Iskelmä festivaalit 2020. Kaikki festivaalit

Tikkurila Festivaali 9.

Iskelmä festivaalit 2020

Tämä tietysti menee pitkälti säidenhaltijan piikkiin. Nyt luvassa on uusia artistijulkistuksia. Kameramies oli monen festivaalipäivän jälkeen jo niin paatunut, että pelkästään nätisti hymyilemällä ja kuvaajan taitoja tolkuttomasti kehumalla sulkimet eivät enää alkaneet rallattaa. Naisten kysymys kuuluu: eikö mökin vuokrauspalvelu, voisi ensin kohteliaasti kysyä näin kalliisti maksaneilta asiakkailtaan, halutaanko sopimus uusia. Kylpemässä oli käyty joka päivä ja sinne lähdettiin myös tämän haastattelun jälkeen. Työssä käyvillä ihmisillä ei ole edes aikaa istua tuntikaupalla puhelimen ääressä.

Next

Iskelmä Myyrmäki Food & Wine Festival 5.6.

Iskelmä festivaalit 2020

Kuten aiempinakin vuosina, myös tänä vuonna luvassa on kova artistikattaus, jonka ensimmäiset julkistukset ovat nyt varmistuneet. Tarkoitus oli katsoa festarit alusta loppuun. Vuonna 2019 36 000 musiikinystävää Himokselle kerännyt festivaali on noussut pysyväksi tähdeksi festivaalitaivaalle. Sitten paria viikkoa ennen festareita joku peruutti yhden 10 hengen luksusmökin varauksen. Tummat silmät, ruskea tukka… Myös Lauri Tähkä on jo vuosia kuulunut Himoksen festivaalien vakituisiin esiintyjiin Elonkerjuun kanssa ja ilman. Väki on jo iskelmäikään tultuaan ehtinyt vaurastua.

Next

Iskelmä Festivaali 26.

Iskelmä festivaalit 2020

Hyvä musiikkikattaus, kuului porukan yhteinen mielipide. Samalla myyntiin tulevat festivaalin kaikki lippuvaihtoehdot. Tapahtumien Early Bird -lippujen myynti käynnistyy tänään, tiistaina 3. Iloisena uutisena kerrotakoon myös se, että Iskelmä Festivaali saa sisartapahtuman Porin Kirjuriluodolle. Että kalliiksi tuli iskelmien kuuntelu tänä vuonna. Iskelmä Festivaali uutisoi hiljattain laajentumisestaan.

Next

Iskelmä Festivaali 26.

Iskelmä festivaalit 2020

. Yksi suosion selittäjä taitaa piillä siinä, että kuinka moni artisti Suomessa pystyy vetämään koko settinsä läpi pelkkiä hittejä esittämällä? Kun muita vaihtoehtoja ei ollut, niin se oli otettava. Nythän mies on mennyt voittamaan Tangomarkkinoiden uuden tangon kilpailun. Oikeastaan kai pitäisi puhua karavaanialueesta, sillä telttoja Iskelmän leirikentillä näkyy vain vähän. Ensi kesänä Iskelmä Festivaaleilla nähdään muun muassa Lauri Tähkä, Kaija Koo, J.

Next

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 2020

Iskelmä festivaalit 2020

Festivaali on vuosien varrella luottanut kotimaisiin kärkinimiin ja Himos Parkia on kehitetty aikuista festivaaliasiakasta ajatellen. Iskelmä Festivaalia vietetään ensimmäistä kertaa tulevana suvena myös Porin Kirjurinluodolla. Poistuminen su klo 12 mennessä. Päiväkohtainen ohjelma on julkaistu verkkosivuilla Ohjelma täydentyy vielä kevään aikana. Iskelmästä myös täällä: Iskelmän kotisivu:. Joista jokaisen myös yleisö osaa alusta loppuun. Musiikista Iskelmä-terassilla vastasivat dj:t Poju ja Tico.

Next

Tikkurila Festivaali 9.

Iskelmä festivaalit 2020

Puhumattakaan että vain omalle kaveriporukalleen, kuten juhannuksena on joskus vuosien varrella nähty iltapäivän ensimmäisten bändien kohdalla. Kilpailijoiden ilmottautuminen Kulttuuritalolla klo 10. Semifinaalissa kilpailijat tavoittelevat paikkaa tiistain finaalin karsintaan. Iskelmä festivaalien uusimmat kiinnitykset ovat viime viikolla kohuvideolla ja uudella albumilla hiljaiselon rikkonut Antti Tuisku sekä yli 2 miljoonaa levyä myynyt suomirockin suuruus Eppu Normaali. Kylänpäät olivat kyläilemässä :- ja taisipa jotkut seurueesta asua mökissäkin. Järjestyksessään kuudes Iskelmä-festivaali vietiin läpi suotuisten tuulien ja onnellisten tähtien alla.

Next