Flashback sollentuna yxa. MORGONENS NYHETER: Tonårig pojke mördad

Tonårspojke misstänks ha mördat sin vän med yxa

Flashback sollentuna yxa

Både offret och den misstänkte är under 18 år, enligt Åklagarmyndigheten. Händelsen utreds enligt lagen om unga lagöverträdare och pojken har nu häktats. Erkände sig skyldig I det inledande förhöret erkände sig pojken skyldig till mordet. Den misstänkte tonårspojken är nu häktad med restriktioner på sannolika skäl för mordet på den andra pojken eftersom det finns risk att han skulle undanröja bevis och begå nya brott. .

Next

Peter Plax, 16, mördades med yxa — föräldrarna om sorgen

Flashback sollentuna yxa

Han erkände i inledande förhör, — Vi jobbar hårt med det här och kommer att hålla förhör och prata med omgivningen, säger Mats Eriksson, presstalesperson hos polisen. De nya tullarna tillkommer utöver den tull på 25 procent som redan införts på importvaror till ett värde av 250 miljarder kronor. I närområdet påträffades en allvarligt skadad person, som är förd till sjukhus i ambulanshelikopter. Strax efter elva på fredagskvällen sade Per Fahlström, talesperson vid polisen i Stockholm till Expressen: — Polis och ambulans kallades till platsen. Det står i strid med alla principer för en demokratisk ordningsmakt. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan - på frihetens grund. Kommentarer granskas inte före publicering.

Next

Tonåring mördad i Sollentuna

Flashback sollentuna yxa

Åklagaren vill inte heller kommentera bakgrunden till händelsen. Vad jag tycker om det är inget jag tycker att jag behöver kommentera. Stackars pojke som blev offer för ett bestialiskt mord. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen. Flera personer i grannskapet berättar att de såg ambulanshelikoptern landa någon gång efter 22. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag! Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll.

Next

Tonåring mördad i Sollentuna

Flashback sollentuna yxa

När man har det så bra, varför ska man då jobba? Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 olika banker har olika system , Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. Pojken har begärts häktad, rapporterar. Enligt uppgifter till har pojken dock erkänt i förhör. Första maj är också internationella arbetardagen. Offret fördes med ambulanshelikopter till sjukhus, och händelsen klassades inledningsvis som mordförsök. Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Däri ligger problemet för Democraternas parti efter som det raglar mer och mer åt vänster.

Next

Tonårspojke misstänks ha mördat sin vän med yxa

Flashback sollentuna yxa

Händelsen kommer att utredas enligt lagen om unga lagöverträdare. Personen som har ringt till polisen är gripen. Polisen är väldigt förtegen om både de inblandades ålder och kön. Du har ju lyssnat och sett vad som framkommit. Flera personer i grannskapet berättar att de såg en ambulanshelikopter landa efter 22.

Next

m.pcinpact.com

Flashback sollentuna yxa

Nu är pojken som kontaktade polisen häktad på sannolika skäl misstänkt för mord, då åklagaren tror att det finns risk att pojken undanröjer bevis. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Jag såg att det lyste hela natten, berättar en boende i området. Jag känner inte till hans hälsa varken i fysiskt eller psykiskt avseende. På lördagsförmiddagen har den misstänkte pojken anhållits. Offret ska ha hittats med kraftiga skallskador som misstänkts ha orsakats av en yxa enligt Aftonbladet och Expressen.

Next

m.pcinpact.com

Flashback sollentuna yxa

Den misstänkte pojken anhölls på lördagsförmiddagen. Inringaren greps på plats, och i närområdet hittades en allvarligt skadad person, sade polisens presstalesperson Per Fahlström. Det är ingenting som bekräftas av åklagaren. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga. Brottsrubricering är ändrad till mord, säger Per Tollström, jourhavande förundersökningsledare. Under fredagen rapporterades det in att en tonårspojke självmant hade ringt in till polisen och erkänt sig skyldig till ett grovt brott,.

Next