Huis te huur willebroek. Vastgoed te huur in de gemeente Willebroek

immo willebroek

Huis te huur willebroek

Andere bezienswaardigheden zijn het Fort van Breendonk, natuurpark Het Broek en het historische sashuis en de jachthaven van Klein-Willebroek. Het magazijn van 150 m² heeft een apart toilet en is voorzien van een elektrische poort. Volledig traditioneel en afgewerkt met keuken, badkamer, ruime living, inkom, wc, berging, 7 zonnepanelen op het dak en 3 slpks. Wenst je meer info of een bezoek? Willebroek omvat één gehucht, Klein-Willebroek en drie deelgemeenten: Blaasveld, Heindonk en Tisselt. De centrale hal op het eerste verdiep geeft u ook toegang naar het ruime Zuid terras achteraan. Het Zeekanaal Brussel-Schelde loopt dwars door Willebroek.

Next

immo willebroek

Huis te huur willebroek

Dankzij de vlotte verbinding via de A12 of de N16, ben je zo in Antwerpen, Brussel of Mechelen. Eén van de bezienswaardigheden van Willebroek is dan ook de 'Brug van Willebroek', die officieel de Vredesbrug heet en over het Zeekanaal loopt. Deze woning is gelegen net buiten het bruisende centrum van Willebroek aan de rand van de vaart. De woningen worden afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit en ruime budgetten. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Next

immo willebroek

Huis te huur willebroek

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak. Wij nodigen u graag vrijblijvend uit om dit aanbod verder te bespreken. . Bent u op zoek naar een woning waar u werken en privé kunt combineren dan is deze zeker een toppertje. Aarzel niet om ons te contacteren! Grote keuze van materialen en afwerking binnen de vooropgestelde prijs die voldoen aan ieders verwachtingen. Bovendien vind je langs de A12 een ruime vertegenwoordiging van retailers zodat je nooit ver weg moet voor aankopen van welke aard dan ook. Deze verrassend ruime woning is instapklaar en als extra troef is er een magazijn van maar liefst 150m² en inrijhoogte van 2m90.

Next

immo willebroek

Huis te huur willebroek

Willebroek Willebroek is een gemeente in de provincie Antwerpen met ruim 23. De tuin kan je bereiken via de trap aan het terras of via het magazijn. De privé is op het eerste verdiep. Willebroek combineert moeiteloos een groene ligging aan het water met aantrekkelijke economische perspectieven en ruime dienstverlening. Bouwstijl, materialen en afwerking kunnen volledig vrij gekozen worden dit binnen jouw persoonlijke stijl en budget.

Next

Huis Willebroek (te koop)

Huis te huur willebroek

Onze bouwadviseurs begeleiden je graag verder. Indeling: inkomhal met toegang naar de privé of naar het magazijn. . . . . .

Next

immo willebroek

Huis te huur willebroek

. . . . . . .

Next

immo willebroek

Huis te huur willebroek

. . . . .

Next