus

Dna tv tallennus

Onko muilla ollut ongelmia kaken suhteen? Telkkarissa on yksi usb portti merkitty kovalevylle ja antaa siitä enemmän virtaa 1A, kun muut usbit antaa sen normin 500mA. Google kyllä tekee toimivan Androidin jos on valittu tuettu laite. Toivottavasti joku jakaa kanssani tämän tuskan ja löydämme yhdessä keinon käyttää kunnollista reititintä ja katsoa multicast-lähetyksiä boksilta! Kymmenisen kuukautta meni ilman mustan ruudun perkuletta, tätäkö on nyt jatkossa odotettavissa enemmänkin? Oletan että kaikki tallennuksetkin kusevat tällä hetkellä. Kaupan myyjä oli asioista perillä ja harmitteli että Hubia ei ole saatu toimimaan ja myyjillä on varmaankin aika raskasta päivittäin ottaa vastaan Hubin palautetta. Siitä on enemmän vaivaa, mutta se kannattaa pitemmän päälle. Keskitymmekin testissämme itse palveluihin laitteiden sijaan.

Next

DNA TV:n ja Hubin tuki

Dna tv tallennus

Ystävällisesti pyydän asiakaspalvelua lähettämään minulle ohjeet joita seuraamalla saan ajastuksen toimimaan ja ohjeen ohjelmien tallentamisesta. Valinta osui tutustumiskierroksen jälkeen Elisa Viihteeseen, joka vaikutti olevan vähiten huono tarjolla olevista palveluista. Kun rupesin nauhoitusta katsonaan oli sitä kertynyt jo lähes 23 tuntia ja lisää tuli. Teräväpiirtoiseen hd-kuvaan suositellaan noin viiden megabitin ja 4k:lle puolestaan 25 megabitin yhteysnopeutta. Toivottavasti Telia ei estä Maxivisionin käyttöä.

Next

DNA TV:n tallennus

Dna tv tallennus

Tallentava boksi vie voiton tallentavasta töllöstä tallennuskäytössä 6-0. Toivottavasti ei ole pysyvä vika. Tosin telkkarista riippuen virittimien määrä on rajoittava tekijä Samoin castaus toimii useassa telkussa tai sitten edullisella cromecast palikalla joka toimii paremmin kuin hubin castaus. Sagemcomista löytyy runsaasti keskusteluja, mutta kun asiakkaalle pitää tarjota mahdollisimman halpaa rautaa, niin laadusta viis. Epg:n ohjelmatietoihin odottelen parannusta minäkin, ja taas kun yritin poistella Orvillen 2. Niin miekin haluun tietää tuon ennen kuin päätän sitoutua kahdeksi vuodeksi dna:n kanssa. Sellaisella hypetyksellä kun tätäkin on markkinoitu, niin yhtään paremmin ajan hermolla oleva tiimi olisi varmasti ottanut laitteen, jossa ei tarvitse jokaisen päivityksen kohdalla olla sydän kurkussa sen suhteen, riittääkö tila ja miten jaksaa pyöriä.

Next

DNA TV:n ja Hubin tuki

Dna tv tallennus

Elokuvasta tai sarjasta tallentuu muutaman minuutin pätkiä, harvemmin enempää. En tiedä onkohan tänä vuonna ollut edes kahta peräkkäistä viikkoa kun tuo olisi toiminut siedettävästi. Lisäksi olisi tosi mukavaa jos ohjelmat voisi suorakatselussa laittaa pauselle, tälläinen ominaisuus oli niissä vanhentuneissa digiboxeissa. Watsonin säilytysaika on kuusi kuukautta. Ei ihme, että Netflix, Viaplay ym vie suomalaiset asiakkaat kun meidän omat palveluntarjoajat vähät välittävät saada palvelujaan kuntoon.

Next

Elisa Viihde, TeliaTV, DNA Hub/TV ja muut TV

Dna tv tallennus

Ajastusten hallinta itse boksilla on aika kauheaa, mutta mobiililaitteilla se onnistuu vähän paremmin. Samoin se että ne jotka eivät halua hubia pitää saisivat ilman tappeluja ja kuluttajasuojalla uhkailemalla palauttaa ja purkaa kaupan ilman että sepustellaan perusteettomia väitteitä esim. En vaivaudu ottamaan kantaa esim. Parin viikon jälkeen hubi-paketti tulikin ja laitoin piuhat paikoilleen - se onnistui yritys-erehdys toimen jälkeen. Itse olisin saanut hubin palauttaa, mutta kuten todettua, säästö on niin minimaalinen, että olkoon tuossa tämän sopimuksen ajan.

Next