Klt västervik. Skärgårdstrafik med KLT

Tidtabeller och prislistor | Västervikexpress

Klt västervik

Den här bussen kommer att ta er ända fram till Lucernaterminalen där Gotlandsfärjan avgår. Ersättning under 100 kr utbetalas senast inom ett år. Du kan läsa mer om det Östra Skälö öppnar upp sin restaurang kring jul för härliga julbord i vintrig skärgårdsmiljö, håll utkik för aktuella datum. Antingen så hoppar du av och övernattar några nätter på fantastiska Hasselö eller så åker du bara med på en härlig tur bland våra kobbar och skär. En klar fördel är om man kan få tips på bra tidtabeller i Kalmar län eller tipsa oss om någon tidtabell som saknas. Kundtjänst Serviceresor synpunkter färdtjänst, sjukresor, närtrafik 010-241 56 04 Öppettider telefon: vardagar 10. Tidtabeller används i många sammanhang förutom resor som t.

Next

KLT Resecentrum

Klt västervik

Glöm inte att turtätheten oftast är lägre på mindre orter och till vissa platser går det bara bussar enligt tidtabellen två gånger om dagen. Resa med egen bil ersätts med 12 kr per mil. Det måste finnas särskilda skäl för att få resa till vård med dyrare färdsätt som till exempel servicefordon, flyg eller hyrbil. Trafiken körs av Solidö Skärgårdstaxi. Bild: Kalmar länstrafik Tåg Från Västervik kan man dagligen åka med tåg till Linköping och Åtvidaberg.

Next

Sjukresor

Klt västervik

Trafiken som går året runt bokar du hos den som kör båten. Reser du kollektivt tas ingen egenavgift ut. Kupongen är giltig för resor inom Kalmar län. I annat fall får du betala hela taxiresan själv, men kan ansöka om reseersättning i efterhand. Förfallotid: Sjukresan kan inte ersättas om resan gjorts tidigare än innevarande år och ytterligare två år tillbaka i tiden. År 2019 tar vi över Sveriges största hojträff Hojrock, färdigställer entrén till campingen och renoverar ett gäng stugor.

Next

KLT Resecentrum

Klt västervik

Skärgården kring Västervik är tillgänglig året om. Skicka till: Sjukreseenheten Box 54 579 22 Högsby Vi ersätter alltid sjukresorna efter billigast möjliga färdsätt och färdsträcka. Kundcenter Juneporten 0771-444 333 Västra Storgatan 16, Jönköping Öppettider telefon: Måndag - fredag 5. Färdtjänst är ett komplement till annan kollektivtrafik. Tåget stannar även i Gamleby och Överum. Helgdagar röda dagar trafikeras alltid som söndag.

Next

Tidtabeller för Närtrafik

Klt västervik

Du betalar resan som vanligt och får istället ersättning av oss i efterhand. Från och med 15 juni kommer vi även köra en linje från Göteborg via Jönköping till Västervik. Bild: Kalmar länstrafik Buss Det finns bussar som går både i tätorten Västervik, och till och från övriga tätorter i kommunen. Kontantfria sjukresor sedan den 1 januari 2020 Sedan den 1 januari 2020 går det inte längre att betala med kontanter ombord vid sjukresa med specialfordon. När dina sammanlagda egenavgifter vid sjukresa överstiger 2250 kr under en 12 månadersperiod, räknat från första resdagen, träder högkostnadsskyddet in. Det finns även en museijärnväg som sommartid går mellan Västervik till Hultsfred, med stopp i bland annat Verkebäck, Fårhult och Ankarsrum.

Next

Färdtjänst

Klt västervik

Även om du inte har möjlighet att ta dig ut på egen hand i skärgården så finns den tillgänglig för dig. Från ersättningen dras en egenavgift på 125 kr per enkel resa. . Västervik Express är här för att stanna. Om du väljer att fylla i dina personuppgifter så kommer vi att spara och behandla dem för att kunna utföra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig.

Next