Huizen te koop sint niklaas. Huizen te koop in Sint Niklaas (9100) op Logic

TACK & DE MOOR

Huizen te koop sint niklaas

Kan ik een verkoopovereenkomst tekenen? Zo komt de gezondheid van de partijen bij de akte, de notarissen en hun medewerkers niet in het gedrang en kan het verlijden van een akte toch doorgaan. Verder kan je jouw kinderen naar verschillende scholen sturen, het aanbod in Sint-Niklaas is namelijk zeer groot. Het kan nog tot begin mei duren vooraleer deze mogelijkheid in werking treedt. Kan ik mijn notariële akte tekenen? Wie partij is bij de akte zal al zijn vragen via de videoconferentie kunnen stellen. Wist je trouwens dat Sint-Niklaas zijn eigen Amadeus heeft? Schrijf u dan in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio! Ontdek ons aanbod Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas.

Next

TACK & DE MOOR

Huizen te koop sint niklaas

De vrederechter houdt rekening met de belangen van de twee partijen, onder meer met de eventuele hoge leeftijd van de partijen. De opzeg van mijn huur eindigt tijdens de quarantaine, maar ik kan nog niet verhuizen. Uw aanvraag is bij deze verstuurd. Er is zelfs een hogeschool aanwezig. Wat met de termijnen om te genieten van bepaalde fiscale gunstmaatregelen in het kader van mijn aankoop? De huurder vraagt dan de verlenging uiterlijk een maand voor de vervaldag van de huur aan de verhuurder.

Next

Immo Sint

Huizen te koop sint niklaas

Het is een zeer dynamische stad, waar zowel dienstverlening als cultuur centraal staan. Wat met de kredietvoorwaarden die ik was overeengekomen met de bank? Sint-Niklaas is zeer centraal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook niet zo heel ver van Brussel. Ik kan door de maatregelen niet verhuizen op de datum voorzien in de akte. Bij voorkeur zijn we enkel bereikbaar per mail. Ik heb een woning gekocht, de akte is verleden, maar ik kan nog niet verhuizen. Indien ze hun periode van opzeg willen verlengen, kunnen ze een aanvraag indienen. Tijdens de videoconferentie geeft de notaris toelichting bij de volmacht maar ook al bij het ontwerp van de notariële akte die door de volmachthouder zal worden ondertekend.

Next

TACK & DE MOOR

Huizen te koop sint niklaas

De strikte vormvereisten zijn tijdelijk niet van toepassing. De volmachtakte die zo op afstand tot stand komt, biedt dezelfde zekerheid als elke andere notariële akte. Veronderstel dat de huur tegen 30 april is opgezegd, dan moet de huurder de verlenging in principe voor eind maart aan de verhuurder vragen. Wanneer je geen oprit hebt, maar jouw auto wel graag dichtbij parkeert, kan je een bewoners-vignet aanvragen. Verlenging wegens bijzondere omstandigheden Als een huurovereenkomst vervalt of eindigt na een opzeggingsperiode , kan de huurder om een verlenging verzoeken volgens een procedure die geregeld wordt in de federale huurwetgeving en de Vlaamse Woninghuurwet. Tijdens deze periode van bijzondere maatregelen kost het verlenen van die volmacht per videoconferentie de burger niets: geen ereloon voor de notaris, geen kosten en geen belastingen.

Next

Immo Sint

Huizen te koop sint niklaas

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Kan ik nog woningen bezoeken 2. Door de coronacrisis en de quarantaine worden de regels daarom tijdelijk versoepeld tot het einde van de civiele noodsituatie met betrekking tot de volksgezondheid zoals bepaald door de Vlaamse Regering. Moet ik een vergoeding betalen? Beste klanten, onze kantoren werken momenteel met gesloten deuren. De oplossing geldt voor de meeste notariële akten: koopakten, schenkingsakten, huwelijkscontracten, de oprichting van een vennootschap, enzovoort… Wat houdt deze oplossing in? Voorlopig gelden de federale veiligheidsmaatregelen tot 3 mei 2020. Je hebt er ook een groot marktplein, dit is natuurlijk de locatie bij uitstek voor heel wat activiteiten. De notaris verwittigt de burger op voorhand wanneer deze videoconferentie doorgaat. Het eerste vignet is steeds gratis en geldig gedurende 3 jaar.

Next

Huizen te koop in Sint

Huizen te koop sint niklaas

Wat met de attesten die ik moet voorleggen? Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarbij een nieuwe huurder het pand moet betrekken of de verhuurder zelf had opgezegd om zijn pand te gebruiken. . Als jouw kinderen nog niet naar school gaan, maak dan gebruik van de crèches bij jou in de buurt. Dagen met momenten waarop dit kan, tot maximum 1 maand ver in de tijd, zijn gemarkeerd en aanklikbaar in de kalender. Jij wilt een huis kopen in Sint-Niklaas? Zo kunnen burgers zelfs vanuit een rusthuis in lockdown notariële akten laten ondertekenen. Daar helpen wij jou graag mee. Voor afspraken aangaande lopende dossiers, neemt u best rechtstreeks contact op met het kantoor.

Next

Huis in Hoogstraat 181 Sint

Huizen te koop sint niklaas

Daarom maakten we de digitale volmacht mogelijk. Het is niet nodig om de velenging te vragen bij aangetekend schrijven of via een exploot van de gerechtsdeurwaarder. Naast deze versoepeling, heeft de regering een warme oproep gedaan aan de verhuurders om een minnelijke oplossing te vinden met hun huurders. Een afspraak ter kennismaking aanvragen? Verleent de burger een volmacht voor de ondertekening van bijvoorbeeld een koopakte, dan zal de notaris via de videoconferentie met de volmachtgever meteen ook alle nodige uitleg verschaffen over het ontwerp van de koopakte. Bezoeken kunnen wij momenteel niet inplannen maar contacteer ons gerust voor andere opties. Het gaat om een authentieke volmacht die geen enkele ruimte voor discussie laat. Data Protection Officer Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen.

Next