Folkebistroen odder. Spisesteder Archives

Spisesteder Archives

Folkebistroen odder

Fremover er da altså muligt at bestille klassiske bistroretter, som spareribs, bøffer, fisk og vegetarretter, samt en tre-retters menu, som bistroens kokke hver dag sætter sammen baseret på sæsonens friske og gerne lokale råvarer. På restaurantens tre års fødselsdag i uge 43 har ejerne bag Green Vibe Burger valgt at lancere restauranten i et nyt navn, så man fremover kommer til at spise på Folkebistroen. I Folkebistroen vil de to ejere fremover tilbyde endnu flere events, som f. Derfor har vi valgt, at vi fra uge 43 hedder Folkebistroen, fortæller Jacob K. Risiko eller chance Vi vil ikke stikke dig blår i øjnene. Denne side er forsøget på at binde kæden sammen igen. Lad os alle gøre, hvad vi hver især kan for at hjælpe hinanden.

Next

Spisesteder Archives

Folkebistroen odder

Men det kræver, at du bakker op og støtter det erhvervsliv, der gør Odder til en attraktiv og levende by. Her på sitet har du nu mulighed for at købe dig til de services og ydelser, du normalt ville købe. I denne tid er kæden knækket og resultatet kan blive katastrofalt for os alle. Formålet … … er, at vi med siden her kan holde liv i vores by under Og det er her, du kommer ind i billedet. For det er dig, der handler og bestiller services, der skal være med til at holde hjulene igang. Sørensen, fokuserede fra starten på at lave gourmet-burgere med lækkert tilbehør. I stedet for at få din ydelse eller service med det samme, får du et gavekort til senere indløsning, mens den erhvervsdrivende er sikret en indkomst.

Next

Odder hjælper Odder

Folkebistroen odder

Du skal handle og gøre som du plejer. Der er er en risiko — en risiko vi beder dig om at være villig til at tage. For alternativet er meget værre. Fællesskab og holdånd Vi opfordrer derfor kommunens borgere til at finde fællesskabsfølelse og teamånd frem. De to kokke har efter eget udsagn tilrettet menukortet, så det passer bedre til Odder, og samtidig udfordrer kokkene i køkkenet.

Next

Folkebistroen, Odder

Folkebistroen odder

. Selv det mindste beløb kan gøre den største forskel. Vi startede op allerede i foråret med et nyt frokostkort, hvor vi bl. De to ejere af bistroen, Jesper A. Det er en cyklus, hvor det ene led i kæden er afhængigt af det andet.

Next

Rabat i Biffen & Folkebistroen

Folkebistroen odder

Efter tre år med fokus på burgerne har de to kokke nu videreudviklet deres koncept, og tilføjet en række nye retter til menukortet. Alt sammen lavet helt fra bunden. Men der er også en chance for at mange, der ellers ville bukke under, klarer skærene. Odder: Folkebistroen er det nye navn for Green Vibes restaurant i Kvickly Odder. Men det er vigtigt at sige, at vi forbliver tro mod vores koncept med at lave alt fra bunden med stort fokus på økologi og bæredygtighed, forklarer Jacob K. Risikoen er, at krisen står på så længe, at dit gavekort går tabt, fordi den erhvervsdrivende ikke overlever.

Next

Green Vibe bliver til Folkebistroen

Folkebistroen odder

Fra at have diner-stemning får lokalerne nu en opgradering til restaurant-status, og stemningen og atmosfæren gøres mere varm og hyggeligt. Om du køber et gavekort til din frisør på 50 kr. . . . . .

Next