Jannika b aamun takana. Toinen nainen

Riku ja tähdet: Jannika B

Jannika b aamun takana

Upeaa showta vauhdittavat Sami Pitkämön orkesterin taitavat muusikot. Tämä ja paljon muuta levotonta torstain koko lähetyksessä. Pesso saapui YleX Aamuun Vikin ja Köpin vieraaksi uuden Miks et sä oo niinku kaikki muut? Jannika maalaa raastavia ja pakahduttaviakin tilanteita. Millaisia tekstiviestejä löytyy En sano mittään mutta outoa on- ohjelmaosiossa? No siinä sitä olikin Hei, nyt mä sanon sen: Meit' on Matti, Teppo, Seppo Aidan takana on pankki Seinän takana on naapuri Metsän takana on aukio Kuskin… 30. Seuraa Jannikaa somessa: Haastattelupyynnöt: Satu Snellman p.

Next

Toinen nainen

Jannika b aamun takana

Siinä elät mun vierellä ja näytät tietä. Please do your part and add the missing lyrics. Mies kuusikymmentä on juuri täyttänyt, on… 43. Toinen nainen -albumi kattaa isoja aiheita: ihmissuhteen monet puolet, myös eron, pettämisen, syyllisyyden ja menetyksen tunteet. Se onkin tietynlainen kantava teema läpi levyn. Tämä yllätyksellinen ja ainutlaatuinen show etsii uusia kummeja apua tarvitseville kehitysmaiden lapsille.

Next

Aamun Takana

Jannika b aamun takana

Search results for query: Kuoleman+pataljoonat+seisoo+meidän+takana Song and Artist Hit-% Didn't find the lyrics you were looking for? Levyllä on myös neljä jo julkaistua kappaletta En luovu susta koskaan, Kaksi jotka pelkää, Riisu kokonaan ja Vantaan kokoinen yksinäisyys. Tuttu hahmo kylppärini peilissä läpipääsemätön huntu meidän välissä Mä tiedän pysyväni koko viikon sisällä tää olento on silti peitettävä meikillä Päivä päivältä mun iho kalpenee pelkään sitä päivää kun sen vielä muut näkee Valehtelen että tulen kohta perässä kun ne pyytää mua ulos leikkimään Mutta ne muut ei nää kuinka hemmetin vaikee on hengittää Anna mulle vielä vähän aikaa lattialle jäädä makaamaan Ja hetken vielä oon joku vaan joka musta maalataan Aamun takana on tulevaisuus joka kuplastani heijastuu Huomenna mä oon mitä vaan mitä multa vaaditaan Tiedän manaavani vielä tähän peiliini saman naisen joka olin alun perinkin Tää kaikki ei oo pelkästään omissa käsissä voima on siinä miten kantaa itsensä Aukenee ovi jonka takaa häikäisee mut takaisin sisälle en enää mee Anna mulle vielä vähän aikaa lattialle jäädä makaamaan Ja hetken vielä oon joku vaan joka musta maalataan Aamun takana on tulevaisuus joka kuplastani heijastuu Huomenna mä oon mitä vaan mitä multa vaaditaan Anna mulle vielä vähän aikaa lattialle jäädä makaamaan Ja hetken vielä oon joku vaan joka musta maalataan Aamun takana on tulevaisuus joka kuplastani heijastuu Huomenna mä oon mitä vaan mitä multa vaaditaan Anna mulle vielä vähän aikaa lattialle jäädä makaamaan Ja hetken vielä oon joku vaan joka musta maalataan Aamun takana on tulevaisuus joka kuplastani heijastuu Huomenna mä oon mitä vaan mitä multa vaaditaan Anna mulle vielä vähän aikaa lattialle jäädä makaamaan Ja hetken vielä oon joku vaan joka musta maalataan Aamun takana on tulevaisuus joka kuplastani heijastuu Huomenna mä oon mitä vaan mitä multa vaaditaan. Ole hyvä ja paranna palvelua lisäämällä etsimäsi kappaleen sanoitukset! Lähimmät osumat haulle: Aamun takana Kappale ja esittäjä osuma-% Jannika B …joka musta maalataan Aamun takana on tulevaisuus joka kuplastani heijastuu Huomenna mä oon mitä vaan mitä multa vaaditaan Tiedän manaavani vielä tähän peiliini saman naisen joka olin alun perinkin Tää kaikki ei oo… 100. Kokeeko Pesso olleensa jollain kappaleella liian rehellinen? Jannika on biisien tekijänä entistäkin varmempi sanoittaja ja säveltäjä. Oot kivi, järkkymätön ja vahva. Pelätään kuolemaa pakataan vuoteja halutaa vaa tietää mikä odottaa mua tuolta puolelta Ja vaikka haluaa kuolemaan… 27. Heti sitten elämä vilisi edessä silmien, nyt mä liikun niiku savu joka vedetään henkeen.

