Hur gammal är kristin kaspersen. Filip Kaspersen Lamprecht

Kristin Kaspersen föreläsning

hur gammal är kristin kaspersen

Se vad han har att säga i videon nedanför. Min mamma var borta en del, men det var så vår familj såg ut. Jag har alltid tyckt om att skriva och rita ner mina idéer och det går inte i mobilen som det gör i en fin bok. Artisten Barbro Lill-Babs Svensson fick tre döttrar under sitt liv, och Kristin var en av dem. Fick Lennart Hyland-priset på 100 000 kronor. Jag har aldrig jobbat så mycket som jag gör nu, men jag känner också att jag får utlopp för mitt kreativa jag på ett annat sätt än när jag bara gjorde tv. En stark tv-personlighet och engagemang har alltid utmärkt henne i sin strävan att göra skillnad för den lilla människan.

Next

Intervju: Kristin Kaspersen

hur gammal är kristin kaspersen

Men självklart gör jag gärna tv. Ibland sägs det ju att män räds starka, självständiga kvinnor, och Kristin, som under många år varit ensam mamma, ses ofta som just en stark kvinna. Vi har ett gemensamt intresse för hälsa och är lika på vissa sätt och extremt olika på andra, men absolut är hon nära mig. Ansvaret för hur jag ska tänka för att må bra ligger hos mig själv. Vem hennes mamma var har självklart inte undgått någon. Trots att vi är utspridda så står vi varandra nära. I har hon varit programledare för och.

Next

Kristin Kaspersen (@kaspersen)

hur gammal är kristin kaspersen

Nu för tiden har det ändå blivit bättre; för om någon skriver en osanning kan jag dementera det på sociala medier direkt. Om det går så långt att man börjar glömma saker, som jag gjorde för några år sedan , så är det verkligen ett varningstecken. Kristin Kaspersen har även skrivit en bok med samma titel. Jag tror att kroppen måste få jobba på för att få ut virus och bakterier. Jo, du är alltid här men inte fysiskt. Nu kan jag sätta mig efter jobbet och kolla på fotboll med barnen framför tv:n.

Next

Föreläsningar

hur gammal är kristin kaspersen

Min mamma vill inget hellre än att jag ska leva. Sonen Filip med Martin Lamprecht och sonen Leon tillsammans med Hans Fahlén. En annan livsomställning har varit att hennes äldsta son Filip, som nu är 22 år, har flyttat. Och det har varit en fördel, för då har jag lärt mig att förstå flera funktioner på en arbetsplats. Många i publiken tog med sig historien om bland annat geten Gunnar med flera som bor i Indonesien som en rolig inspirationskälla om hur du kan bli av med upprepade negativa energier ur det förflutna. Men nu tycker jag att det är skönt att bo i lägenhet. Bäst på livsstil, kärlek, karriär, mode och skönhet.

Next

Kristin Kaspersen: ”Nu är jag inte längre rädd för att bli bortvald”

hur gammal är kristin kaspersen

Hon hävdar bestämt att hon har ett okomplicerat förhållande till den åldern. Men att se de små sakerna fyller våra liv med så mycket tacksamhet. Sedan kan jag självklart tycka ibland att det inte är så kul. Hon var den som jag somnade bredvid när jag var liten och längtade efter mamma. När jag var 10 år gammal startade han ett träningscenter. Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva. Hälsa för Kristin är många delar, det började med ett intresse för träning och hur man kan förebygga skador i det fysiska med muskler och leder.

Next

Kristin Kaspersen och hennes hälsoresa med Werlabs

hur gammal är kristin kaspersen

Den boosten var behövlig efter ett tufft år. Jag tycker om att ha rent och snyggt omkring mig, för mig är det ro att ha det städat. Men framför allt slutade jag för att jag ville vara med mina barn om kvällar och morgnar när de var hemma. Den blivande jägaren eller konstnären får höra att de måste sitta stilla i en skolbänk och skriva ner sina kunskaper i stället för att exempelvis få måla hur Columbus kom till Amerika eller på plats i skogen redogöra för vad blommor och djur heter. Hur föddes ditt intresse för träning och hälsa? Hon påminner om vikten av återhämtning och ger tips på hur man kan använda sin energi på rätt sätt för att uppnå sina mål. Vi kom fram till att grå är en färg som passar i många hem och att den antyder att morgondimman lättar. Jag visste inte det då, men förstod det någonstans då jag insåg hur mina kolleger hann läsa på under kortare tid och dessutom kom ihåg.

Next