Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020. Tapahtumat ja esiintyjät

Ikaalisten Kylpylä ja Day Spa

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Lisäksi lukuisat porealtaat ja hierovat vesipisteet takaavat rennon vierailun. Näiden lisäksi huippubändit viihdyttävät tanssikansaa Ikaalisten Kylpylän ravintolassa. Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Erilaisten altaiden, saunojen ja Day Span hemmotteluhoitojen lisäksi tarjolla on ohjattuja liikuntatunteja. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 1 vauvansänky ä. Huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Lippujen palautus Ti Karaoketanssit ovat tauolla toistaiseksi. Täällä on helppo viihtyä myös isommalla porukalla.

Next

Scandic Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Ikaalinen Arena tarjoaa upeat puitteet tapahtumille, kokouksille sekä messuille ja toimii myös huipputason keikkapaikkana. Yksityistilaisuudet Tähtitaivas tarjoaa loistavat puitteet yksityistilaisuuksiin ja yritysjuhliin. Iltaisin paikan päällä järjestetään elävää musiikkia ja tansseja. La Paviljongin lauantaiviihde on tauolla toistaiseksi. Scandic Ikaalisten kylpylä on viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Peruttu: Karaoketanssit 19-23 Vapaa pääsy La 28.

Next

Scandic Ikaalisten Kylpylä. Ikaalinen, Suomi

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Meille tärkeintä on vieraidemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy koko viikonlopun ajan! Yksi alle 12-vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi kun käytetään lisävuodetta. Ikaalisten kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset Hyödynnä Ikaalisten kylpylä alennuskoodi ja tarjoukset, kun suunnittelet kylpylälomaa. Katso kaikki Ikaalisten kylpylän alennukset ja tarjoukset. Ei varausmaksuja, maksa vasta hotellissa. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat. Outdoor activities available include mountain biking, skating, skateboarding, rowing, canoeing and skiing.

Next

Ikaalisten kylpylä

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Oma iskelmä- ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetää puoleensa tanssimusiikin ystäviä. Ikaalisten kylpylöiden esiintyjät kannattaa myös tarkastaa! Kylpylälomat Elinvoimaa, hemmottelua, kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa kylpylälomalla! Ikaalisten Matkatoimisto järjestää kylpylälomat Viron suosituimpiin kylpylähotelleihin. Guests also have the option to request a takeaway breakfast bag from the reception at any time to enjoy at their own pace. Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron parhaisiin kylpylöihin. Night-time entertainment is buzzing with live music and dancing. Allasosasto Altaita ja saunoja on jokaisen nautiskelijan mieleen.

Next

Ikaalisten kylpylä

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Ruokailijoille suositellaan varausta jompaan kumpaan kattaukseen. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 2 henkilöä. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. Lobbyn Liveillat ovat tauolla toistaiseksi. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Next

Tapahtumat ja esiintyjät

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Kokous- ja tapahtumatiloja on tarjolla jopa 730 hengelle. Jos olet ostanut ennakkolipun, seuraa ohjeistusta tapahtumien peruuntumiseen liittyen -sivulla. Vesitropiikissa lämpötila ei koskaan laske alle 30 celsiusasteen, joten talven viimoja on hyvä lähteä pakoon tropiikin lämpöön. Iso ja hyvin hoidettu tanssiparketti sekä laadukas äänentoisto takaavat onnistuneen illanvieton. Some guest rooms are located in separate building about 400 m away, while others are located in the main building where the reception, restaurants and spa are found. Osoite: Purjekuja 2, 55420 Imatra.

Next

Kylpylän viihdekalenteri

Ikaalisten kylpylä esiintyjät 2020

Kokeile myös erilaisia harjoitteita Voimametsässä sijaitsevalla Voimapolullamme. Huomioithan, että viihdekalenterissa esiintyjät on esitetty risteilyn lähtöpäivän mukaan ja esiintyminen voi tapahtua myös. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä, sitä ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. Täällä tekeminen ei lopu kesken! Peruttu: Karaoketanssit 19-23 Vapaa pääsy Lobby Bar Ke-la 18. A breakfast buffet is served daily.

Next