Kagetid shop. Kagetid

Alt i bageudstyr til kager, brød og konfekt

Kagetid shop

Vi opkræver ikke betalingsgebyrer ved brug af kreditkort. Bestilling af produkter Når du har foretaget din bestilling via Bagetid. Bogen er gennemillustreret med lækre billeder blandet med illustrationer i Simone Thorup Eriksens kønne streg. Lav en blomst Når man ser en blomst på en kage, kan man let komme til at tænke, at den er vild smuk, men at man aldrig selv kommer til at lave sådan en. Vi forhandler kun produkter som vi selv kan stå 100 % inde for. Udgiften til returforsendelser ved fortrydelse afholdes af køber selv, med mindre andet er aftalt.

Next

Kagetid af Liv Martine Hansen & Simone Thorup Eriksen

Kagetid shop

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi hele varens beløb tilbage til dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Den udvidede returret gælder ikke spiselige produkter. Dette er for at kunne bevise, at vi lovligt at sendt nyhedsbreve ud i den periode hvor du har været tilmeldt. Pengene vil som udgangspunkt blive sat retur på det betalingskort som blev anvendt i forbindelse med dit køb på Bagetid. Der ydes 2 års garanti fra fakturadato mod fabrikationsfejl ifølge gældende lovgivning.

Next

Kagetid af Liv Martine Hansen & Simone Thorup Eriksen

Kagetid shop

Her er tutti frutti-cupcakes, donuts, moderne kajkager og en 'to die for' isvaffellagkage og mange mange flere. Udgiften til returforsendelser ved reklamation eller defekte produkter afholdes af Bagetid. Lovvalg og værneting Køb via Bagetid. Erhvervskunden er forpligtet til straks at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Next

Kagetid

Kagetid shop

Enkelte varer kan have en væsentlig længere leveringstid, hvilket altid står anført i forbindelse med bestilling af varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Nyhedsbrev Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev via e-mail, sker dette kun ved aktiv tilmelding. Det sparer ikke bare tid, men ved at du pludselig bliver skaber i stedet for modtager, kan du også gøre det til dit uden forbehold og med uanede muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag mellem 11. Ved deltagelse i konkurrencer, skal vi bruge navn, adresse, email og telefonnummer på vinderne for at kunne sende præmien til vinderne. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Next

Kagetid

Kagetid shop

Den koster lidt mere end den chokolade man får i supermarkedet, men resultatet er også derefter. Har du brug for hjælp kan du altid skrive til vores kundeservice på eller ringe til os på tlf 70 25 25 30. Du får en kopi af vilkårene, når du modtager ordrebekræftelsen på din bestilling via e-mail. Det gælder også inden for bageverdenen, hvor det rette bageudstyr giver et nemmere fremstillet og bedre slutprodukt. Her er ingen lange eller avancerede opskrifter, men masser af idéer, som er lige til at spise. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger. Det er ikke muligt at handle på Bagetid.

Next

Byg din egen lagkage

Kagetid shop

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg naevneneshus. Brug af varer købt via Bagetid. En betingelse for at gøre brug af returretten er, at varerne skal returneres i original emballage og evt. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Ved tilmelding af nyhedsbrev regristrere vi navn og email. Bogen er fyldt med ambitiøse, men meget pædagogiske opskrifter på alt fra det søde køkken.

Next