Jeg er en glad lille cowboy akkorder. Vi hylder dig... fest sang af m.pcinpact.com

Povl Kjøller

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

Du får adgang til undervisning og vejledning af din tilknyttede musiklærer. Hvis det skulle knibe med at få de gode historier flettet ind så det rimer, så kan du bestille en festsang her hos mig. Hos Faster du dig hygger, Og Line, Rita har, En særlig plads i hjertet, Kaniner op du tar´, Jubijæ, Jubijæ… Kaniner op du tar´! Der er altså nok at vælge imellem. Du får fuld adgang til alle sangene straks efter din tilmelding - Men her hos MuBase får du meget mere end det. Der er flere gode ideer man kan bruge for at lade børnene blive engageret igennem sangen og man kan selvfølgelig også lade børnene lade som om de har et rat foran sig for at lade som om det er dem der styre bilen. Melodien har et fantastisk, muntert flow, der understreger en humoristisk vinkel på teksten.

Next

Jeg er en glad lille cowboy

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

Jubijæ — jubijæ — og rider langt, langt bort. En tur på skadestue, Mon klippekort du har? Jubijæ, Jubijæ… Vi vidste hva´ vi sku´! Jeg er en glad lille cowboy, fra Texas prærieland, at ride og kaste med lasso, er det jeg allerbedst kan. Jubijæ, jubijæ, og rider langt langt bort. Helene du kan ride, På heste dagen lang, Christine ved din side, I rider gang på gang! Jubijæ — jubijæ — den skyder kun med vand. Du får en masse værktøjer der gør det nemt og sjovt at lære at spille efter klaver noder, og du kan naturligvis printe dine klaver noder ud når du er klar til at spille dem på egen hånd.

Next

Jeg er en glad lille cowboy

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

Din fødselsdag du husker, På dato styr du har? Der er mange muligheder for at købe sig til musikken på en nem og billig måde. Du er også velkommen til at bruge min Hvis du ønsker , så kan det sagtens lade sig gøre. Raelis og musikken bag sangen er komponeret af Oluf Ring. Vi har børnesange i forskellige kategorier, f. Jubijæ, jubijæ det kan den allerbedst lide.

Next

En glad lille cowboy

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

Desuden så gør det også at den ofte bliver benyttet som en festsang, når man skal bruge disse over hele landet. Så griber jeg min skyder, og skyder alt hvad jeg kan, men den er ikke farlig, den skyder kun med vand. Jeg børster og strigler min pony, så den bliver blank og sort, så svinger jeg mig i sadlen, og rider langt langt bort. I vores moderne nodeafspiller kan du både se og høre hvordan du spiller sangen. Sangen omhandler Oles nye autobil, som i gennem hvert vers bliver nøje beskrevet. Den er så glad og har sådan et underfundigt beat, at man kan føle sig som en lille halvlusket, snu ræv, når man synger den. De rummer lige meget og udgør en hel, færdig sang.

Next

Lær at spille børnesangen Er En Glad Lille på guitar

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

Denne ide er især god, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med. Det er altid en sjov sang at synge og skønt den både er god til drenge og piger, så er det ofte drenge, der især vil elske sangen da den selvfølgelig omhandler biler! Jubijæ, Jubijæ… I rider gang på gang! Video af Jeg er en glad lille cowboy Her er melodien til børnesangen, Jeg er en glad lille cowboy. Jubijæ, Jubijæ… Mon andre ting du ve´? Den melodien har fulgt mig hele livet. Så griber jeg min skyder, og skyder alt hvad jeg kan, men den er ikke så farlig, den skyder kun med vand! Noden kan afspilles, mens du ser hvilke tangenter der skal spilles. Her er teksten til den muntre børnesang, Jeg er en glad lille cowboy. Forfatter og komponist: Poul Kjøller Jeg er en glad lille cowboy fra Texas prærieland at ride og kaste med lasso er det jeg allerbedst kan Jubijæ - jubijæ - er det jeg allerbedst kan Jeg børster og strigler min pony så den bliver blank og sort så svinger jeg mig i sadlen og rider langt langt bort Jubijæ - jubijæ - og rider langt langt bort Så griber jeg om min skyder og skyder alt hvad jeg kan men den er ikke farlig den skyder kun med vand Jubijæ - jubijæ - den skyder kun med vand Og når det så bliver aften så får min pony fri så løber den ud på prærien det kan den allerbedst li Jubijæ - jubijæ - ´det kan den allerbedst li Så sætter jeg mig ved bålet og synger en aftensang så går jeg til ro ved bålet og sover natten lang Jubijæ - jubijæ - og sover natten lang.

Next

Top 25 ⇒ melodier til festsange gode og glade

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

Jubijæ, jubijæ, den skyder kun med vand. Derudover får du en masse hjælpemidler og online værktøjer til at øve og lære at spille de sange du ønsker med akkorder. Du kan også printe tekst og akkorder ud til sangene hvis du ønsker det - endda i den toneart der passer dig bedst! Helene vi skal synge, Nu er du konfirmand, Du sidder hér iblandt os, Klædt på i tidens trend, Jubijæ, Jubijæ… Klædt på i tidens trend! Hvilken Melodi skal man nu vælge til sin og hvorfor? Jubijæ — jubijæ — og sover natten lang. Håber du finder det du leder efter her på Sangetilboern. Du kan lære at spille akkorder helt fra bunden - én akkord af gangen - eller du kan udvikle dig musikalsk i dit eget tempo. Antal vers i en festsang hos mig spænder op til 350 ord — og det gør ingen forskel om du vælger en melodi med 8 lange vers eller en med 12 korte vers. Hvis du vil kunne synge med på denne klassiske børnesang så er du kommet til det rette sted.

Next

Jeg er en glad lille cowboy : læs teksten og download melodien på m.pcinpact.com

Jeg er en glad lille cowboy akkorder

. Det betyder faktisk, at de fleste børnesange og rigtigt mange af dem fra Højskolesangbogen kan bruges som festsange. Som baby, meget lille, Du var en bette en, Men du vil frem i livet, Fuld fart på dine ben! Jubijæ, jubijæ og sover natten lang. Du kan justere tempoet, loope svære passager og meget mere. Der er så mange dejlige og osse festlige julemelodier — f.

Next