Hurtigbåt finnsnes harstad. Billettpriser i Troms (fra 1. feb. 2020)

.:: Hurtigbåt Tromsø Harstad

Hurtigbåt finnsnes harstad

Jo flere steder du annonserer, jo raskere får du respons. Gruppebillett Barn-Ung krever skriftlig søknad som må være levert oss seinest to virkedager før reisen skal starte. Harstad ligger på Hinnøya, s største øy. Serveringen begrenser seg som regel til en kaffekopp, så du kan gjerne ta med matpakke. Det er den tredje største byen i Nord- Norge, og et viktig senter for handel for hele regionen. Hurtigbåt Hurtigbåter trafikkerer mellom mange av kystbyene i Nord-Norge. Båtene varierer fra små, hurtiggående fartøy til katamaraner og ferger.

Next

.:: Hurtigbåt Harstad Finnsnes

Hurtigbåt finnsnes harstad

Turistinformasjon for Nord-Norge Skal du reise i eller til Nord-Norge, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både og , eller en. Du finner også rutetider for motsatt vei i samme rutetabellen, strekningen Harstad - Tromsø. I tillegg finner du rutetabell for hurtigbåter i Troms. Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Harstad og Finnsnes. Rutetider for Troms Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende.

Next

.:: Hurtigbåt Harstad Skrolsvik

Hurtigbåt finnsnes harstad

For mange er det likevel tog som gjelder. Byens navn stammer sannsynligvis fra det norrøne ordet Harðarstaðir. Som man sier nordpå; «man forspør sæ ikkje», så bare ta kontakt med mannskapet. Ruta gjelder for hurtigbåt Harstad - Bjarkøystedene - Skrolsvik - Flagstadvåg. Hurtigbåten starter turen i Tromsø. Daglig kommer det mange forskjellige båter til havna i Harstad. Lenker til rutetabeller for hurtigbåter i Nord-Norge.

Next

Billettpriser i Troms (fra 1. feb. 2020)

Hurtigbåt finnsnes harstad

Troms fylkestrafikk selger billetter for buss, ferge og hurtigbåt. Takstsystemet og priser for kollektivreiser i Troms vedtas politisk. Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Nord-Norge, og lenker til rutetider for transportmidler i Nord-Norge. Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Passasjerene og mannskapet kjenner hverandre godt, så informasjonen om bord kan være begrenset. Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Harstad og Skrolsvik.

Next

.:: Hurtigbåt Nord

Hurtigbåt finnsnes harstad

Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Tromsø og Harstad. Agder byr på mange overnattingsmuligheter, naturlig nok. Det er også mulig å besøke nettsiden til for mer informasjon. Kolumbus er et fylkeskommunalt foretak og har som oppgave å gi et best mulig kollektivtilbud med buss og båt i Rogaland. Historie I de senere årene har en 3000 år gammel bronse øks og en 2600 år gammel bronse krage blitt funnet på Trondeneshalvøya, like nord for sentrum. Ting og tang du ønsker å bli kvitt? Hurtigbåten går strekningen Harstad - Finnsnes - Tromsø og stopper tidvis på Engenes og i Brøstadbotn. Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Finnsnes og Harstad.

Next

Ruteplan: Er skipet i rute?

Hurtigbåt finnsnes harstad

Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Det er alltid innendørs salong, og som regel er det også plass på dekk. Hurtigbåten går strekningen Tromsø - Finnsnes - Harstad og har av og til stopp i Brøstadbotn og på Engenes. Turistinformasjon for Lofoten Skal du reise i eller til Lofoten, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes. Grupperabatt er på 60 prosent av voksen billettpris og må betales samlet en felles billett fra og til samme destinasjoner. De er uunnværlige når du skal utenom allfarvei. Ved Kristiansand finnes dyre- parken. Rutetider Ta gjerne kontakt med turistkontorene eller se , og for mer informasjon.

Next

Harstad havn

Hurtigbåt finnsnes harstad

Lokalbåtene tar deg derimot med til de minste hemmelighetene i Nord-Norge. Billettpris er kr 60 ,- for sykkel og kr 60,- for evt. Rutetider for Norge Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Du finner lenker til andre rutetabeller for Troms lenger ned på siden. Da kan det være greit å få tak i. Avgangstider finnes på nettstedet , og de bør leses nøye, siden det er lenge mellom avgangene.

Next

Ruteplan: Er skipet i rute?

Hurtigbåt finnsnes harstad

Tromskortet som er vårt reisekort og Mobillett, gir de mest lønnsomme betalingsløsningen for deg. Det asfalterte torget i sentrum av byen ligger bare en kort spasertur fra butikker og kafeer. Flere årlige festivaler finner sted, for eksempel Ilios, en av Norges viktigste festivaler for samtidsmusikk og Nord-Norsk ølfestival. Hurtigbåten går strekningen Tromsø - Finnsnes - Harstad og har av og til stopp i bl. Flott når du skal til Ytre Senja. På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Troms. Festspillene fyller byen til randen med arrangementer for alle aldre, og lar deg gå på oppdagelsesferd i en jungel av spennende kulturopplevelser.

Next