Hvad koster en hjertestarter. Hvordan virker en hjertestarter?

Hvad er en hjertestarter, hvordan fungerer den og hvordan bruges den?

Hvad koster en hjertestarter

Behandlingen fortsætter, indtil patientens tilstand stabiliseres eller proceduren er beordret til at ophøre. Alt sammen vigtige områder som kan få stor betydning, når hjertestarteren pludselig skal tages i brug under et akut hjertestop. Begynd hjertemassage og kunstigt åndedræt Sørg for at den tilskadekomne ligger fladt på ryggen på et fast underlag. Der er nemlig en udløbstid på dine elektroder, fordi de efterhånden vil tørre ud. Hjertelungeredning af høj kvalitet og en hjertestarter gør tilsammen en væsentlig forskel i forbindelse med overlevelsen.

Next

Hjertestarter fra Falck

Hvad koster en hjertestarter

Kan der ikke stødes, vil du blive guidet til at give hjertemassage. Falcks udvalgte hjertestartere består af markedets bedste. Desværre er 2 ud af 3 hjertestartere låst inde. Hvor skal min hjertestarter placeres? Red liv med en hjertestarter En hjertestarter kan betyde forskellen imellem liv og død. Følg anvisningerne til placering af elektroderne. Men det er ofte frygten for at gøre noget forkert, der gør os handlingslammede og afholder os fra at yde førstehjælp. Helt så simpelt er det alligevel ikke når det kommer til stykket.

Next

Bestil hjertestarter her

Hvad koster en hjertestarter

Derimod ved vi nu, at der juni 2016 var registreret ca. På hjertestarter-netværket kan du se adressen hvor hjertestarteren er placeret, selve placeringen og eksempelvis om den kun er tilgængelig i åbningstiderne eller døgnet rundt. Køb hjertestarter Med24 forhandler de anerkendte mærker Zoll og Telefunken. Hos First-8 tilbyder vi som noget nyt et hjertestarterkursus. Hverken du, eller eksempelvis dine ansatte, behøver en uddannelse i brugen af en hjertestarter, men vi anbefaler dog et mindre kursus for at kunne bruge en hjertestarter på den bedste mulige og mest hensigtsmæssige måde. Netop derfor er det en god idé at anskaffe en hjertestarter, så du, dine kollegaer, familie, venner og medborgere altid har en hjertestarter i nærheden, hvis hjertestoppet skulle opstå. Du kan — eller ringe til os på.

Next

AED hjertestartere

Hvad koster en hjertestarter

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at. Luk for næsen, løft kæben op og pust luft ind i munden til brystkassen hæver sig. Eksempelvis — akkurat som ved andre typer af produkter, kan der være endog stor forskel på holdbarhed, design og funktionalitet de enkelte producenter og modeller imellem. Langt de fleste hjertestarterproducenter er såkaldte medico-virksomheder, som primært producerer medicinsk udstyr til sundheds- og sygehusvæsener, samt udstyr til de præhospitale enheder som fx læge- og ambulancetjenester, og er derfor ukendte for langt de fleste lægfolk. Størstedelen af alle hjertestop sker, når vi har fri.

Next

Hvad er en hjertestarter, hvordan fungerer den og hvordan bruges den?

Hvad koster en hjertestarter

Batteri og elektroder er betalt for, som del af din serviceaftale. Anbefalingerne er rettet mod hjertestartere, der ikke er opsat på sygehuse. Vedligeholdelsen gælder især 1 de elektroder og 2 det batteri, som medfølger hjertestarteren. Har du en serviceaftale hos os, sørger vi for automatisk at minde dig om, når de er ved at udløbe — og sender nye afsted til dig uden beregning. Vær opmærksom på, at elektroderne skal sættes ind på barnets hud. Som kunde hos Falck får du del i vores ekspertise og adgang til løbende rådgivning.

Next

sundhedspartnerdk

Hvad koster en hjertestarter

HeartSine 360P — den fuldautomatiske hjertestarter med lav vægt og kun en knap. Ring til os på , hvis du vil vide mere om hjertestarter-serviceaftalen. Vælger I også vores førstehjælpskursus, vil I blive undervist af Falck-reddere, der kobler de nyeste metoder med konkret erfaring fra virkelighedens verden. Bør jeg få en serviceaftale på min hjertestarter? På kan du registrere din hjertestarter og samtidigt se, hvor andre hjertestartere er placeret. Det er vigtigt at sørge for, at ingen rører patienten når der afgives stød.

Next

Hjertestarter AED7000

Hvad koster en hjertestarter

First-8 vejleder dig trygt igennem til det rette valg I First-8 gør vi meget ud af at vejlede dig som kunde, så du føler dig tryg hele vejen igennem — lige fra valg af hjertestarter til opsætning og vedligehold. Det kan skyldes at man ganske enkelt ikke er klar over, hvor man er lige nu, måske fordi man befinder sig kørende i bil på landevejen, opholder sig i et skovområde eller andre steder, hvor skiltningen er sparsom. I Danmark ligge overlevelsen på 13% ved hjertestop, men overlevelse helt op over 50 procent kan opnås med tidligt stød på hjertet. Du kan eksempelvis også gøre det til en vane at udskifte batteriet hver gang, hjertestarteren har været i brug. Det har blandt andet resulteret i, at et stigende antal danskere vælger at lære førstehjælp, og at mange såvel private som offentlige virksomheder og institutioner tilbyder deres medarbejdere.

Next