Härkä horoskooppi luonne. Kauris horoskooppi luonne — luonne

Vaaka

Härkä horoskooppi luonne

Seksi: Seksuaalisesti Vaaka on viileä tyyppi, joka kyllä osaa saada toisen ihastumaan itseensä lumoavalla flirtillään, mutta ei vahingossakaan päästä ohjia käsistään ennen kuin on varma vastapuolen sopivuudesta omaan elämäänsä tai sen hetkiseen tilanteeseensa. Sosiaalisuus ja muiden huomioon ottaminen jäävät auttamatta toiselle sijalle mikäli turvallisuus tai omaisuus edes näyttäisi olevan vaarassa. Rakkaudessa hän on hieman pidättyvä, mutta omalla varautuneella tavallaan myös lempeä ja viehättävä. Vaaka on mestari sopeutumaan ja tekemään kompromisseja etsiessään rauhaa, sopusointua. Härkä on enemmän sinnikäs toteuttaja kuin suuri visioija — hänen omat villeimmät unelmansa koskevat todennäköisimmin rahaa, hyvinvointia ja turvallisuutta. Perheasiat: Raha-asiat: Ihmissuhteet: Avainsanat: Maanläheisyys, vakaus, tervejärkisyys, nautiskelu, materialismi, perinteet Hallitseva planeetta: Venus Onnen päivä: Perjantai Onnen väri: vihreä, sininen Onnen kivi: Smaragdi, topaasi Elementti: Maa Luonne: Kiinteä Laatu: Feminiininen, negatiivinen Metalli: Kupari Kukka: Metsäorvokki, orkidea, ruusu, iiris, lilja, unikko Eläin: Karjaeläimet Onnenluku: 6 Terveys: Härkä hallitsee kurkkua ja nielua. Ravun jälkeen seuraava merkki on Leijona, jonka syntymäaika on 23.

Next

Kauris horoskooppi luonne — luonne

Härkä horoskooppi luonne

Kaloilla riittää mielikuvitusta ja se unelmoi enemmän kuin muut merkit sekä on erittäin kosketuksissa omiin tunteisiinsa. Härät pyrkivät vakaan olemassaolon vakaaan maahan jalkojensa alla. Tammikuu 24, 2015Syyskuu 17, 2013 by joaoleitao Kauris horoskooppi Kangaskuva Helppo asennus 365 päivän palautusoikeus Selaa muita malleja tästä kokoelmasta Vähän erilainen horoskooppi. Munuaissairaudet, virtsarakon tulehdukset ja sokeritauti vaativat keskittymistä ruokavalioon, mikä ei ole niinkään helppoa makean persolle Vaa'alle. Leijonan merkki hallitsee myös hotelleja, joten ura voi löytyä myös niihin liittyvistä asioista. Ihmissuhteissa Rapu arvostaa ensisijaisesti rakastumisen tunnetta ja toissijaisesti luotettavuutta. Taloudellisesti Härkä selviää aina, vaikka pitäisi elää kädestä suuhun.

Next

Härkä « Uniluoto

Härkä horoskooppi luonne

Vaaka on itsenäinen ja Kaksoset on joustava - he täydentävät toisiaan. Kingin mukaan yhdistelmä on kuin toimintaelokuva, jossa on paljon seksiä mukana — K18-meininkiä. Kalat ovat tavallisesti myös taiteellisia ja heitä kiinnostaa säveltäminen, laulaminen, valokuvaus tai näytteleminen. Sinusta voi tulla hopea-, kulta- tai platinajäsen. Tämän luonteenpiirteen takia härällä on usein lukuisia ystäviä.

Next

Horoskoopit

Härkä horoskooppi luonne

Monesti koetaan vain positiivisten asioiden pitävän paikkansa, kun kyse on itsestä. Kerran tai pari vuodessa härkien kannattaisi pitää viikon tai kahden paasto tai raakaravintodieetti. Kiinalainen nimi Niu, symboloi työntekoa Planeetta Merkurius Elementti Maa Kuukausi Tammikuu Onnenkivi Akvamariini Onnenkukat Tulppaani, persikankukka, ikivihreät kasvit Onnenväri Sininen Onnennumero 1 Perusvoima Jin Länsimainen vertailukohde Tuntihallitsija 1. Et luultavasti ole sillä tuulella, että jaksaisit olla epämiellyttävien ihmisten seurassa. Yhdessä he jakavat todella intuitiivisen siteen ja tietävät, mitä toinen ajattelee.

Next

Härkä Päivähoroskooppi

Härkä horoskooppi luonne

Ehdoton ei: Härkä haluaa olla kotona ja jousimies menossa - pari elää eri elämiä. Skorpioni pitää yleensäkin ottaen syväluotaavasta tutkimuksesta. Tällaisia murroskausia ovat tyypillisesti rakastumiset, menetykset, petokset, äkkirikastumiset, konkurssit tai lasten syntymät. Kaksosilla on erittäin miellyttävä luonne ja hän saa helposti ystäviä kaikkialta, missä vain kulkee. Hallitseva planeetta: Kauneuden ja esteettisyyden Jumalatar Venus on Härän hallitseva planeetta.

Next

Kattava rakkaushoroskooppi paljastaa sielunkumppanisi

Härkä horoskooppi luonne

Hänen makunsa on maanläheinen, mutta samalla sensuelli. Härkä on luonnonläheinen ja aistillinen horoskooppimerkki. Leijona rakastaa saalistusta, eikä ole tottunut tässä toimessaan epäonnistumaan. Eläinrasvan lisäksi suosi myös kasvisrasvoja, kuten kookosrasvaa, joka vaikuttaa sinuun sekä ulkoisesti että sisäisesti. Ulkomuoto Härkänainen on hyvin aistillinen.

Next

Horoskoopit

Härkä horoskooppi luonne

Oinas on yleensä itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen, vaikkakin kärsimättömyys kuuluu merkin suurimpiin heikkouksiin. Keräsimme Cityn legendaariselta keskustelupalstalta suosituimmat Auto: Riippuu arpajaispalkinnosta. Leijonanaiset arvostavat myös kumppanissaan suuria ja näyttäviä rakkauden osoituksia, esim. Vaaka on brutaalin rehellinen, eika kalat kestä tällaista lähestymistapaa. Mies Gemini naaras Kauris - kiistanalainen liitto. Yleensä Härän mielipiteet pehmentyvät iän myötä, mutta ihmissuhteissaan hän voi olla jääräpää.

Next

Luonnehoroskooppi

Härkä horoskooppi luonne

Härät pitävät hyvästä, mutta raskaasta ja makeasta ruoasta. Tasa-arvoasiat ovat niin ikään Vesimiehellä sydäntä lähellä. Tällainen henkilö on usein hyvä tarjoamaan turvallisuutta muille ihmisille. Voit pidentää hoitoa erilaisilla hengitysharjoituksilla. Politiikassa toimiessaan hän on myös enemmän tasapainottelija kuin kannanottaja. Hallitseva planeetta on Kuu ja elementti vesi.

Next