Juon juon minä tykkään olla kännissä. Oldschool Union

Juomalaulu feat. Tasis Spekti LYRICS

Juon juon minä tykkään olla kännissä

If you wonder what you are actually singing, there is nothing to worry about. Minusta ihmisellä on paha olla jos juovat joka päivä, vaikka siitä ei olisi haittakaan ulkopuoliselle. Who drinks too much is abashed, with two sticks he should be thrashed. Jos haluat ladata musiikkia voit klikata mp3-kuvake oikealla sivupalkissa. Just take the glass you are being offered and join them in their song.

Next

Juomalaulu Ii chords with lyrics by Freud Marx Engels And Jung for guitar and ukulele @ Guitaretab

Juon juon minä tykkään olla kännissä

Eikä tää vielä tänäänkään lopu. We found the genuine Finnish spirit there… Minä kaiken juon, minä elämäni juon Minä naapurinkin viinat juon Minä palkat juon, minä eläkkeet juon Minä vaimonkin perinnöt juon Minä asunnot juon, minä metsät juon Minä maat ja minä mannut juon Minä traktorin juon, minä hevoseni juon Kissat ja koirat sikana juon Minä krapulaan juon, minä humalaan juon Ja selvin päinkin minä juon Minä muutaman juon, minä muutenkin juon Ja sittenkin minä juon Minä duurissa juon, minä mollissa juon Minä alkomahollissa juon Talletustillin ja autotallin Tillin tallin juon Juon juon, minä poika juon Minä tykkään olla kännissä Juon juon, minä poika juon Tahdon heilua hulluna humalassa. A bird in the hand is worth two in the bush. It is used frequently during celebrations such as weddings or dancing in Greece. Numminen …murheita suuria - Finassipuolella Niin rahan viimeisen Otan vaik viimeisen - taskun pohjalta Jotta voin lähteä puffettiin Ottamaan muutaman liköörin Astelen tiskille juon maljan näteille - tytöille Aarteeni juokaamme… 10. It was claimed many times that the song was written in the country where it had just become a hit. Miks et juo, mikä sulla on hätänä? Toki on tilanteita mihin harvemmin samanlailla selvinpäin joutuu esim.

Next

Juomalaulu Ii chords with lyrics by Freud Marx Engels And Jung for guitar and ukulele @ Guitaretab

Juon juon minä tykkään olla kännissä

Have you ever heard a Lithuanian drinking song? Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. Then give it to us Do you have girls? Eipä tuntunut kivalta puolihumalaisen kanssa höpistä iltakausia. Whack-slam thump-thud, whack-slam thump-thud, yes he should be thrashed. Soon they will run out of breath performing their favorite drinking songs and the bar will become a genuine European mess… Sounds promising, right? Harvoin täällä näkee viini ja vesilasia rinnakain kotona ruokapöydissä. Here is a survival guide for you! We will let you discover the rest of the lyrics elsewhere, as we find them quite misogynist… But what to expect from a drinking song anyway? Then make sure you can sing along. Since then, it is sometimes used as a drinking song.

Next

Oldschool Union

Juon juon minä tykkään olla kännissä

Ohan tää nyt hauskempaa, ku mikä vaan. This anise-flavoured liqueur is the French national, versatile and much-loved drink. Sitten on taas hyvä tyriä lissää tai yritää hommata kupilla sitä parempaa fiilistä, mikä sitten pitkässä juoksussa vaikuttaa kaikkeen, duuniin ja ihmissuhteisiin. Juon varsinkin, jos joku muu biffaa. Minä kaiken juon, minä elämäni juon Minä naapurin viinatkin juon Minä palkat juon, minä eläkkeet juon Minä vaimonkin perinnöt juon Minä asunnot juon, minä metsät juon Minä maat ja mannut juon Minä traktorin, juon minä hevosen juon Kissat ja koirat sikana juon Juon, juon, minä poika juon Minä tykkään olla kännissä Juon, juon, minä poika juon Tahdon heilua hulluna humalassa Minä krapulaan juon, minä humalaan juon Minä selvinpäinkin juon Minä muutaman juon, minä muutenkin juon Ja sittenkin minä juon Minä duurissa juon, minä mollissa juon Minä alkomahollissa juon Talletustillin ja autotallin Tillin tallin juon Juon, juon, minä poika juon Minä tykkään olla kännissä Juon, juon, minä poika juon Tahdon heilua hulluna humalassa Hei jaa ja otetaan taas Hei jaa ja otetaan taas Jos Suomen järvet ei viinaksi muutu Niin keksimpä uatoksen Voes Pelkosenniemen viinalla täyttää Ja juoda Vuotoksen Vaan eihän se mihkään riittäisi Mutta miten tää sitten ois: Maapallon viinalla täyttää vois Maapullona juoda pois Juon, juon, minä poika juon Minä tykkään olla kännissä Juon, juon, minä poika juon Tahdon heilua hulluna humalassa.

Next

m.pcinpact.com

Juon juon minä tykkään olla kännissä

But you should definitely give it a try, as this Finnish may be one of the European drinking songs. Roasted turkey, barszcz and bigos ate the lords of yore. Paskaa, ihan itse kuule tehtiin, turha sitä on humalalla yrittää selittää. What are all those young Spanish people doing in the streets? We say cheers to our hosts and the ones that are here and those who have pocket pains we say cheers to them as well. Calling it may be somewhat far fetched but if you get the opportunity to join a botellón one day in your life, go for it! And of course, the English translation. Mutta eihän nyt yhtä viinilasillista vaikka olisi vetoisuudeltaan sitten 20cl voi ongelmaksi katsoa. Sanoo myös, ettei alkoholi ole hänelle ongelma.

Next

Songtext von Spekti

Juon juon minä tykkään olla kännissä

Kaikki menee hyvin siihen asti kunnes joku tuhannen tuiterissa oleva tuttavasi tajuaa, että olet vesilinjalla. Juon juon, minä poika juon, minä tykkään olla kännissä juon juon, minä poika juon tahdon heilua hulluna humalassa. No ei siinä No ei siinä Jee jee jee Mä juon siks et se on kliffaa Juon varsinkin jos joku muu biffaa Jos et hiffaa oot hullu Just ku mun känni pullosta tullu Viina varmaan vie hautaan Mut saadanpahan matkalla laulaa Laa la la lalalaa laa! Oha se niin, että jokainen jolla on ollut alkoholisti elämässään tietää kyllä sen, että ketään ei saa lopettamaan juomista. Ymmärrän hyvin sen, että dokailu voi myös hirttää päälle. Olisi ihan mielenkiintoista tietää mitä aloittajan puolisolle tänään kuuluu? Kaikki vain yhden viinipullon takia. Onneksi syodaan vain kerran paivassa, ettei tule 2x16cl.

Next