Gratis travtips. Travforum med gratis travtips

Gratis travtips & system varje dag

Gratis travtips

Vi har spelat på alla spelbolag som erbjuder spel på hästar och skrivit recensioner där vi berättar om deras för- och nackdelar. Alla kan vinna men om du vill vill vinna över en längre tid, då krävs det engagemang och talang för trav. Även om det viktigaste enligt mig är att hästarna sitter, såklart! Det kämpar vi för att den ska förbli. I laget är vi över 13 000 medlemmar feb 2019 som tillsammans arbetar fokuserat med mål att dra in stora vinster varje onsdag och lördag. Vi finns också på Twitter, det är faktiskt via Twitter jag började sprida Travcash.

Next

Gratis travtips V75, Björnkollen och Fem tippar V75

Gratis travtips

Syftet med den här sidan är därför att skapa en naturlig plattform där professionella travexperter kan dela med sig av sina tips och spekulationer inför större tävlingar blandat med tips från er, våra läsare. Jag ligger lite lågt med henne och är nöjd om hon tjänar pengar. Många förutsättningar kan skilja sig från dom olika banorna som tillexempel väder, material på travbanan och hur långt hästen har att åka dit. Självförtroende är oerhört viktigt för att bli en framgångsrik travspelare. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt med intressanta porträtt av framgångsrika hästar samt skickliga kuskar och tränare verksamma i Sverige.

Next

Gratis Travtips

Gratis travtips

Han har fastnat lite hos mig, berättade Redén som sedan fick se Coogan avrunda omgången i en rivig silverdivision. Du hittar Travstugan på , och. Hästen kanske har kört 30 lopp i sin karriär och tidigare haft spår 4 i volt 2 gånger och galopperat båda de gångerna. Skriv V86-tips för Travstugan Vill du också skriva V86-tips för travstugan? Istället kommer du hitta grymma odds för att spelare vinner och andra varianter för specifika lopp och tävlingar. Det gjorde det senast och det var jättebra, men man ska komma ihåg att han mötte ett beskedligt gäng och man ska inte dra för stora växlar på att han vann, för det hade jag som krav att han skulle göra. Robert Dunder fick frågan om han kommer köra fram utvändigt storfavoriten om han sitter i ledningen. I vårt hittar du flera olika spelläggare.

Next

V64 Tips

Gratis travtips

Vi blev undersökta av ambulanspersonalen och de sa att vi inte behövde åka till sjukhus utan kunde åka hem. Till en början erbjuder vi själva inga egna tips, men samlar in alla länkar till de bra travsidorna på nätet. Därmed är nio tiondelar av fältet spikat. Fast jag tycker inte att min är någon spik att luta sig emot. Vad gör våra gratis travtips så bra? Krocken tog i bakre delen av vår bil och jag kan tacka min lyckliga stjärna för att jag, som var den som åkte i baksätet, inte satt på den andra sidan. Samtidigt lovar vi att vi har koll på det — åt dig! Men det är också hittills den enda som jag vet var med på systemet, säger Merja som själv hade en andel som hon delade på tillsammans med sin man Dick.

Next

Gratis Travtips & Travbloggar » Sveriges Hem för Trav «

Gratis travtips

Att lista ut vem som hamnar i andra par utvändigt är även det väldigt bra. Det är inget spetsbud men kan få rygg på ledaren eller tredje par invändigt. Här hittar du främst tips till V75 men förvänta dig mer travtips inom kort. Efter att vi tittat på lägenheten i går sa jag till mäklaren att vi behöver ha en miljon så vi får se hur det går på V86 i kväll. Magnus Jakobsson kan banan utan och innan och har fem hästar med sig i transporten på söndag. På ditt kvitto står det att du har häst nummer 3 som t.

Next

Travtipsen

Gratis travtips

För att reducera lite mera lägger man till att det får vara max 2-C hästar som får vinna så blir kostnaden betydligt lägre. Genom att bli medlem och göra en insättning på något av dessa spelbolag för att spela på trav kommer du kunna ta del av samma bonus som de spelare som vill betta på säg, fotboll. Det är så oerhört svårt att ens få ha häst till start i finalerna. Kul för dom som har var med och vann och ett stort grattis till dom. Registrera er och få bonusar Registrera er även på några av de spelbolag vi har samlat på denna sida, då får ni bonus pengar och de erbjuder ofta högre odds på vinnar spelen.

Next

V64 Tips

Gratis travtips

Det är där vi ska hålla till på lördag, jag är väldigt glad att vi startar på hemmaplan den här gången. En spelform som passar perfekt för dig som gillar att hålla det enkelt. Han är nästan bäst på väntan tycker jag. Norge har inte kört travlopp sedan 12 mars. Där delar vi bilder, tankar och tips och det är alltid lika trevligt att läsa kommentarer från människor som älskar trav lika mycket som vi. I mobilappen kan du, förutom att spela, läsa V86 resultat och startlistor men även se loppen live.

Next