Grønne planter. GRØNNE PLANTER

10 nemme blomsterplanter, du kan dyrke i krukker på terrassen

Grønne planter

Man skal altid påse, at de indkøbte planter er sunde og uden angreb af sygdomme eller skade­dyr. Kortdagsplanter blom­strer kun ved en kort dag med dagslys under 12 timer i døgnet; derfor vil julebegonie, julestjerne, koral top og krysantemum kun blomstre mellem ef­terårsjævndøgn og forårsjævndøgn. Så lyt med og kom på forkant, så det er dine planter, som naboen skuer efter. I stedet får du planter, som altid er pæne, ser velplejede ud, og har en passende størrelse. På samme måde som nogle af de andre store stueplanter kan et Paraplytræ også godt lide at blive overbrust med vand i ny og næ — det hjælper også med at holde støv væk. Kig igennem galleriet herunder, eller scroll igennem listen med alle planterne længere nede, og bliv klogere på hvilke planter der vil stortrives i dine mørke kroge. Citronverbena Citronverbena var en af Dronning Ingrids yndlingsplanter.

Next

Planter

Grønne planter

Vækstperioden: I vækstperioden ud­vikles stængler, blade og blomsteran­læg, og perioden afsluttes med blom­stringen. Derfor er stedsegrønne planter og stedsegrønne træer perfekte til dig, der ikke gider rode op efter bladende hvert efterår. Kaktussen holder længe og kan blive næsten 0,5 meter høj. Du skal bare plukke nogle stilke i ny og næ. Alle planter er gode, men der er visse planter, der især egner sig til at fjerne giftstoffer, som benzen, xylen og formaldehyd, der blandt andet kommer fra spånplader, lak og maling.

Next

10 nemme blomsterplanter, du kan dyrke i krukker på terrassen

Grønne planter

Kontakt os Plant København er startet af Maja Samsø Bastian, Gro Samsø Bastian og Cecilie Krawack, der også står bag konceptet Kaktus København. Kan købes hos: , Kentiapalme Kilde: Er man til sol, sommer og eksotisk stemning, så er Kentiapalmen den store stueplante der kan tage dig et skridt nærmere, uden du behøver forlade hjemmet. Pasning: En violinfigen trives ved stuetemperatur men foretrækker dog en høj luftfugtighed. Dette er især vigtigt, hvis krukken står meget tørt og varmt. Bryder sig dog ikke om at stå for vådt vinteren igennem. Flytteplanter er planter, som året igen­nem kræver forskellig placering i boli­gen. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord.

Next

10 nemme blomsterplanter, du kan dyrke i krukker på terrassen

Grønne planter

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Så de opdager aldrig, at dine blomster er kunstige. Haveekspert Jesper Corfitzen er sammen med sin medvært Andreas Saxild taget til gartneriet Lammehave i Ringe på Fyn for at få et bud på, hvad der bliver dette års helt store sællert. Planten skal vandes med jævne mellemrum, og i vækstsæsonen kan du supplere med en smule flydende næring ca. Herefter lader du potten dryppe af, og så stiller du den tilbage på sin plads indtil næste uges vanding. I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter.

Next

DECOPLANT

Grønne planter

Planterne bør her oversprøjtes med lunkent vand fra en blomstersprøjte, og en ugentlig afskylning i badekarret fjerner des­uden støvet fra bladene, så at disse får bedre mulighed for at assimilere og ånde. Planten trives ved stuetemperatur og lidt højere, og kan klare sig helt ned til 10 grader. Og på trods af navnet, kan planternes farve det faktisk også. Brug surbundsjord rhododendronjord som dyrkningsjord. Det kan være alt lige fra almindelige blomster til vindueskarmen og til den populære stuebirk eller andre større planter og træer.

Next

Stueplanter

Grønne planter

Det kan også fordi, du har husdyr som f. De seneste år har vi set en kæmpe grøn bølge suse ind i de danske hjem. Dette har gått hardt ut over alle. Alle har en kraftig blomsterduft. Gød ikke i planternes naturlige hvileperiode.

Next