Iltasanomat horoskooppi. Horoskooppi

Horoskooppi

Iltasanomat horoskooppi

Tässä tilanteessa olet parhaimmillasi: sinussa on paljon ainesta soveltajaksi. Sinulta odotetaan nyt jostain syystä todella paljon. Nosta kissa pöydälle ja keskustele ystäväsi kanssa toiveistanne ja niiden toteuttamisesta. Käytöksesi yhteiskunnassa on hienostunut, itsevarma tai jopa intellektuelli. Tunnusta nyt virheesi ja lopeta toisten syyttäminen omista epäonnistumisistasi. Kaikkea ei nyt pysty suunittelemaan, vaan sopeutumista tarvitaan. Eräs ei saa riitaa kanssasi, vaikka ajoittain tuntuisi siltä, että hän yrittäisi.

Next

Iltalehti

Iltasanomat horoskooppi

Lisäksi, et halua tehdä vihollisia, haluat mieluummin olla ystäviä kaikkien kanssa. Hoida asioita siis maltillisesti omat voimavarat huomioiden. Tyytymättömyyttä herättävistä jutuista on päästävä eroon, jos haluaa menestyä elämässä. Keskity siihen, mikä tuo iloa ja löydä aikaa rentoutumiseen. Lopppukuu voi tuoda uuden tyyppistä vastuuta toisten ihmisten hyvinvoinnista ja sinulta edellytetään valmiutta tukea toista hänen tilanteessaan.

Next

Horoskooppi 27.2.

Iltasanomat horoskooppi

Jousimiehillä huhtikuun alussa kommunikointi, tiedonvälitys ja liikennöinti voivat tuottaa ylimääräistä päänvaivaa ja uudelleenmiettimisiä. Jos sinulla on ongelmia Otavamedia-tilin aktivoinnissa, otathan yhteyttä digipalveluumme. Huhtikuussa rapujen elämään tulee helpottuneisuutta pitkään kestäneen hankalahkon ajanjakson jälkeen. Miten säästää kakku samalla, kun sitä pitäisi syödä? Voit kokea energiatasosi nousevan ja mielialasi muuttuvan positiivisempaan suuntaan. Koeta näissä tilanteissa pitää kiinni rehellisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta kaikkia osapuolia kohtaan. Tämä ajanjakso on todella ihanteellinen tulevaisuuden suunnittelulle yhdessä, joten jos olet ajatellut ottaa seuraavan askeleen, älä epäröi tehdä sitä — maailmankaikkeus vihjaa, että toinen osapuoli on avoin sille.

Next

Horoskooppi Härkä

Iltasanomat horoskooppi

Jaa ajatuksiasi muiden kanssa, niin saat myös hyviä vinkkejä asioihisi. Älä keskeytä mitään sen vuoksi vaan kirjaa nuo jutut ylös tarttuaksesi niihin tuota pikaa. Jokin este tai ongelma voi nyt poistua elämästäsi ja saat lisää elintilaa ja vapautta tilalle. Älä turhaan yritä kätkeä mielhyvän tunnettasi. Tänä aikana sinulle ei koidu ongelmia impulsiivisesta reagoinnista. Tämä aika näyttää hyvin intensiiviseltä sinulle.

Next

Horoskooppi 27.2.

Iltasanomat horoskooppi

Luo Otavamedia-tili Kirjaudu Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Sähköpostiosoite Salasana Kirjaudu Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, auttaa mielellään. Oinas Mikäli olet mukana jossakin väärässä projektissa, niin nyt sen luulisi sinulle selviävän. Kesämökkikaupassa liikkumisrajoitusten poistoa odotetaan kuumeisesti. Härkä Ilmassa on voimakas painostava tunnelma, jonka perusteella sinunkin kannattaa miettiä kenen veneessä haluat purjehtia tästä eteenpäin. On hyvä olla tässä kuussa avoin ja utelias muuttuville olosuhteille, sillä oma joustavuus tulee nyt hyvään käyttöön. Tänä jakson aikana, tunteesi ovat syviä, mikä voi tehdä sinusta haavoittuvan.

Next

Horoskooppi

Iltasanomat horoskooppi

Voit itse ymmärtää tällä kaudella työskentelemällä manuaalisesti. Ota asiat vakavasti, mutta se ei saa estää sinua panemasta tanssikenkiä jalkaan ja astumasta elämän parketille. Nyt ei ole hyvä hetki myöskään tehdä mitään järeitä hankintoja tai sopimusasioita. Mielialasi on melko positiivinen ja optimistinen. Kauris Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin.

Next

Horoskooppi 6.3.2020

Iltasanomat horoskooppi

Härkä Kohtaat tänään jonkun ihmisen, puheen tai kirjoituksen, joka auttaa sinua ymmärtämään mistä sinun elämässäsi juuri nyt on kysymys. Tässä ajanjaksossa, sinulla ei ole ongelmia sanattomassa viestinnässä. Syyskuu voi siis olla petollinen jakso. Sinulla saattaa olla taipumus reagoida harkitsemattomasti tai mustasukkaisesti. Tee vaikka lista kaikkein tärkeimmistä, jottet ahdistu pitkästä luettelosta. Ideoi uutta ja katso asioita uudelta kantilta.

Next

Syyskuu Horoskooppi 2020

Iltasanomat horoskooppi

Kannustat kumppaniasi ja teet hänestä luottavaisen. Oinas Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Aloita heti, jottet joudu jossain vaiheessa paniikin valtaan. Mitä tulee rakkauteen ja ihmissuhteisiin, sinusta tulee pysäyttämätön ponnisteluissasi, joskus jopa tinkimätön. Sinusta tulee myös hyvä johtaja. Varo tulella leikkimistä, sillä siinä saattavat sormet palaa. Kuun alku voi myös merkitä jonkin uuden alkua, joka liittyy yhteistyöhön ja yhteisten hankkeiden eteenpäin viemiseen.

Next