I en natt bjørn eidsvåg. Bjørn Eidsvåg

I EN NATT

I en natt bjørn eidsvåg

Pressefoto til prosjektet Klassisk Bjørn Eidsvåg i 2014. Det som på mange måter karakteriserer Bjørn Eidsvåg som artist, er at han er prest. Med tekst og musikk har han vist et sterkt ønske om å kommunisere med alle. Biografi Bjørn Eidsvåg har vært artist siden 1971. Ikke frykt, vær ikke redde, Gud har kommet til vår jord, nå i natt var det det skjedde, gå til barnet og hans mor.

Next

Songtext von Bjørn Eidsvåg

I en natt bjørn eidsvåg

Som gjest har han fått kallenavnet «Losen». Så her har jeg latt min forfengelighet fare, og du får velge fritt i hva du vil bruke. Jeg håper at du finner den sangen du har lyst til å spille. Gjeterne satt rundt sin grue, Skremtes opp av lys og lyd Himlen sto i veldig lue, engler sang om fred med fryd Ikke frykt, vær ikke redde, Gud er kommet til vår jord Nå i natt var det det skjedde. I 2010 ga Eidsvåg ut albumet som ble en ny salgssuksess. Albumet Tålt 2002 solgt over 220 000, og toppet i åtte sammenhengende uker.

Next

Songtext von Bjørn Eidsvåg

I en natt bjørn eidsvåg

I en natt så klar og kald av en ung og tapper mor i en krybbe i en stall fødes et håpet til vår gjord Så umerkelig så stille, byens gater helt forlatt, ingne opptog for den lille lyset kom en vinternatt Gjeterne satt rundt sin grue, skremetes opp av lys og lyd. Han fikk i klassen underholdning for albumet , ble kåret til under og fikk i klassen årets låt for duetten «Mysteriet deg» med. Gjeterne satt rundt sin grue, skremtes opp av lys og lyd Himmelen sto i veldig lue, engler sang om fred med fryd Ikke frykt, vær ikke redde, Gud har kommet til vår jord, nå i natt var det det skjedde, gå til barnet og hans mor I det stille til de små, bringer Jesus håp om fred, og han kommer da som nå, fra himlen til oss ned. I det stille, til de små, bringer Jesus håp og fred Og han kommer da, som nå, fra sin himmel til oss ned Julenatt med lys og glede minner oss om Gud som kom Evig er han her til stede. Julenattvmed lys og glede minner oss om Gud som kom, evig er han her tilstede, nå står grav og krybbe tom. Han er forfatter av en rekke tekster og melodier nærmere 300 titler pr. Eidsvågs album fra og med Landet lenger bak 1995 har alle solgt over 100 000 eksemplarer, med unntak av Tapt uskyld 1999.

Next

versuri i en natt

I en natt bjørn eidsvåg

Allemannsland 1993 etablerte ham som en bred artist. Foto: Lasse Fløde Bjørn Eidsvåg født i er en norsk sanger og komponist. Det har i lang tid vært en del etterspørsel etter noter, besifring og tekster av disse sangene av andre som har lyst til å spille dem selv. . Han har utgitt 25 album siden debuten i , og han har blitt tildelt fire ganger. I 2014 lanserte Bjørn prosjektet Klassisk Bjørn Eidsvåg der han spilte inn mange av sine mest kjente låter med Kringkastingsorkestret.

Next

Songtext von Bjørn Eidsvåg

I en natt bjørn eidsvåg

Men gleden ved å skrive og fremføre sangene mine har ikke avtatt. Bjørn Eidsvåg har dessuten medvirket som sanger og tekstforfatter på flere plateutgivelser med andre artister. Singelen «På rett kjøl», med på gjestevokal, ble sluppet fredag 16. Prosjektet resulterte i et album samt utsolgte konserter i både Oslo Spektrum og utvalgte konserthus med gjester i 2014. Bjørn Eidsvåg har to søsken, musikeren Vigdis Eidsvåg og baker og komiker Eddi Eidsvåg. I 2017—18 har han hatt en rolle i tv-serien.

Next

I En Natt

I en natt bjørn eidsvåg

Description Om Bjørn Eidsvåg: I en natt Bjørn Eidsvåg: I en natt har melodistemme, besifring og tekst. Jeg setter stor pris dette, men har vel tidligere tenkt at det at jeg stort sett bruker dialekten min, gjør dem litt vanskelig å bruke. Det har i løpet av årene blitt en anselig mengde sanger. Han har i tillegg fått to ganger: i klassen vise i og veteranprisen i og i. Albumet inneholder coverversjoner av Bjørns egne låter fra artister som , , og. Julenattmed lys og glede minner oss om Gud som kom, evig er han her tilstede, nå står grav og krybbe tom.

Next