Hur virkar man. Fiffel och Tråd: Hur virkar du? Var med och rösta!

Ruckelhäxan Stjärnkraft: MÖNSTER > Virkad hexagon från Attic24

Hur virkar man

Då fortsätter vi med varv 3 och stolpgrupper. De fungerar genom att man trycker på den stora knappen för varje varv man gjort när man virkar eller så. På bilden nedan ses virkningen snett uppifrån: Så kan du vända arbetet varje gång du kommer till slutet av ett varv! Det första hörnet är där­med klart och ska se ut som en grupp med 6 st med ett spetsigt hörn i mitten. Knyt ihop det med ändan från förra varvet och låt garnstumparna följa med i den fortsatta virkningen så slipper du fästa trådar. De e överraskningen som biter på mig. Upprepa yt­ter­li­gare 10 gånger varvet ut tills du har totalt 12 stolpgrupper.

Next

☆ VirkHexan ☆: Hur man virkar bokstäver

Hur virkar man

Dock vet jag inte vilka jag ska skicka vidare den till för de e så många! Det färdiga resultatet blir lika på båda sidor. But not if you should decrease in the beginning of next round! Men jag fattar inte hur jag ska göra tex A där det är vitt, om man nu ska börja i nedre kant till vänster så är det ju väldigt många vita rutor också. Kanske det hjälper om du går till Lucys egen blogg och läser hennes beskrivning på engelska? Tag av garnet, men lämna tillräckligt för att kunna göra en knut. Varvet avslutas med en en­skild grupp med 3 st och en sm runt den 3:e lm i början av varvet. Skriv en kommentar isf så mailar jag tillbaka.

Next

Braided Dreams

Hur virkar man

Jag heter Annika och bor med min man i Blekinge, Sveriges trädgård. Så håller man ju när man stickar. Jag har skickat mitt hemlispaket till min mottagare och det bör komma fram näta v på onsdag eller något. Slut varvet med en sm ge­nom den 2:a av de första 2 lm och tag av garnet. Alltså virkar fast rutorna allt eftersom. Helt otroligt, mer än en halv miljon! Första varvet på brättet görs i maskbågen närmast dig från rätsidan sett. Virknålen är i virkningens högra ände.

Next

så virkat: Virkad solhatt

Hur virkar man

If you don´t do that, the entire letter will rotate, and it looks ridiculous. I övrigt så händer det inte så mkt på virkfronten, har så ont från o till med kisseriet o stenen att jag inte orkar. Varje mönstervarv föregås av ett varv fasta maskor som i sin tur föregås av det förra mönstervarvet. Som avslutning på filten virkade jag en uddkant runtom. En annan variant när arbetet ska virkas runt och inte fram och tillbaka är att använda en så kallad magisk cirkel.

Next

Virkning

Hur virkar man

Fort­sätt varvet ut att virka 3 lm och 1 sm i följande mellanrum. Det bästa verktyg jag haft på länge! Detta gör att virkningens uppkomst dateras till mitten av 1600-talet. Min drivkraft är viljan att utforska och utveckla virkningen, se vad som är möjligt och omöjligt att använda den till! Bättre än papper o penna för o hålla reda på varven. Man virkar inte i vändmaskorna. Jag ändrar gärna innehållet allt eftersom, om jag bara får nån slags feedback! Dessa utförs genom att först dra garnet med hjälp av virknålen genom löpöglan, och sedan genom den nya öglan som bildas, och fortsätta så tills önskad storlek på arbetet erhållits. Lägg upp ett antal luftmaskor, så många som ska vara till det du ska virka.

Next

Fiffel och Tråd: Hur virkar du? Var med och rösta!

Hur virkar man

Remember to crochet inside any hole. In accordance with I ask you to kindly respect that you are not allowed to copy my photos, drawings, patterns or texts without permission. ~~~ All cred to Lucy ~~~ A huge thank you to Lucy for letting me translate this simple but oh so beautiful pattern into Swedish and for allowing me to post her gor­geous pictures! Ända sen jag startade den här bloggen har det fascinerat mig att läsa sökorden i statistiken. Jag hoppas min garnbytarvän fått sitt paket nu. Varje rak sida mäter 6 cm och diametern mellan spetsarna är c.

Next