Ingen er så nydelig som du tekst. Tor Endresen

Nydelig

Ingen er så nydelig som du tekst

Han kjempet seg tilbake til livet, og har overrasket heilt siden han ble koblet av respiratoren 15 okt. Her vil dere lese mine tanker om fortid,nåtid og fremtid, og følge oss på oppturer og nedturer. Behandlingen var eksperimentell, ingen andre barn på hans alder har fått den type behandling i Norge før. Lyng og lauv lyser i mot meg Gjev meg glede og tenner tru Det same gjer du Så skund deg og rot deg Så sjå Du høyrer med For du har både vett nok, mot nok, og ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med dine draumar Kom med di tru Eg kan sjå deg som ein ven i verden som ein eg treng her på denne lange ferden for eg har sove i vakker seng blant ville vekster i blomeeng For du har både vett nok, mot nok, ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Ja, du har både vett nok, mot nok, og ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med dine draumar Kom med di tru For ingen er som du For ingen er som du Nei, ingen er som du. Denne lille gutten er Danielen vår.

Next

Tor Endresen

Ingen er så nydelig som du tekst

Og at han smiler og ler betyr så utrolig mye, når alt annet er så vanskelig! De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Og det er vel noe alle foreldre måtte ha gjort i samme situasjon. Som du skrev tidligere så har jo mange og meg inkludert lurt på hvordan dere klarer å stå oppreist etter noe sånt. Pupillene var enorme, og vi kunne ikke lengre se de nydelige øynene hans. Jeg visste at dette måtte bli Daniels år.

Next

Nydelig

Ingen er så nydelig som du tekst

Oftere smil enn tårer, slik som det skal være. Vi håper at den intensive rehabiliteringen han får på barneavdelingen vil legge grunnlaget for at han etterhvert skal klare mer og mer. Det er jo tross alt bare litt over 5 måneder siden ulykken. Rimord er for mange veldig vanskelig, men her kan elevene gjerne jobbe sammen to og to for å finne rimordene. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. Bildene fra den tiden er hjerteskjærende, og for vonde å vise frem.

Next

Ingebjørg Bratland

Ingen er så nydelig som du tekst

Det var ei periode jeg trodde Daniel aldri kom til å bli seg selv lik. Tone Evensen Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. I ansiktet kunne vi bare lese smerte og angst. Og vi forberedet oss til å ha med en veldig annerledes Daniel hjem. Nikt nie jest tak piękny jak ty Nikt nie jest tak uroczy Teraz kiedy pokazujesz mi jaka jesteś naprawdę och, nikt Żadne oczy tak cudownie nie błyszczą jak twoje Nikt nie jest tak piękny jak ty Potrafisz grać na słodkich strunach i znajdujesz ciepłe słowa Wszystkie myśli dzielisz ze mną Pozwól mi na odrobinę ciepła i podziel się ze mną sobą Tymi wszystkimi promieniami piękna jakie w sobie masz Nikt nie jest tak piękny jak ty Nikt nie jest tak uroczy Teraz kiedy pokazujesz mi jaka jesteś naprawdę och, nikt Żadne oczy tak cudownie nie błyszczą jak twoje Nikt nie jest tak piękny jak ty Pokaż mi swoje prawdziwe serce takie jakie masz od zawsze Nie potrzebuję niczego więcej niż ciebie Jesteś źródłem piękna które pochodzi z twego serca i promieniuje blaskiem Nikt nie jest dla mnie tak piękny jak ty Ref. Med sitt sprudlende humør og vinnende vesen, er ikke dette så rart.

Next

Tor Endresen

Ingen er så nydelig som du tekst

Håret er tilbake, og må til og med klippes i nærmeste fremtid, pupillene er fortsatt større enn mine og dine i mørket vil jeg tro, men de er mindre enn de var, og i sollys ser vi de knapt. Vi er heilt nye i rollen som mamma, pappa og storebror til en Daniel med store hjerneskader. Han var sterkt preget av stresse han var igjennom. Og 1 mai tar vi med oss en nydelig gutt hjem, en gutt med masse godt humør og alltid et smil på lur, en gutt som kan ligge i senga si uten å stå i bue, en gutt som ikke er avhengig av Morfin, Dormicum eller Vival for å finne roen, en gutt som sover heile natten bank i bordet , og en gutt som faktisk kan forsove seg sammen med mamma og pappa :O En gutt som er motagelig for trening og stimuli, og som skal nå langt med god hjelp av oss og støttespillere fra kommune og etter hvert også barnehage. Før vi lyttet gjennom sangen første gang, fortalte jeg i grove trekk hva sangen handlet om. .

Next

Ingebjørg Bratland

Ingen er så nydelig som du tekst

X2 Ingen er så nydelig som du X2 Æsj, funket ikke helt som planlagt. Admiral P har kommet med ny musikk og jeg synes denne teksten egner seg veldig godt nå når vi jobber med klassemiljø. Lukediktat er også en god lytteøvelse. Først lyttet vi en gang, deretter fikk elevene oppgaver. Hvis det passer, kan man gjerne lese en presentasjon av Admiral P og samtale om hvordan vi kan komme i kontakt med andre. Øynene hans ser vi i hvertfall nå, og det er godt! Hjerneskaden er katastrofalt stor, og det var lenge usikkert om han i det heile tatt ville overleve, og til hvilket liv? Og det er nok sant som du ser, man har ikke noe valg.

Next

Kjempen Daniel: Ingen er så nydelig som du!

Ingen er så nydelig som du tekst

Selv om det virker helt surrealistisk. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. En Daniel vi ikke kjente igjen, verken innvendig eller utvendig. Det varmer virkelig karina etter alt dere har vært gjennom. Han er like vakker innvendig som utvendig, og sprer masse glede til de som er innom. Sangen oppklipt i strimler kan også være en utfordrende og morsom oppgave. Jeg opplevde at elevene syntes sangen var fengende, noen synger med på refrenget og kanskje, når vi blir litt tryggere på hverandre så kan vi danse i klasserommet.

Next