Dog copenhagen sele. DogCopenhagen Comfort Walk PRO Sele Sort

Comfort Walk Air™ sele fra DOG Copenhagen Størrelse XS Farve Orange Sun

Dog copenhagen sele

Vi forsøger hele tiden at gøre shoppen overskuelig, så du nemt finder lige netop det hundeudstyr, som du har brug for. Den er lavet af et smuds- og vandafvisende materiale, med en meget blød og åndbar polstring. Dog Copenhagen är ett ungt danskt företag som brinner för att designa kvalitetsutrustning för hundar. Har du brug for hjælp så er vores mail. Dog Copenhagen Comfort Walk Pro Sele En hundesele der har det hele. .

Next

Vind en DogCopenhagen sele OG line hos Hooked4pets

Dog copenhagen sele

Vi er der for dig på både telefonen og vores e-mail. Her finder du en top lækker hundesele, der har ekstra god komfort, idet den støtter på hundens bryst, mave, ryg og nakke. Denne sele er helt perfekt til hunde, der ikke bryder sig om, at få selen trukket over hovedet, da den åbnes og lukkes omkring nakken. Når du har målet, kan du ud fra dette skema finde den rette størrelse til din hund. Og så er den nem at tage på og af. Vår mission är att utveckla komfortabla och hållbara hundprodukter med en funktionell och attraktiv design — och de är just kombinationen av kvalitet, funktionalitet och klassisk dansk design, som särskiljer oss från övriga märken.

Next

m.pcinpact.com

Dog copenhagen sele

Du må simpelthen eje en af de hotte fire nye farver. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg. Derfor fører vi ikke udstyr som ikke lever op til vores minimumskrav. Vi har lagt en video ind, så du kan se, hvordan vi måler. Med logrende hale Liselotte og Merle 2 gange om månden modtager du en e-mail med nyheder, rabatter, tilbud o. Hvis din hund ligger mellem to størrelser, så bør du vælge den største størrelse. Er du i tvivl så kontakt os straks.

Next

DOG Copenhagen Comfort Walk Air sele, rød, let og robust sele

Dog copenhagen sele

Selen har et Easy-Grab håndtaget, så man nemt kan hjælpe hunden op på eller ned fra noget. Samt den er god at holde i, hvis man har brug for at have hunden helt tæt på sig. Uppdraget är att utforma bekväma och hållbara produkter med en funktionell och tilltalande design. Findes i farverne: Sort, brun, blå, orange, lilla, rød og pink Flere størrelser. Selen fungerar även som antidragsele tack vare dess koppelfäste framtill.

Next

DOG Copenhagen Comfort Walk Pro Sele Black

Dog copenhagen sele

Jeg er vild med seler som sidder godt og sørger for det rigtige træk på hunden. Selen har fire justeringspunkter, der gør, at du får den optimale tilpasning til din hund. Vi er vilde med kvalitet her hos os. Et praktisk aluminiumsbeslag gør det muligt at åbne og lukke selen omkring nakken. Du kan også hjælpe din hund op eller ned fra bilen, ved at løfte den i håndtaget.

Next

Dog Copenhagen Comfort Walk Pro hundesele

Dog copenhagen sele

Hundeselen er fremstillet af lækre og slidstærke materialer, der er smuds- og vandafvisende. Vi håber du finder det bedste hundeudstyr hos os og får et langt og godt forhold med din hund. Den er derfor super komfortabel for din hund at have på, da dens design er skånsom for hundens ryg og nakke. Man kan nemlig åbne et aluminiumsbeslag i venstre side af selen, som giver mulighed for at åbne selen omkring nakken. Comfort Air sele kan vaskes i maskine på 30 grader, benyt en vaskepose. Allt för att säkerställa att produkterna vidareutvecklas in i minsta detalj. Med blød og smudsafvisende neoprenpolstring på både seler, halsbånd og linehåndtag er det behageligt for både to- og firbenede hundevenner.

Next

DOG Copenhagen

Dog copenhagen sele

Intet på denne hundesele kan ruste, da det er fremstillet af aluminiums hardware! De bekväma selarna, halsbanden och kopplen i matchande färger har blivit riktiga storsäljare i Sverige och övriga Europa. Det giver dig en god kontrol og fleksibilitet. Kan også vaskes i hånden, hvis dette ønskes. Lad den lufttørre så er den klar til næste gå tur. Selen er rigtig nem at indstille og kan indstilles fire forskellige steder, hvilket giver en rigtig god mulighed for, at få selen til at sidde rigtig godt på hunden. Denne Dog Copenhagen sele er en luksus-kvalitets-sele som din hund vil elske at have på. Vi går rigtig meget op i kvalitet og vil gerne at din hund og kat får det bedste udstyr på markedet.

Next