Grove horn med fyll. No' Muffins: Grove horn med pepperoni og ost

Oppskrift: Grove horn med ost og skinke

Grove horn med fyll

Også skiver med ost fungerer bra i stedet for revet ost. Jeg er bare veldig veldig dårlig på å forme horn, og særlig horn med fyll. Bøy hornene så vidt så de får fin fasong og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater. Visp sammen egget med litt melk. Kjevle ut hver del til en stor sirkel. Deigen er nå mye bløtere enn til å begynne med, men lang hviletid vil gjøre at deigen blir fastere og lettere å jobbe med.

Next

Ost

Grove horn med fyll

Da er det greit å tine de frosne bollene i ovnen og eventuelt legge på litt ekstra ost for å få god osteskorpe. Kjør ikke deigen så bløt at du må ha i mer mel. Fin test viss du er usikker eller ikkje vil stikke fingeren nedi for å sjekke om den er «fingervarm», ha ein dråpe av blandinga på handleddet, kjenner du det ikkje har blandinga fått kroppstemperatur. Disse pizzahornene har halvparten havremel for at de skal være et sunnere og mer mettende. Jeg pleier som regel å gange oppskriften med 2,3 eller 4, alt etter hvor mange gjester vi får.

Next

Halvgrove horn

Grove horn med fyll

Stek hornene midt i ovnen ved 220 °C i 10-15 minutter. Den ene halvdelen kan du legge tilbake i langpannen og klemme den ut, akkurat som du gjør med en tykk pizzabunn. Håper du finner noe du liker og legg gjerne igjen en kommentar hvis du prøver noen av oppskriftene. Hornene skal være gylne i fargen og gjennomstekte. Ha mjøl på bakebordet og kjevla, ver ikkje redd for å ha på meir etterkvart som du kjevler. La deigen heve til dobbel størrelse i ca 45 minutter.

Next

Halvgrove horn

Grove horn med fyll

Del deigen i to og kjevle hver deig ut til en runding, del rundingen i 8 og ha fyll på hver del. Dette ble en slager, så garantert ikke siste gang vi baker dette i heimen. Del deigen i to og kjevle ut to runde leiver. Ergo — ha i so mykje mjøl at deiga slepp bollen men framleis er mjuk og klissete viss du knar. Stekes ved 200 grader i 15 minutter Akjøles på rist. Etterhev under klede på et lunt sted ca.

Next

Fine og grove horn

Grove horn med fyll

Hornene passer også perfekt som turmat eller niste, og er alltid en hit. Populære både til frokost, kvelds og i matboksen. Rør sammen og tilsett så salt og hvetemel. Denne gangen brukte jeg bare en slikkepott, men det kan enkelt blandes i en kjøkkenmaskin også. Tips: Du kan også lage denne som pizzasnurrer, som er noe enklere. Bøy hornene så vidt så de får fin fasong se tips og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater.

Next

Grove horn med fyll

Grove horn med fyll

Smuldre gjæra i ein bolle, hell oppi melkeblandinga og rør ut gjæra. Utbaking: Ha leiven på bakebordet det skal ikke være nødvendig med ekstra mel ved utbakingen av denne deigen. Her har du myke, halvgrove horn, som jeg har fylt med masse ost og skinke. Legg hornene på bakepapirdekkede stekeplater. Se beskrivelse i oppskriften på.

Next

No' Muffins: Grove horn med pepperoni og ost

Grove horn med fyll

Løs opp gjæren i den avkjølte smørmelken. Pass på at det ikkje er for mykje opningar på sidene, då vil sjokoladen og kremen renne ut når dei vert stekt. La deigen hvile i bollen med et klede over til den har hevet til dobbelt størrelse. Stek i 5 minutter før du senker temperaturen til 230 grader. Du kommer langt med ost, kokt skinke, kalkunpålegg, falukorv, spekeskinke eller annet godt.

Next