Innolux valaisimet. Yki Nummen Innolux Kupoli

Innolux

Innolux valaisimet

Poikkeuksena laissa tapahtuvat muutokset jotka astuvat voimaan heti. Myös Kuplat-riippuvalaisin eri väreissään sekä Kupoli-valaisinsarja ovat ansainneet paikkansa suomalaisen muotoilun merkkiteoksien joukossa. Valikoimassa on tarjolla klassisia kattoplafondeja, rohkean värisiä riippuvalaisimia sekä futuristisia lattiavalaisimia, joilla sisustusta voidaan täydentää joko hienovaraisesti tai hieman näkyvämmin. Pro-sarjaan kuuluu laadukkaita ja pitkäikäisiä valaisimia moneen käyttötarpeeseen, esimerkiksi suositut. Seuraavia ehtoja sovelletaan Suomen Valotorni Oy:n ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvasta kaupasta. Innolux Design -malliston lisäksi laadukasta valoa tarjoavat Pro- ja Bright-sarjat. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet.

Next

Innolux

Innolux valaisimet

Yki Nummi toimi valaisinsuunnittelijana vuosina 1950—1975 Stockmann-Ornon tehtaalla ja suunnitteli siellä satoja valaisimia. Innolux Lokki on kotimainen Avainlippu-tuote. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Tuotteen palautusoikeus Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaussopimus 14 päivän kuluessa siitä, kun tilauksen viimeinen tavaraerä on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta. Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen.

Next

Innolux valaisimet netistä

Innolux valaisimet

Maksu ennakkolaskulla Tilaus maksetaan laskulla pankkiin. Yritysasiakkaiden ja Suomen Valotorni Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia. Löydät kauniisti muotoillut Innolux designvalaisimet Stockmann tavarataloista ja verkkokaupasta. Tuotteet ja hinnat Hinnat sisältävät aina arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Innoluxilta voi tiedustella myös eri mittaisten ripustusosien saatavutta 3, 4 ja 6 metrin johdolla. Valaistuksen ja valaisimien suunnittelun lisäksi Nummi oli arvossapidetty väriasiantuntija.

Next

Innolux valaisimet verkkokaupasta

Innolux valaisimet

Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Yki Nummi tunnetaan suomalaisen muotoilun uranuurtajana. Täältä löydät tarkempaa tietoa Netraudan toimitusehdoista: Monipuoliset ja joustavat maksutavat Netraudan monipuolisten maksutapojen avulla ostoksiesi maksaminen onnistuu joustavasti eikä ostaminen edellytä rekisteröitymistä kanta-asiakkaaksi. Aiemmin Innojok Oy nimellä tunnettu kotimainen valaisinvalmistaja Innolux on tunnettu erityisesti. Yki Nummen suunnitteleman valaisimen muoto on 50-luvun henkeen hyvin. Innoluxin laadukkaissa valaisimissa yhdistyvät kaunis muotoilu ja hyvät valaistusominaisuudet. Tilaa laadukas design-valaisin netistä nopeasti - toimitamme varastotuotteet 1-2 arkipäivässä.

Next

Innolux Corporation

Innolux valaisimet

Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Tilauksen seuraaminen Asiakas voi seurata tilauksen etenemistä Suomen Valotorni Oy:n verkkosivulla kirjautumalla sisään ja katsomalla omia tietojaan. Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Valon säätely onnistuu helposti himmentimen avulla. Saat suuren osan tuotteista suoraan kotipihaan toimitettuna ja suojattuilla maksuyhteyksillä voit tehdä ostoksesi turvallisin mielin.

Next

Modern art valaisin prisma, tilaa kotimaiset innolux valaisimet nyt edullisesti verkkokaupasta

Innolux valaisimet

Tietojen luovutus Tietoja ei luovuteta Suomen Valotorni Oy:n ulkopuolelle. Sell your art and design at Modern Art + Design. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Maailmalla tunnetuimmat Nummen valaisimet ovat Modern Art -pöytälamppu 1955, jonka myös New Yorkin nykytaiteen museo hankki uutuutena kokoelmiinsa vuonna 1957, sekä Lokki-riippuvalaisin vuodelta 1960. Yki Nummen suunnittelema lennokas Innolux Lokki on akryylistä valmistettujen valaisinten uranuurtaja ja yksi tunnetuimpia suomalaisia design-klassikkoja.

Next

Lokki 500

Innolux valaisimet

Hyödynnä unelmiisi joka päivä laajentuva valikoimamme kodinrakentamisen, sisustamisen ja remontoinnin tuotteita. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan. Osta laadukkaat Innolux valaisimet tarjoushintaan netistä Innojok, Innolux-valaisinsarjojen kehittäjä, kuuluu suomalaisten valaisinvalmistajien parhaimmistoon. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä kuluttajansuojalaki 6:14. Voit toimittaa peruuttamisilmoituksen sähköpostitse info at valotorni. Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Usein kysytyt kysymykset Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia? Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk.

Next

Innolux BELLE

Innolux valaisimet

Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Suomen Valotorni Oy pidättää oikeuden toimitusaika-arvioiden muutoksiin ilman ennakkovaroitusta. Kuplat-valaisin valikoimassa kaikki värit ja koot edullisesti ja nopeasti. Suomen Valotorni pitää oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna tai tuotetta ei ole enää saatavilla. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Moni Innolux-valaisin onkin Suomen tunnetuimpien suunnittelijoiden kädenjälkeä, ja valaisimet Kuplat ja Lokki ovat vakiinnuttaneet asemansa klassikkona.

Next