Jarbo gratis mönster. Gratismönster och

Gratismönster « Garngrossisten

Jarbo gratis mönster

Den höga kvaliteten gäller oavsett vilken garnkvalitet du köper från Järbo. Vi har plockat i ordning ett sockpaket med fyra favoriter i Junior Raggi - våriga färger som enkelt randas till en lång strumpa med fenomenal passform! Vi fremhæver gerne gamle teknikker for at kunne bevare vores håndarbejdstraditioner. Det har till och med blivit utgivet riktigt många populära kollektioner, där bland annat Elise Print, Mini, Tindra, Tropik och Skrållan är en del av dem. Vill du också sticka en Karamell så finns garnet och mönster hos oss att klicka hem, eller hos någon av alla våra butiker där ute som har superfin service! Järbo har även en del externa varumärken som har nått stor popularitet på den svenska marknaden. Ett bra nybörjarprojekt dessutom, för dig som är ny på stickning. Järbo garn till fasta låga priser Om du känner till Järbo, så vet du att det är en garnproducent som sätter kvaliteten högt. Det finns till och med mönster på tröjor till hundar, som både kan stickas och virkas.

Next

Gratis stickmönster och virkmönster från Järbo Garn

Jarbo gratis mönster

På den tiden var de en ullfabrik som sysslade med tillverkning av garn, färgning och vävning. De aktuella mönstren är speciellt tillämpade det skandinaviska klimatet där temperaturen är lägre i jämförelse med andra klimat. Det vore så roligt om vi blev ett gäng som stickar randiga påsksockor tillsammans! Våra priser är de lägsta på marknaden, vilket vi även kan garantera med vår prisgaranti. I dessa kataloger får du bland annat vägledning i vilka material som lämpar sig bäst till olika projekt. Har ni sett vår fina kofta 'Alva' i Järbo 2 tr ull? Du kan filtrera för att finna precis de stickbeskrivningar som du önskar. Du förhöjer därmed dina chanser till att uppnå det resultat som du har drömt om.

Next

Gratismönster och

Jarbo gratis mönster

I vårt mysiga nyhetsbrev får ni fina erbjudanden, inspiration och förhandsnyheter om knit-alongs och mycket mer. Sticka en enkel luvkrage i vårt tjocka ullgarn Jette och håll dig varm! Precis som våra övriga linplagg är det ladyrowena som står för designen! Vare sig det är trend plagg eller traditionella mönster som Marius, Nancy, Setesdal och mer. Du kan skriva ut dem på ark i A4- eller letter- storlek. Vi har ett stort utbud av garn från den traditionsrika garnproducenten. Järbo garn utger kontinuerligt nya produkt- och inspirationskataloger som kan laddas ner från nätet. Så på trots av att garnet är i enastående hög kvalité, så kostar det inte en förmögenhet. Tack vare ett stort utbud av olika kvaliteter och färger så kan du alltid hitta det Järbo garn som du behöver till dina kommande projekt.

Next

Gratis stickmönster och virkmönster från Järbo Garn

Jarbo gratis mönster

Mönstren kan variera från årstid till årstid, där bland annat vinter- och sommarplagg finns representerat i urvalet av mönster. Det har utvecklats riktigt många mönster och beskrivningar, vilka kan användas av både nybörjare och erfarna. Om du vill uppnå ett perfekt resultat kan du med fördel följa mönstren steg-för-steg. Här hittar du vårt stora utbud av Järbo garn Järbo är en traditionsrik svensk garnproducent, vars historia sträcker sig till 1980-talet. Vilken färg skulle du vilja sticka den i? Perfekt om ni har rester av Järbo lin kvar, eller om ni har bomullsgarn hemma. Just hög kvalité är en av de fördelar man får, när man köper Järbo garn. .

Next

Gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter

Jarbo gratis mönster

Vårt färdiga garnpaket med fyra färger Junior Raggi ger två par sockor i vårens finaste färger. Garn av hög kvalité och stickmönster Järbo är en garnproducent som har fått mycket ros och erkännande för garn i hög kvalité. Vi har även ett brett urval av blandningsgarn där man har kombinerat olika kvalitetsmaterial. Från början av 1980-talet sattes det stort fokus på stickgarn, vilket utgör störstadelen av deras utbud än idag. Har ni sett vår fina sjal 'Bettan' i Järbo lin? Dokumenten är i pdf-form och de kan öppnas i din webbläsare. Vill du utnyttja vår mängdrabatt, ska du beställa ett större antal garnnystan av samma sort på en gång.

Next

Gratismönster « Garngrossisten

Jarbo gratis mönster

Sjalar är ju för övrigt det perfekta sommarplagget - och för er som har stickat Siw är det en match made in heaven med en linsjal ovanpå lintoppen. Virka en handfull, det tar nästan ingen tid alls. Det har varit så otroligt kul att se era Siw-tröjor, och det fortsätter att komma nya deltagare och fina bilder på färdiga tröjor! Her finder du masser af gratis strikke- og hækleopskrifter til alle størrelser og smag — bluser, sjaler, sokker, vanter, huer og meget andet! Ett lekfullt spetsmönster med små bubblor och flätor täcker koftan, och tack vare att den är enfärgad så kommer den att passa till det mesta i din garderob! För tillfället kan du få inspiration till att sticka eller virka en tröja, mössa, halsduk, kjol eller baddräkt. Du är säkrad hög kvalité för alla pengar om du köper Järbo garn. Vill du sticka en tröja, kofta, sockor, baby sett eller en baby filt? Precis som det även gör sig gällande för utbudet av garnkvalitet, så utökas hela tiden utbudet av mönster och beskrivningar till stick- och virkprojekt.

Next