Next

Jannika B vieraana: Toivon kaikkien voimaantuvan Aamun takana

Jannika b aamun takana

Riku Nieminen ja Piritta Hagman kokosivat tähtiesiintyjät yhteen hyvän asian puolesta The Circukseen Helsinkiin. Ohjelmassa esiintyy kotimaisia musiikin ja stand upin huippunimiä, kuten Robin Packalen, Ellinoora, Jannika B, Ilta, Saara Aalto, Suvi Teräsniska, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä ja Sami Hedberg. Millainen oli Köpin nuoruus Action Manien kanssa? Voit kirjoittaa sanoituksia niin pitkälle kuin itse osaat. Vaikutteita kuuluu Jannikan omasta kuunteluhistoriasta; kasarista ja ysäristä. Näitä radiostakin tuttuja hittejä on striimattu yli kuusi miljoonaa kertaa Spotifyssa.

Next

m.pcinpact.com

Jannika b aamun takana

He ovat juuri julkaisseet kaksi biisiä; 74 ja Vuosien päästä feat. Aamun lääkkeet olis kiireesti saatava, nyt tuplana, tai perii vielä saatana. Levyn teko on ollut sekä voimaannuttava että välillä hajottavakin prosessi, mutta ennen kaikkea se on ollut opettavainen matka itseeni. Miten Robin onnistui salailemaan jo vuonna 2013 tehtyä päätöstään? Vahvojen voimabiisien luonnetta tukee tanssittavuus ja tarttuvat melodiat. Tuot aamun mukanasi ja illalla riisut auringon untani varten. Pimeästä pois jo mee, on kevät kun vaan avaat ulko-oven. Mitä eilen joit ja miks sen kaiken raakana? Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä.

Next

Toinen nainen

Jannika b aamun takana

Tuottaja Joonas Angeria on osannut luoda maailman, mitä Jannika on levylle hakenut. Artistinimen- ja kielenvaihdoksen tehnyt Robin Packalen vieraili YleX Aamussa. . Jannika B julkaisi tänään perjantaina 29. Haastatteluun onnistuttiin lisäämään myös kiertoilmaisujen huutokauppa. Odotan todella innoissani, että pääsen viisihenkisen bändini kanssa taas kiertämään Suomea ja nauttimaan levyn kasvattamista hedelmistä.

Next

Riku ja tähdet: Jannika B

Jannika b aamun takana

Kokkola Mustakari In Memories 6. Albumin nimen alle mahtuu herkkyyttä ja haavoittuvuutta sekä voimaa ja ymmärrystä. Stereo kävi Vikin ja Köpin haastattelussa, jossa paljastui mistä yhtyeen idea lähti. Entä onko hänellä ollut haasteita uuteen laulukieleen totuttelussa? Mitä yhteistä on ravuilla ja tangomarkkinoilla? Se ei ole täydellinen, mutta en ole minäkään. Entä minkälaisia biisejä Pesso kirjoitti 12-vuotiaana? Albumi sisältää kuusi uutta kappaletta, joista Aamun takana irrotetaan singlenä albumin julkaisun yhteydessä. Don Huonot …hän on Lasse, hän on Brian, hän meitä hoivaa lailla faijan hän tekee meistä Dingon sekä Beatlesin, hän antaa meille kaiken mitä himoitsin keikan jälkeen meidät kotiin hoitaa kassakaappiin meidän gimman takapenkin… 44.

Next

Toinen nainen

Jannika b aamun takana

. . . . .

Next