Honda elbil. Honda e

Honda e 2019 first drives: finally, a compact EV buyers will ‘want to own’

Honda elbil

Initially, we expected the e to cost in excess of £30,000, but the news is more positive than that. Det godt være, den kun har et batteri på 32,6 kWh, men det er trods alt nok til en teoretisk rækkevidde på 232 kilometer, så hvis du er modig, kan du altså sagtens trille på tur uden for byens netværk af ladestandere. Den nye Honda-elbil kommer til Danmark til juni, og i følge den danske importør kan de levere lige så mange biler, der er behov for. Den falder nemlig igennem på et par punkter, hvor Honda særligt med prissætningen har skudt sig selv i foden med en bazooka. Honda e kan almindeligvis kun lades med 3,7 kW i Danmark, og det er ikke godt nok. Nå, men ikke desto mindre håber jeg oprigtig talt på, at den kompakte japaner i praksis byder på så meget charme, udstyr og lækre køreegenskaber, at det bare tilnærmelsesvist kan retfærdiggøre den høje pris.

Next

Hondas elbil: lille, eksklusiv, kort rækkevidde

Honda elbil

Levering næste sommer Den endelige produktionsudgave af Honda e bliver vist i slutningen af året, og det er allerede nu muligt at forhåndsregistrere sig som køber på udvalgte markeder. De runde forlygter sender tankerne i retning af den første generation af Honda Civic fra 1972, og i det hele taget er der gjort meget for at skabe et nærmest ikonisk design. Ved at klikke på nedenstående link forefindes en oversigt over Honda-forhandlere. That's based on a 37-month agreement and a deposit of around £5,900. Læs meget mere om Honda e Prototype i et kommende nummer af Bil Magasinet. Hold øje med andre nyheder med originalt Honda-tilbehør til den helt nye Honda e.

Next

Honda e: Pictures, Pricing & Info

Honda elbil

Den har ligeledes et identifikationssystem, så du kan bestemme, hvem der kan bruge den. More potential benefits include rebates for home charger installation, free or preferred public parking, free charging at certain businesses, and reduced toll fees. Competitors such as the Nissan Leaf and Hyundai Kona Electric are able to travel around twice as far for the same or less money. Det tager i så fald 18 timer at få batteriet i topform. Lidt usædvanligt har Honda valgt at satse sit første skud i bøssen på en lille bybil.

Next

Biler

Honda elbil

Det er ikke imponerende - især når rækkevidden ikke er længere. Den lokale Honda forhandler vil kunne svare på spørgsmål omkring åbningstider, service etc. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil. Ladetiden er bekymrende For mange bilister er den relativt korte rækkevidde på et par hundrede kilometer måske ikke det store problem, hvis blot man kan lade den hurtigt op igen. Bilen kan lades op til 80 procent på under en halv time.

Next

2020 Hyundai Ioniq Review, Pricing, and Specs

Honda elbil

Det bliver sjovt at få den på gaden i Danmark og opleve reaktionerne fra forbipasserende. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre oplevelse på sitet. Det sorte panel med de store runde lygter går igen på bagpartiet. Det understreger bilens berettigelse som bybil og skyldes, at forhjulene kan drejes i en vinkel på 45 grader. Bilen styrer fint, og undervognen virker velafstemt og velafbalanceret. Honda har endnu ikke frigivet de nøjagtige mål på bilen, men Motor kan efter en prøvesidning af bilen konstatere, at pladsen ved forsæderne er som i en minibil, mens der er mere mikro over bagsædet.

Next

Hondas elbil: lille, eksklusiv, kort rækkevidde

Honda elbil

I lighed med alle andre elbiler er Honda e forsynet med et fast gear, der opleves som om, man kører med automatgear. Med en startpris på lige knap 280. Det mest imponerende er faktisk, at hvis du smider 35. Vi har endnu kun set og kørt forserie-biler, men indtrykket er absolut godkendt. Hvis præmissen med de 200 km rækkevidde kan accepteres, er der ikke meget, der kan gå galt.

Next

Berner og Henrik SKÆNDES om Honda e

Honda elbil

Fotos: Bo Christian Koch Honda e, som bliver bilens lidt idéforladte navn, placerer sig størrelsesmæssigt mellem mikro- og minibilerne. Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik. Det tager 8-9 timer at lade Honda e op ved en hjemmeladeboks. Henholdsvis 26 og 30 procent længere på en opladning end e Prototype. Det hører dog med til indtrykket, at asfalten på testbanen var glat som en barnenumse, så vi har endnu til gode at opleve, hvordan bilen opfører sig på rigtige veje med bump og huller.

Next