Herlev skyderi. Skud affyret ved Herlev Bymidte

To mænd blev dræbt i en byge af skud i Herlev

Herlev skyderi

De vil også gerne høre fra folk, der har foto og eller video fra stedet umiddelbart før og efter skyderiet, der fandt sted klokken 17. Senere tirsdag aften er den fundet i Nærum. Politiet var tirsdag aften til stede ved krydset mellem Herlev Ringvej og Herlev Hovedgade i Herlev. Anmeldelsen om skyderiet indløb hos Københavns Vestegns Politi omkring klokken 17. Derfor er vi imeget tæt kontakt med Københavns Politi, Midt- og Vestsjælland Politi og Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, siger politiinspektør Mikael Wern. Politiet har torsdag aften været talstærkt til stede i Herlev, og midt på aftenen løfter man lidt af sløret for, hvad der er foregået. Ifølge politiet er der blevet afgivet mellem fire og otte skud.

Next

To mænd er afgået ved døden efter skyderi i Herlev

Herlev skyderi

Det oplyste Københavns Vestegns Politi til B. Politiet rykkede talstærkt ud til episoden i Nordvest, hvor en person blev skudt to gange. Bilen blev efterfølgende fundet på Skodborgvej i Nærum — der er tale om en stjålet Audi. Kort efter skyderiet tilbageholdt politiet en mand i området, men han er ikke sigtet i sagen. Her oplyses ingen sammenhæng, men den svenske avis Expressen skriver de to dræbte sad i bilen og denne har forbindelse til Malmø. De to mænd blev ramt af en række skud ud for Sennepshaven 54 i Herlev i tiden umiddelbart før klokken 1750 i går.

Next

Politiet søger vidner efter skud mod bil i Herlev

Herlev skyderi

Vidner har oplyst at en lys stationcar kørte fra gerningsstedet i høj fart efter skyderiet. Endnu er det for tidligt at lægge sig fast på et motiv bag skyderiet og derfor efterforsker politiet bredt. Den blev senere fundet efterladt på Skodsborgvej i Nærum. Der skulle være brugt automatrifler. Vagtchefen bekræfter sent torsdag aften på Twitter, at der er 'flere anholdte i Herlev'.

Next

To mænd blev dræbt i en byge af skud i Herlev

Herlev skyderi

Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger vagtchef Brian Munck kort efter klokken 18. Indtil videre har vi kun snakket faktuelt om de to skyderier, og det er for tidligt at sige, om de hænger sammen, fortæller Brian Holm fra Københavns Vestegns Politi. Foto: Kenneth Meyer Flere anholdte Flere kilder skriver til Ekstra Bladet, at der både har været kampklædt politi til stede og en helikopter i luften. Heller ikke motivet for drabene ønsker politiet på nuværende tidspunkt at udtale sig om. Skuddene kom angiveligt fra en sølvfarvet Audi.

Next

To skudt i Herlev

Herlev skyderi

De indledende undersøgelser peger på, at der angiveligt er tale om to yngre svenske mænd, men Københavns Vestegns Politi afventer fortsat endelig bekræftelse. Blandt andet i 2015, hvor en mand blev skudt i et bandeopgør. Det oplyser Københavns Vestegns Politi. Gerningsmændene skulle være flygtet i en grå Audi som for nogle dage siden er stjålet i København. »Vi vil meget gerne høre fra folk, som enten har set den lyse Audi på vejen fra Sennepshaven til Skodsborgvej eller måske set gerningsmændene skifte bil på Skodsborgvej,« siger Søren Rye. Tirsdag aften har et skyderi fundet sted ved Sennepshaven i Herlev.

Next

Mere end 10 skud affyret mod bil i Herlev

Herlev skyderi

Skuddene kom angiveligt fra en sølvfarvet Audi. Den ene mand blev erklæret død på stedet, og den anden blev i yderst kritisk tilstand bragt på hospitalet, hvor han blev erklæret død. . På Twitter skriver Københavns Vestegns Politi, at flere personer er blevet anholdt. Anmeldelsen om skyderiet kom klokken 21. Han var dog så hårdt såret, at han sidenhen er afgået ved døden.

Next