Iris tømmekalender 2019. Financial calendar

Iris Prize LGBT+ Film Festival

Iris tømmekalender 2019

Se for levering på miljøtorg Halsa. Tidligere hadde vi store problemer med programvaren, noe som førte til at mange ikke kom inn på hjemmesiden rundt årsskiftety for å laste ned ny kalenender. NoMil si hovudoppgåve er å ta hand om hushaldningsavfallet som oppstår i desse kommunane. Tre år etter er altså torget på plass og vi er klare til å ta imot avfall fra innbyggere og næringsliv i regionen. Nå blir det enklere å finne din adresse, og skal du bare inn å ta en rask kikk når de neste tømming er, kommer de opp først uten at du trenger å gå gjennom hele kalenderen. The application also has contact information, opening hours for our recycling stations and links to useful information films.

Next

Iris Salten

Iris tømmekalender 2019

Nyåpnet miljøtorg Vårt nye miljøtorg på Halsa åpnet 2. . Og allerde nå kan du skrive ut kalenderen for 2019. Both as volunteers and by providing financial support. Tømmekalender 2020 I år har vi endret formatet på tømmekalenderen. It is possible to add several properties if needed.

Next

Hentedagar

Iris tømmekalender 2019

Det enkleste vil for de fleste være å betale med kort. Vi har ikke trykket opp den store felles tømmekalenderen, men alle har fått tilsendt en personlig tømmekalender i heftet sammen med gratiskupongene. The American Iris Society is a nonprofit institution incorporated February 2, 1927, in the County of Philadelphia, State of Pennsylvania. Betaling På Miljøtorg Halsa beregnes pris etter avfallets volum. Det gjør det enklere å få oversikt over når du skal sette fram dunken. Sorter før du kommer, slik at avfall som leveres gratis enkelt kan plukkes ut.

Next

Financial calendar

Iris tømmekalender 2019

Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. NoMil yter tilsvarande tenester også til næring. Næringskunder Næringskunder må søke om bedriftsavtale på forhånd dersom de ønsker faktura tilsendt. Så for de av dere som fortsatt ønsker en papirversjon av tømmekalenderen er det bare å skrive inn adressen og printe ut. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Next

Iris Tømmeplan

Iris tømmekalender 2019

Vi har gjort mange endringer på den nye kalenderen som ikke lenger er en kalender, men en tømmeplan over dine tømminger. Dette heftet sendes til huseier, så leieboere må ta kontakt med huseier for å få denne. Iris Salten bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Notification on when the waste is collected is automatically set when you add a property. I heile Nordfjord vert det no 40 ruter der nummereringa startar i Hjelledalen i Stryn og endar på Kråkeneset i Kinn. Ønsker du derimot å ha tømmekalenderen på mobil, er det bare å laste ned Iris-appen.

Next

Iris Prize LGBT+ Film Festival

Iris tømmekalender 2019

NoMil administrerer mellom anna renovasjonskøyring, mottak av avfall på returpunkt, samt vidaresending av avfall, i tråd med vedtak i kommunane. Additionally, you can contact us directly in the app, which comes into our management system and will be followed up by the administration Recent changes: Rettet en feil som kunne føre til at noen varslinger ikke dukket opp. Høsten 2015 tok Halsa grendelag kontakt med Iris for å få etablert et Miljøtorg på Halsa. Ta kontakt med NoMil dersom du treng å få tilsendt tømmekalender i papirform. Åpningstider: Tirsdag 13:00-18:00 Lørdag 1. By the terms of the Charter, the Corporation has no stockholders and exists for the sole purpose of promoting the culture and improvement of the Iris.

Next