Kalle isokallio blogi. Isokallio: Köyhän etu on Suomen etu

Kirjoittajalta Kalle Isokallio

Kalle isokallio blogi

Kyseiset maahanmuuttajat on asutettu kaupungin asuntoihin koska he elävät suurelta osin yhteiskunnan kustannuksella. Valtiovarainministeri selittää, ilmeisesti pääministerin käskystä, että jos ei tueta niin tapahtuu kamalia. Kun yksityiset sijoittajat eivät anna rahojaan kannattamattomiin yrityksiin, miksi valtion pitäisi ottaa heiltä rahat ja tehdä niin? Saabista voisi asemoida maailman johtavan sähköautovalmistajan. Verohallinnon omien tilastojen mukaan yli 300 000 vuodessa hankkivan veroprosentti on pienempi, kuin 55 000 vuodessa ansaitsevan. Edelleen välillä julkisuudessa voidaan nähdä esille nostettuina vaikkapa Jaakko Laakson, Paavo Väyrysen, jne. Joka sekin tehdään nettoveronmaksajien piikkiin, mutta saavat vastineeksi edes tunnin junan jonnekin tai muuta vastaavaa. Euron kriisi on tase- ja kassavirtakriisi joka koskee julkista sektoria, pankkeja ja yksityisiä kansalaisia.

Next

Kirjoittajalta Kalle Isokallio

Kalle isokallio blogi

Ruokaa tarjoaville Neste-huoltoasemille nimellään varustetun menun suunnitellut huippukokki Kari Aihinen kertoo, miten täydellinen leike syntyy kotikeittiössä. Uusien mallien myötä tuotannon painopistettä voitaisiin siirtää Suomeen. Jos ei yritys ole aikaisemminkaan kannattanut, ei sitä kannata nytkään auttaa. Kansanomaisesti voisi varmaan sanoa, että ammattilainen näkee metsän puilta. Jokaiselle medialle on nimetty päätoimittaja.

Next

Kirjoittajalta Kalle Isokallio

Kalle isokallio blogi

Se, että velkoja vaihtuu amerikkalaisesta pankista Suomen Valtioksi, ei velkoja pienennä. Niistä korvaukset ovat järjettömän isot. Toinen vaihtoehto asua on asua yksityisten omistavissa vuokra-asunnoissa joiden vuokrat tietenkin nousevat jatkuvasti nopeasti koska asuntojen myyntihinnat nousevat ja vuokra-asuntojen kysyntä on suurta koska vapautuvat kaupungin edulliset vuokra-asunnot täytetään etupäässä maahanmuuttajilla jolloin ainoa vaihtoehto asua vuokralla on maksaa se mitä kokoomusta kiihkeästi kannattava vuokra-asunto sijoittaja pyytää sillä näytössähän on aiheutetun asuntopulan takia 10-20 katsojaa. Terveessä markkinataloudessa veronmaksajien rahoja ei roiskita sinne tänne. Se paranee vain sillä, että toimituksiin syntyy kunnianhimoa tehdä parempaa journalistiikkaa. Perustavanlaatuinen ongelma on, että pitkän, synkän ja syvän suomettumisen aikana toimittajakoulutuksesta vastasivat pääsääntöisesti punaiset.

Next

Kalle Isokallio « Viikkosanomat

Kalle isokallio blogi

Ei tässä ole pystynyt mitään kirjoittamaan, kun Urpilaisen ja Kataisen touhu on ollut niin paksua. Jopa pääministeri on ehdottanut, että vuokranantajat jättävät vuokria perimättä. Janina Andersson jää seuraavien vaalien jälkeen eläkkeelle 40-vuotiaana. Niistä oppii jotain uutta, tai saa ainakin rakennuspalikoita oman mielipiteensä muodostamiseen. Tokkopa heistä kaikki taitavat edes tietää, että mekin olemme olemassa. Voi tietysti olla, että itsekin kyllästyi, mutta Kallehan ei vastaa koskaan kommentoijille, kuten on tapana myös niillä harvoilla poliitikoilla, jotka tänne kirjoittavat.

Next

Täydellinen leike Kari Aihisen ohjeella

Kalle isokallio blogi

. Kun lukee aamuisin Hesarin niin ei voi muuta kuin ihmetellä. Ongelma alkaa vähitellen poistumaan vasta puolen vuosisadan kuluttua. Ne ihanan mahtavat ranskalaiset ovat jääneet hyvin mieleen, huippukokki muistelee. Pääministeri kertoo meille ääni väpättäen, että Suomi pelastaa yksi kerrallaan Välimeren maita, ja että se on veronmaksajien etu. Saksalaisten kannalta on siis halvempi ratkaisu rahoittaa yhteisvastuullisesti Espanjaa, kuin ottaa vastaan omien pankkiensa tappiot.

Next

Mankumistalous

Kalle isokallio blogi

Nyt kun koronavirus on saanut maailmantalouden nikottelemaan, muualla maailmalla painetaan leuka rintaan ja ponnistellaan eteenpäin. Ehkä jotakin merkitystä olisi myös suomalaiselle omanarvontunnolle sillä, että jatkuvien menetysten — esim. Jos hän ei sitten aikanaan pysty maksamaan vippiään takaisin, valtio ottaa firman omistukseensa ja myy sen jollekin, joka saa sen lentoon. Mitään mahtavia tietomurtoja pankkeihin ei ainkaan kirjassa kerrota. Toisin sanoen hän tulee saamaan jokseenkin palkkansa suuruisen eläkkeen. Hyvin tehty, faktoihin perustuva juttu on aina lukemisen, katsomisen tai kuuntelemisen arvoinen. Tekstejä saa lainata ja levittää lähde mainiten! Täällä blogissa on jonkun kerran sanottu minunkin saavan isoa eläkettä.

Next

Kalle Isokallio « Viikkosanomat

Kalle isokallio blogi

Pääministeri Katainen, ottakaa lento Brysseliin ja kertokaa siellä, että tästä lähtien ei tipu euroakaan. Nykyään hän tunnustaa pysähtyvänsä huoltoasemilla useimmiten ruokailun sijasta munkkikahveilla tai ruisleivällä. Kari Aihinen suunnitteli Neste-huoltoasemille menun, jonka yksi ruokalaji on rapea leike. Nyttemmin medialukutaitoisille on kuitenkin muotoutunut mielikuva, että tiedonvälitys on joissain medioissa vaihtumassa luulon levitykseen. Tärkeintä on nauttia leike heti paistamisen jälkeen. Sähköautojen valmistus on harvoja teollisuudenaloja, jolla näkymät ovat valoisat.

Next

Huuhtanen

Kalle isokallio blogi

Suomen kannalta tilanne on päinvastainen. Tällaista vaihtoehtoa tulisi ainakin harkita. Sillä tavalla saa ääniä seuraavissa vaaleissa. Se olisi pohjoismaista taloudellista yhteistyötä, jota kansa kyselyiden mukaan kaipaa. Ne rahat, jotka lähetämme Espanjaan ovat siellä noin sekunnin, ennen niillä lyhennetään muun muassa Espanjalle aikoinaan rahaa lainanneiden amerikkalaisten pankkien saatavia. Tällä palstalla pidän viisi viimeksi lukem aani kirjaa ja annan niille plussia mieltymykseni mukaan 1-5:een.

Next