Enkeliviesti reiki. AUTTAVAT ENKELIT: HENKILÖKOHTAINEN ENKELIVIESTI

Reiki

Enkeliviesti reiki

Tänä aamuna oli ihana herätä lintujen lauluun. Harjoitus — Selkä ja kehon takaosa, munuaiset-virtsarakko-meridiaani 2. Rakkaudella ja lämmöllä, Marika Reiki on universaalia elämänenergiaa, jonka välittämisen voi oppia jokainen. Valitse viisaudella, kunnioittaen itseäsi ja sielusi lahjoja ja sitä matkaa, jonka olet jo kulkenut. Työpaikkaa en haluaisi kuitenkaan vaihtaa, koska asiakaskunta on aivan ihanaa! Se voi myös olla kannustus kuunnella sydäntäsi ja tehdä rohkeakin päätös — silloin kun se tuntuu sinusta oikealta. Kaikkien vaikeuksienkin jälkeen tahdon uskoa että elämä kantaa, toivottavasti voisin välittää samaa valoenergiaa uskon ja toivon tärkeydestä elämän myrskyissä. Nonni, elämä helpotti välittömästi silloin.

Next

Enkeliviestit

Enkeliviesti reiki

Voit saada numeroviestejä myös unissa. Kiitos,kun kommentoint minun tekstiäni ja voimme keskenämme jakaa samankaltaisen kokemuksen. Puhukaa, puhukaa tuskaanne ylös, ulos, pois ja ne saapuvat Taivaan roskikseen. Elämäsi polku piirtyy edessäsi, etkä ole koskaan yksin. Enkelten tai omien oppaittemme viestit ovat siis meille aina henkilökohtaisia.

Next

m.pcinpact.com

Enkeliviesti reiki

Musta höyhen liittyy myös päätöksien tekemiseen. Ota sellainen kanavointi tai meditaatio, josta koet saavasi hyvää energiaa. Kertokaa meille miten voisimme auttaa? Ikävien asioiden ajattelulle voi asettaa päivittäiset aikarajat. Ja näin voit olla varma siitä, että hyvinkin useat sielut välittömästi vastaavat kysymykseesi ja haluavat kaikin tavoin olla avuksesi. Lempeä energiasi kaipaa rakastavia rajoja ympärilleen.

Next

Reiki

Enkeliviesti reiki

Monta kertaa olen minäkin ajatellut,että nyt riittää sanon itseni irti,kun on oikein vaikeaa,mutta jostain sitä voimaa vaan tulee,että jaksaa seuraavaan päivään. Sininen Sinisellä höyhenellä on kaksi merkitystä: Kommunikaatio ja varjelus. Tällä tavoin kutsut luoksesi sellaisia ihmisiä jotka ovat vapaaehtoisesti valinneet saada olla sinulle avuksi. Mieti itsekin, mistä negatiivinen energia tulee, ja suojaa itseäsi siltä. Voit luottaa kaikkiin havaitsemiisi enteisiin ja merkkeihin. Kuinka ollakaan, kun olen ensin mietteissäni istunut ennen lukemista, niin minulle vastataan ihmeellisesti kirjan tekstissä. Yöllä autoa ajaessani auton edestä lensi myös iso valkoinen lintu…juuri silloin kun mietin olisiko itsensä hengiltä ottaminen oikea ratkaisu…oliko kyseessä kuitenkin enkeli joka lensi? Se kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä ääntäsi ja jatkamaan kasvun polulla.

Next

Henkilökohtainen enkeliviesti

Enkeliviesti reiki

Voit peruuttaa ajan veloituksetta tai siirtää parempaan ajankohtaan. Rakastan häntä ja hänkin on sanonut minua rakastavan mutta käyttäytyy oudolla tavalla välillä. Se on toisaalta rauhan ja suojelun symboli, toisaalta taas kehottaa sinua keskittymään viestintätaitoihisi. Olen Kiitollinen että tämä paljastui. Ehkä huomaat jännittävän värisen höyhenen maassa edessäsi. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Paketti sisältää neljä 60 minuutin koko kehon tasapainottavaa Yinjoogatuntia videolinkkinä sähköpostiisi.

Next

Enkelin viesti ja enkelinumerot

Enkeliviesti reiki

Sivuillamme on monia linkkejä ja tekstejä, joista voisit saada voimaa. Viestejä enkelimaailmasta Täältä voit nostaa itsellesi viestejä enkelimaailmasta. Saitpa neuvon miten hyväänsä, se ei auta sinua, ellet sisäistä sitä. Suosittelen kirjasarjaa Erityisherkkä ihminen Elaine n. Tulossa Reiki 2 -kurssi Tampereella 16. Viesti on lähtöisin Korkeimmasta Valoenergiasta enkeleidesi kautta. Olen myös tavattavissa ryhmässä ja vastaan kysymyksiin ja kommentteihin aina ehtiessäni.

Next

Enkelikortit

Enkeliviesti reiki

Sellainen, joka ei näe näissäkään mitään aihetta olla kiitollinen, on murheellinen ja kova ihminen. Välit tyttäreen on tosi hyvät ja rakkautta kummaltakin. Höyhen voi myös olla vastaus kysymykseen, jota olet pohtinut. Muista aina kiittää enkeleitä saamastasi viestistä. Se ei aina ole höyhen tai kolikko, vaikka ne eniten enkeleihin yhdistetäänkin. Kukaan muu ei sitä voi tehdä puolestasi.

Next