Italiensk aflukning rib. Lær at strikke • Kimmie Munkholm

Italiensk aflukning på rundpind

Italiensk aflukning rib

Ru træpinde her Birk fra Knit Pro Min foretrukne strømpestrik pind uanset om det er Magic loop, trekantede eller strømpepinde. Jeg strikker ret fast på hele aflukningspinden for at undgå at kanten flaner, men der skal man nok lige prøve sig lidt frem. Deilig søndagkveld jeg ønsker deg også. Derfor måtte jeg grave dybt i hukommelsen efter den metode min mormor i sin tid viste mig, da jeg skulle strikke tøj til mine bamser, og halskanten ikke måtte være for stram. Vanten sys sammen med madrassting i siden og ved tomlen. Det er lidt vanskeligere ved en 2:2 bort, fordi maskerne i 3.

Next

Aflukning Af Strik

Italiensk aflukning rib

Det er sådan at når jeg strikker sokker fra tåen og op, så foretrækker jeg Magic Loop på 60-80 cm lange rundpinde. Det dobbelte krydsopslag har den egenskab at det er mere elastisk end det almindelige opslag. Lige som alt andet teknik, kræver den lidt øvelse. Dette gør også at arbejde trækker sig sammen, så du kun lægger mærke til retmaskerne. Min passion for strik har resulteret i , hvor jeg siden 2007 har delt min glæde ved strik og strikketeknikker. Det var et sjovt eksperiment Det jeg bemærker er først og fremmest at i dette garn Falk fra Dale, der sker der yderligere noget læs rigtig meget med strikkefastheden i vask. Du kan se et eksempel her For at undgå rullekanten kan en rib klart hjælpe.

Next

Knitting By Kaae: 12 måder at slå op og lukke af på i strik

Italiensk aflukning rib

Jeg har ledt efter en forklaring på hvordan man slår op med begge ender af et nøgle garn for så løber man aldrig tør for garn. Please let us know all the ways you would like to hear from us: Email You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at Knitting bykaae. Så er det altså meget dejligt med det rette udstyr men du kan også leve uden. Strikkeskole 3: Aflukning lukke masker af. Hallo Ingeborg, ich habe das Buch - Perfekt Stricken - von Hanna Jaaks erschienen im Falken-Verlag. Sl masker op p en ny mde, strik masker op i en udskring s der ikke dannes huller 18.

Next

Italiensk aflukning på rundpind

Italiensk aflukning rib

Selv om jeg har en række videoer om at strikke 2 på en gang med Magic Loop, så foretrækker jeg faktisk at strikke en sok af gangen, jeg synes det går hurtigere for mig. Jeg har lavet dette eksperiment efter at have læst om at pinde-materialet kan gøre en stor forskel på din strikkefasthed over på Det jeg finder særlig interessant er hvor stor forskellen er i pindehøjden, og det er tit den som rigtig mange kæmper med. Strik en maske mere, og gentag billede 2 og 3. Pinden og strik den drejet ret eller vrang som det. Ser ud til at være perfekt til halskanter og rullekraver. For at fremme forståelsen har jeg strikket 3 prøver i samme garn, men i hver deres farve, det 2 første prøver er lukket af med de 2 aflukninger som jeg ser aller flest bruge når jeg er ude og undervise rundt om i ind og udland.

Next

Italiensk aflukning på rundpind

Italiensk aflukning rib

Når de to masker er strikket, og befinder sig på højre pind, stikker du den venstre pind igennem dem begge, oppefra og ned billede 2. Den har dog den ulempe at strikkefastheden når du strikker ret-riller og strikkefasthende når du strikker glatstrikning har en ret stor forskellighed. Der er en uundværlig kilde at have. Jeg bruger den, når jeg strikker en hue fra toppen ned, cirkel eller firkanter strikket fra center og udefter. En lidt kompliceret måde at lave aflukning på, og det tog da også lige lidt tid, men pludselig var den der. Den italienske aflukning skal jeg vist ha' kigget nærmere på. Mange tror fejlagtigt at den hjælp skal ydes ved at stramme op, så snart 1.

Next

Jenys overraskende elastiske aflukning

Italiensk aflukning rib

Denne aflukning er super flot på kanter, den kan strikkes på mange måder, og i kontrastfarver for at give et pift. Jeg kommer senere med en forklaring til dette. Spansk avis rapporterer om Nistelrooy-forhandlinger mellem Real og United 2. Så er min online sommer strikkeskole lige noget for dig. Det vil sige, patent ret, patent vrang, indtagninger i patent, udtagninger i patent og så selvfølgelig opslag og aflukninger der er gode til patentstrik.

Next

Knitting By Kaae

Italiensk aflukning rib

Men den findes jo faktisk også til strik. Desuden har lænkeaflukningen den uklædelige egenskab, at den lægger sig som en lænke på den side der lukkes af fra, her er lukket af fra retsiden som du vil gøre det med et par sokker. Der findes mange forskellige måder at lukke elastisk af på, men denne her er altså flot! Vejrmæssigt ser det ud til at blive en flot dag. På grund af maskernes natur træder vrangmaskerne i baggrunden, mens retmaskerne træder i forgrunden modsat. Ret-riller eller en retstrikket kant som det også kaldes er super fin som kant til glatstrik.

Next

Knitting By Kaae: 12 måder at slå op og lukke af på i strik

Italiensk aflukning rib

Til Ballonsweateren anvendes italiensk opslagning og aflukning kaldet hhv 18. Jeg bruger den på sokker strikket fra skaftet og ned, i lommeposer. En elastisk aflukning, der kun anes lidt kraftigere end normalt: strik 2 m r, st dem tilbage Produktbeskrivelse. Plastik her Ergonomic fra Prym Disse pinde er stadig nye for mig, men de føles godt i hånden. Jeg bruger den under ærmer, når jeg strikker oppefra og nedefter. Første gang jeg gjorde det skulle jeg lige trække vejret dybt et par gange.

Next