Försvunna wilma. Mordmisstänkte pojkvännens pappa

Barnens detektivbyrå

Försvunna wilma

Vilken tragisk människosyn du har. I måndags var sökinsatsen inriktad på trakterna kring Uddevalla. Läs mer: Mer från Microsoft News:. Men vid 15-tiden trappas insatsen i Ljungskile ner. Stäng fullskärmsläge har talat med en kvinna som också bor i området, och som under natten mellan torsdagen och fredagen vaknade av att hennes hund började skälla och bete sig konstigt. Fordon taget i beslag På lördagen tog polisen ett fordon i beslag, som fram till dess varit efterlyst. Det var inget större egentligen, men det kanske kan vara ett bra signalement någon gång i framtiden.

Next

Sökandet efter försvunna Wilma: Misstankarna mot pojkvännen stärks

Försvunna wilma

I stället koncentrerar sig polisen på Uddevalla. Får inte alls Lisa Holm-vibbar. Strax före klockan 16 meddelar Missing People att de har börjat kalla tillbaka sina sökpatruller. Misstanken om brott kvarstår, men misstanken motiverar inte längre ett frihetsberövande, berättade åklagare Caroline Fransson i ett pressmeddelande. I inlägget vädjade man efter hjälp och tips för att kunna hitta försvunna Wilma. Så har vi gjort i flera områden, säger Stefan Kristiansson.

Next

Kronologisk lista över försvunna personer

Försvunna wilma

Pappan säger att han med säkerhet vet att hans son inte gjort det som han misstänks för. . Den här artikeln behöver för att kunna. Den som har upplysningar i fallet uppmanas kontakta polisen på 114 14. Vi finns ganska centralt i Uddevalla i olika skogsområden och i utkanten av Uddevalla. Mannen är skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden, poängterar åklagaren i fallet.

Next

Försvunna Wilma, 17: Sökningarna återupptas i Ljungskile

Försvunna wilma

Hon har haft sin boende plats i Uddevalla. Vi sökte där i början av sökinsatsen och gör det nu igen. På måndagen fortsatte sökinsatsen efter henne med oförändrad styrka. Hundratals personer har deltagit i insatserna. Måste bara fråga hur du kom fram till den slutsatsen? Men du vet, i alla familjer är det så. Han kan inte tro att sonen har någonting med Wilmas försvinnande att göra. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre.

Next

Sökandet efter försvunna Wilma: Misstankarna mot pojkvännen stärks

Försvunna wilma

Barnens detektivbyrå har även repriserats och utkom på. Senare på kvällen släpptes han på fri fot. Vi fortsätter igen i morgon, säger organisationens insatsledare i Uddevalla. I övrigt är han förtegen om utredningen. Trots detta fick den bra respons av tittarna och serien återkom året därpå med ytterligare 6 avsnitt.

Next

Wilma, 17 år, försvunnen

Försvunna wilma

Enligt polisen måste alla fynd analyseras och det är för tidigt att säga om fynden har någon koppling till Wilma. Sökinsatsen i Ljungskile har dock varit resultatslös och polisen började vid 15-tiden flytta sina styrkor till Uddevalla. Angående vad det är som har gjort att misstankarna har stärkts säger hon: — Det är en samlad bedömning, utifrån bland annat resultat av tekniska undersökningar. Man anhölls — släpptes senare På söndagen anhölls ytterligare en man, som är i den häktade pojkvännens närhet, misstänkt för grovt skyddande av brottsling. Brottsutredningen fortsätter med oförminskad styrka, påpekar polisenl Sökandet efter resten av kroppen kommer således fortsätta enligt den inriktning som finns sedan tidigare, att polisen riktar sökarbetet mot sådant som framkommer i utredningen eller till tips som kommer in. Sedan i fredags sitter Wilmas pojkvän, som är i 20-årsåldern, häktad på sannolika skäl misstänkt för mord.

Next

Mordmisstänkte pojkvännens pappa

Försvunna wilma

Hon kunde äta här, vi satt här och pratade, säger han enligt. Det var i torsdags i förra veckan som 17-åriga försvann från ett område i i Västsverige. Detta efter att polisen har fått in ytterligare information i utredningen. Men min bedömning är att misstankarna har stärkts, sade hon om läget. Under onsdagen söktes lägenheten igenom med polisen spårhundar. På måndagen hade hon ännu inte hittats.

Next