Ekstra bladet side 9 pernille. Kvinde bag falsk muslimvideo på Facebook:

Kvinde bag falsk muslimvideo på Facebook:

Ekstra bladet side 9 pernille

Du må bruge billederne privat, på din egen Facebook, på dine egne modelsider osv. Det var jo noget af det, som hele Muhammed-krisen handlede om. Vi har i den anledning stillet frækkerten seks intime spørgsmål: Hvad tænder du på hos en fyr? Lønnen udbetales som honorar og registreres som B-indkomst. Hvad synes du om at slikke en fyr? Og det er skræmmende, fordi det er så tæt på sandheden, at man bliver i tvivl, om det er satire eller ej. Han skal være sjov, charmerende og gerne være lidt lækker, hvis han skal score mig.

Next

Side 9

Ekstra bladet side 9 pernille

Cirka 2 ugers tid efter din fotosession, får du en kopi billederne. »Ekstra Bladet og Morten Messerschmidt har lang vej op ad bakke med den sag. Så det her ligger formodentligt ikke så langt væk fra virkeligheden. At man diskuterer ud fra det, man ved og kender som en sandhed? Satire, når det er allerbedst. Jeg er imod racisme og imod, at man lægger en hel befolkningsgruppe for had, uanset om det er homoseksuelle, sorte eller hvem det måtte være.

Next

Journalisten » Ekstra Bladet har tvivlsom Side 9 Pige

Ekstra bladet side 9 pernille

Mindre karikeret, men satire ligger jo også i spændingsfeltet mellem sandhed og overdrivelse. Aviser fra flere andre lande har fået lov at have afklædte kvinder med i deres applikationer, og derfor mener Ekstra Bladet, at der er tale om diskrimination, når de ikke får lov. Det er rygende satire, faktisk. Som Månedens Side9 Pige deltager man i konkurrencen om at blive Årets Side9 Pige, hvor man vinder 10. Mit bedste bud er, at Kommissionen klapper hesten stille og roligt. Det er langtfra sikkert, at Europa-Kommissionen vil tage Ekstra Bladets parti over for Apple-koncernen.

Next

Kvinde bag falsk muslimvideo på Facebook:

Ekstra bladet side 9 pernille

Helt naturlig og kendt fra side 9 i Ekstra Bladet - Mette er en kvinde, man ikke kan andet end at beundre. Ekstra Bladet udvælger de piger, der kåres som Månedens Side9 Pige. Det er ikke muligt at stoppe tidligere, idet du har indgået en skriftlig og bindende kontrakt med Ekstra Bladet. Det er jo dig, som har lagt videoen op? Det er fotografen, der bestemmer hvilke billeder Ekstra Bladet modtaget bagefter, og det er Ekstra Bladet, der bestemmer hvilke billeder, der bliver publiceret. Du kan selv vælge, hvad du har lyst til at være — og du kan også være begge dele. Det er da frygteligt uhyggeligt. Hovedsagen er satiren i det, og hvor grænsen går for, hvad vi må tale om og lave sjov med.

Next

Kvinde bag falsk muslimvideo på Facebook:

Ekstra bladet side 9 pernille

De næste syv dage kan Denise hverken lave opslag eller kommentere noget på grund af overtrædelsen. Når jeg ser Svikmøllen og mig selv, der bliver tegnet i forskellige versioner, er det med alt fra en meget veludrustet barm til nazitegn. De næste syv dage kan Denise hverken lave opslag eller kommentere noget på grund af overtrædelsen Over 50. Det sker, fordi Facebook mener, at opslaget er i strid med dets fællesskabsregler. Åbenlyst absurd Mens Denise Rostgaard altså ikke vil fortælle, om hun har klædt sig ud og spiller rollen som Fatima, fortæller hun gerne, at ideen med videoen er at teste, hvor langt man kan tillade sig at gå i Danmark. Der er to slags Side9 Piger: Almindelig Side9 Pige og Galleri Side9 Pige. Hun mener nemlig, at videoen er satire og har ingen forståelse for den kritik, som videoen har udløst: - Jeg synes, at det er noget pjat.

Next

Journalisten » Ekstra Bladet har tvivlsom Side 9 Pige

Ekstra bladet side 9 pernille

Ekstra Bladet udbetaler først din løn, efter du har været i som Side9 Pige. Nævn tre stillinger, du foretrækker, når I elsker? Du kan samtidigt med at lave Galleri Side9 Pige fotos også lave Almindelig Side9 Pige og derved tjene op til 3. Fredagsprofilen på Side 9 er 23-årige skønne Pernille fra Aalborg. Fotografen udvælger billederne, der skal bruges og sender til dig. På Ekstra Bladets hjemmeside online afstemning, hvor dagens Side9 Pige kan gives point fra 1-6 af læserne. Har du været Side9 pige fra 20. Smukke Pernille er yderst eftertragtet hos det modsatte køn, og derfor er der naturligvis mange bejlere til smuksakken fra Aalborg.

Next

Oftest stillede spørgsmål

Ekstra bladet side 9 pernille

Afstemningen bruges til at give Ekstra Bladet en praj om, hvad læserne synes. Du kan først stoppe, når alle dine billedserier har været bragt af Ekstra Bladet. Og skulle jeg så gå rundt og blive sur og krænket over, at der jokes og laves vittigheder om, at blondiner er dumme, bare fordi jeg ikke selv føler mig dum? Hvis du har yderligere spørgsmål til din løn, så kontakt Ekstra Bladets regnskabsafdeling på tlf. Skærmdump Bare en figur Hun er bestyrelsesmedlem hos Nye Borgerlige i Helsingør og vil godt erkende, at videoen er pure opspind. At her er tydeligvis en religion, som det er sværere at lave satire med end andre. Du må på ingen made videresælge dem eller bruge dem i kommercielle medier — gør du dette, vil du blive retsligt forfulgt med økonomisk krav. Selvom du får månedens højeste gennemsnit betyder det ikke, at du også vinder titlen som Månedens Side9 Pige.

Next